Pošto je onaj bulic jedan od rijetkih koji javno(na te obracamo paznju najvise), bitno je reci odakle dolazi taj izvor informacija. Ja vidim da se zanemaruje kad bilo ko, ne imenujuci njega, prica o platama u klubu.istina je da Ovcina ima koliko je on pisao,istina je isto tako da njegov menadzer uzima dobru pinku od toga,to on ne bi znao da jedan clan upravnog odbora (koji je trebao biti zamjenjen nakon imenovanja) nije njegov dobar prijatelj.Dok prica o plati Ovcine kao pogresnom potezu,znaci da taj nema samo lose misljenje o Kevelju nego i o prosloj upravi. Uostalom znaci da jedan sa spiska clanova upravnog odbora ne cini dobrobit za klub. Dobsr momak, uspjesan, odgojen, ali ocito i da prica okolo o losim stvarima u klubu te tako podstice stefana i slicne njemu da laju okolo i daje im odredjeni povod.kako ce ovaj pede.r.cic znati dan prije ili na jutro crvene noci da nije pozvan Fedja. Evo cak i da je licno pitao Fedju,znaci da se trazilo da se izlaje po klubu jer je jedina poznanica bila "ko plati, moze prisustvovat". Obojica (zajedno uvijek) su vrlo cesti posjetitelji objekata sponzora nasih protivnika u srijedu i veliki prijatelji (VIP gosti). Igrac kojeg je mostarski raiola doveo,njega je i odveo, nisam siguran ali migu pretpostaviti ko je.
Da se islo po pozivima i da su se urucivali pozivi, ne bi se neki sigurno pozvali, umalo da ugase klub odredjene zvanice, tako da sam ubjedjen da je 80% ljudi dalo lovu. Eto nek su 20% ljudi koji zasluzuju tu biti, a nisu imali love. Ovo je sto se tice Fedje, sta mu znaci poziv, isao je na plavu noc Goska iz Gabele,platio je neku lovu sigurno,nek je upola,platio je. Para ima,cim moze priustiti 7 mjeseci da nista ne radi,a putuje po bh stadionima i gleda uzivo utakmice,sto je sam izjavio.Tako da je sigurno pozadina njegovog nebivanja na CN nesto drugo,a ne ova njegova prica.nego de malo fedja i ukakio hoce li imat s kim sjest za sto i da li je uopste tu pozeljan pa je odlucio hiljadarku u dzep staviti. Evo da je platio, dosao a da ga nisu spomenuli,nagradili aplauzom ili nekom nagradom,to bi zamjerio upravi i organizatorima.Ovako je samo do njega.
Minimalno pola novca s crvene noci uputiti na igracki kadar,jer Boga pitaj i ovi sto su povrijedjeni kakvi ce biti kad se vrate, a i nisu neke impozantne kvalitete da bi se nade u njih polagale. Bez obzira na ishod do kraja sezone. Jos jedna Tribina i infrastruktura su velike potrebe svakog kluba,ali bojim se ako budemo imali lose rezultate da ta tribina ce biti prazna,odnosno da taj ulozen novac nece imst funkciju ukoliko nas Velez ne bude imao dobre rezultate i igre na terenu.Pricamo o OMP (objektivna mostarska publika).Naravno mislim na reciprocno trosenju novca na pojacanja a ne sve skrsit u 2 ili 3 igraca.
Na kraju, Fedjin podcast je jedno veliko fuj gdje je uspio oblatiti Muju Kodru koji nije zaposlen 7 mjeseci vec a dolazi u godine kad bi trebao da naplati svoje neko znanje i edukaciju.kakvu takvu.valjda je ocekivao fedja da ce cekati njegove izljeve bijesa,zahtjeve prema klubovima,dok mora da obezbijedi kakvu takvu lovu za zivot i porodicu.Da se razumijemo,Kodru ne mogu smislit iz vise razloga,nije mi rodbina i prijatelj,ali moramo gledat realno neke stvari.
Nisam ubaceni element,nisam grobar kluba,nisam dio prosle uprave, nemam namjeru unositi nemir,samo vidim da se povrsno procitaju neke stvari,opsuje se koji put majka i stane se na tome.dugo citam forum kao gost, imam clansku,regularno sam kupio ksrtu i idem na finale. Ne bi nikad nista ni pisao na ovu temu,nemir su pikrenuli fedja i samoprozvani menadzer,tako da ne ocekujem neka citiranja u negativnom kontekstu prema ovom komentaru.
Nadam se pobjedi i veselju grada i drzave,zasluzujemo mi to, momci ce suzbiti redove i dati sve od sebe,siguran sam u to.
Forza Velez !