Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
šta'e ovo?
Najantipatičnija osoba u BiH zadnjih 20 godina, bilo bi fino da pogine.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- MaroonBjelave
- Kontakt:
ne moze mi niko biti gori ni mrzi od meme haljevca. jos neki dan ga vidim u Sportageu, dere se papak, umislio da je faca, a 99% grada bi ga pljunulo. posebno nakon one afere Pazaric.
jedva se uglavio u opcinsko vijece kupujuci glasove. sljedeci put je nadam se gotov.
jedva se uglavio u opcinsko vijece kupujuci glasove. sljedeci put je nadam se gotov.
Haman da ti spadas u 1% ljudi koji ga ne bi pljunuli, cim nisi posegnuo za tom metodomRoninX je napisao/la: ↑06 feb 2022, 15:21ne moze mi niko biti gori ni mrzi od meme haljevca. jos neki dan ga vidim u Sportageu, dere se papak, umislio da je faca, a 99% grada bi ga pljunulo. posebno nakon one afere Pazaric.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Hoće to kad se papak navuče na bijelo ...RoninX je napisao/la: ↑06 feb 2022, 15:21ne moze mi niko biti gori ni mrzi od meme haljevca. jos neki dan ga vidim u Sportageu, dere se papak, umislio da je faca, a 99% grada bi ga pljunulo. posebno nakon one afere Pazaric.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ovo on iz iskustva priča valjda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne bih baš poželio nekome pogibiju, ali bilo bi lijepo kada bi ga neke prilike ili neprilike onemogućile da mi izlazi na fb ili u ovom slučaju forumskom feed-u.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BosniaBoston
- Kontakt:
Emir medjedovic, uglavnom meta sprdnje moje generacije u gradu nazalost. Ocigledno nije bas sav svoj, pogledaj mu samo IG
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Marsal
- Kontakt:
Izleti mi često na searchu, zato i pitam.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:40Emir medjedovic, uglavnom meta sprdnje moje generacije u gradu nazalost. Ocigledno nije bas sav svoj, pogledaj mu samo IG
Elem nejse neki debil? A raja ga još fura...
Freelance umjetnik @Marsale 
Dobri su mu coveri Jale i Bube, bez zafrkancije.

Dobri su mu coveri Jale i Bube, bez zafrkancije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma eto radi “covere” poznatih pjesama na YT, al to niko ne slusa ima po 100 pregleda ne zna nikad ni tekst. Većinom ga raja zajebava jer svaki dan okači nekoliko slika sa shishom, u potkošulji u krevetu itdMarsal je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:42Izleti mi često na searchu, zato i pitam.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:40Emir medjedovic, uglavnom meta sprdnje moje generacije u gradu nazalost. Ocigledno nije bas sav svoj, pogledaj mu samo IG
Elem nejse neki debil? A raja ga još fura...
#Punoljetstvo
- Marsal
- Kontakt:
Joj, bio je u Zenici tako lik, sad me možete ubiti ne mogu mu se sjetit imena... Elem, navijao za Čelik a baš zaostao u razvoju i svaku utakmicu na Jugu neko ga postavi za vođu i on nas kao vodi. Znao samo jednu pjesmu, vazda nju pjevali.
Doduše, njemu je to puno značilo. Možda uopšte nije shvatao da je predmet ismijavanja, manje-više raja ga je i poštovala ali ono...
Edo, sad mi naumpade. Tako se zvao.

Doduše, njemu je to puno značilo. Možda uopšte nije shvatao da je predmet ismijavanja, manje-više raja ga je i poštovala ali ono...
Edo, sad mi naumpade. Tako se zvao.
A muhanate generacije

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Underrated

Sintisajzer **** majke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.