FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko ima pretkola do grupne faze, jel se mora proci 3 ili 4 pretkolo da bi se uslo u grupe
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
ja sam zadovoljan vise nama leze ovi skandinavci nego kuksi ,zeta i slicne ekipe .ovi igraju hladno nemaju neku volju i srce a mi zapnemo maksimalno .opet kazem nece biti lako al misliom da bi trebali u trece pretkolo.
vidjet cemo vidim ovi norvezani bas u losoj formi nisu ni sjena od prosle ekipe leze nam skanidinavske ekipe tako da se nadam reprizi orebra
a ako welsani prodju jos bolje za nas

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
1, 2, 3, play-off, grupe !LloriS je napisao/la:Koliko ima pretkola do grupne faze, jel se mora proci 3 ili 4 pretkolo da bi se uslo u grupe
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pošto mi ne igramo 1 pretkolo moramo proći 2,3,4 da bi ušli u grupuLloriS je napisao/la:Koliko ima pretkola do grupne faze, jel se mora proci 3 ili 4 pretkolo da bi se uslo u grupe
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
dobar zdrijeb komsije, prolazite sigurno... jedino sto vam je daleko...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
S ozbiljnim pristupom Norvezane bi trebali proci. Za Velsane necu nikakav komentar , jer ne vjerujem da ce proci . Bolje nam leze ovi Skandinavci . Znaci jedno 70 - 30 % sa Norvezanima , 90-10 % protiv Velsana .Vjerujem ovdje u nasu dijasporu . 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Haugesund je na koljenima ove sezone, a manje klubove iz Norveske obicno ne zanima previse ova EL, moguce i da ce cuvat igrace. Igraju onako na kontre, borbu i trku. Vjerujem da je Sarajevo jace. Oni su siromasan klub, svake sezone izgube najbolje igrace, ove sezone ih je to konacno kostalo skupo.
Ne znam ispunjava li im stadion uslove, moguce da ce morat igrat u Stavangeru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma fazon zasto ih cesto ne zanima EL ukoliko znaju da ne mogu doci do grupne faze jeste sto je ovaj nagradni fond smjesan za njih. Eto da dodju u trece pretkolo i ispadnu tamo, to je nekih 390.000 € za njih sto je iskreno za Norvežane poprilicno malo. Ali kako god, Sarajevo bi ovo trebalo da prodje i da cak nosi ulogu favorita.Cartman je napisao/la:Haugesund je na koljenima ove sezone, a manje klubove iz Norveske obicno ne zanima previse ova EL, moguce i da ce cuvat igrace. Igraju onako na kontre, borbu i trku. Vjerujem da je Sarajevo jace. Oni su siromasan klub, svake sezone izgube najbolje igrace, ove sezone ih je to konacno kostalo skupo.
Kao prvo dogovorite se. Jedan kaže da su siromašan klub, a drugi govori da je za njih 380 000 eura smiješna cifraAnelZ je napisao/la:Ma fazon zasto ih cesto ne zanima EL ukoliko znaju da ne mogu doci do grupne faze jeste sto je ovaj nagradni fond smjesan za njih. Eto da dodju u trece pretkolo i ispadnu tamo, to je nekih 390.000 € za njih sto je iskreno za Norvežane poprilicno malo. Ali kako god, Sarajevo bi ovo trebalo da prodje i da cak nosi ulogu favorita.Cartman je napisao/la:Haugesund je na koljenima ove sezone, a manje klubove iz Norveske obicno ne zanima previse ova EL, moguce i da ce cuvat igrace. Igraju onako na kontre, borbu i trku. Vjerujem da je Sarajevo jace. Oni su siromasan klub, svake sezone izgube najbolje igrace, ove sezone ih je to konacno kostalo skupo.

SRETAN BROJ - 1725
Za Norveske prilike su u svakom slucaju siromasan klub. Zato ne mogu zadrzat igrace. Soderlund im je najbolji igrac bio godinama, pa je otisao u Rosenborg da sjedi na klupi. I onaj Nikola Djurdjic je otisao u Njemacku.
da hoce proci ovaj leteci autobus, da ih gledam ovde uživo
omiljeni su mi tim za odigrati 3+ na kladionici 

nema potpisa
- DrustveniParazit
- Kontakt:
pitic je napisao/la:
Kao prvo dogovorite se. Jedan kaže da su siromašan klub, a drugi govori da je za njih 380 000 eura smiješna cifra
Pojam siromaštva kod nas i u Norveškoj nije isti.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- crozzer
- Kontakt:

Malo sigova za vas

Koliko im je buđet otprilke ako znašCartman je napisao/la:Za Norveske prilike su u svakom slucaju siromasan klub. Zato ne mogu zadrzat igrace. Soderlund im je najbolji igrac bio godinama, pa je otisao u Rosenborg da sjedi na klupi. I onaj Nikola Djurdjic je otisao u Njemacku.

SRETAN BROJ - 1725
- JosipBukal
- Kontakt:
Samo se vi tješite ljudi vrijede financiski ko 1 i po puta vi a u zadnje vrijeme vi sve gledate financiski, šta je sad ?
Evo imas ovdje pregled za 2013. barem, nije se to puno promjenilo: http://www.tv2.no/a/4004104" onclick="window.open(this.href);return false;pitic je napisao/la:Koliko im je buđet otprilke ako znašCartman je napisao/la:Za Norveske prilike su u svakom slucaju siromasan klub. Zato ne mogu zadrzat igrace. Soderlund im je najbolji igrac bio godinama, pa je otisao u Rosenborg da sjedi na klupi. I onaj Nikola Djurdjic je otisao u Njemacku., a koliko Rosenborgu
pa da uporedimo.
Znaci Rosenborg 195 miliona kruna (oko 49 miliona KM), a Haugesund 57 (oko 14 miliona KM).
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 jun 2014, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro. Haj sad voz s temeJosipBukal je napisao/la:Samo se vi tješite ljudi vrijede financiski ko 1 i po puta vi a u zadnje vrijeme vi sve gledate financiski, šta je sad ?

SRETAN BROJ - 1725
- Burberry46
- Kontakt:
Ne treba padati u euforiju ali ni u ocaj, treba se boriti, imamo jaku ekipu, odgovaraju nam skandinavske ekipe
Samo hrabro!
Samo hrabro!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amcho1, amypitar, Armija1987, atomskaNavika, Austinpowers, Dadox, Direktorcic, Fudo, Google Adsense [Bot], head88, Imamkarbarum, inzomni, kupus army, Lavcina, MaroonBjelave, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46, siroliver69, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, Velaxsa, Venom, zagorski i 207 gostiju.