FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Taktika. Primit peticu pa nek se Radnik opusti misleći da smo u nokdaunu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. .bez obzira što nema neki značaj i što nisu ušli u tekmu maksimalno, teško je ovo prihvatiti sa smirenošću. . .al et!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Komentatori idu po zivcima uvijek kada nas prenose, pa ebo te profesija kada uvijek naginjes protiv Slobode..
Treba Igora razumjet, pitar je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Ne zezajte, igrali smo solidno i do 2. gola smo imali par dobrih napada, vidi se da igramo opustenije i mi, a i oni. Barem je sigurno da necemo od naredne sezone gledati Govedaricu, Haurdica, vjerovatno ni Salihovica i Ahmetovica, a kako pricaju i Krpic da odlazi. Bice ovo zanimljivo ljeto za nas klub.
Prses je dobar danas, imao je par finih pasova i pametno igra, mada je sad na kraju pogrijesio bespotrebno.
Prses je dobar danas, imao je par finih pasova i pametno igra, mada je sad na kraju pogrijesio bespotrebno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vrijeme je da razmišljamo o ekstra jakim pojačanjima, sad ili nikad. 

-
- Kontakt:
Nismo igrali lose do 2 gola. Mislim da smo bolji za sad', i nadam se da cemo zabiti makar 1 gol. Primili smo dva naivna gola, al' hajd'.
Sudije kao i obicno seru... Sram ih moze bit'!
Sudije kao i obicno seru... Sram ih moze bit'!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ahmetovica cemo gledat, a dabogdom necemo PrsesaBeduin je napisao/la:Ne zezajte, igrali smo solidno i do 2. gola smo imali par dobrih napada, vidi se da igramo opustenije i mi, a i oni. Barem je sigurno da necemo od naredne sezone gledati Govedaricu, Haurdica, vjerovatno ni Salihovica i Ahmetovica, a kako pricaju i Krpic da odlazi. Bice ovo zanimljivo ljeto za nas klub.

Niko, niko, samo Sloboda
Za Salihovica i Prsesa kad bi dosla ponuda u vrijednosti od gajbe piva i pola kile suhog vrata ja sam da se prihvati 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma nismo mi ni igrali loše bilo je par finih napada sa ovom ekipom..mi dao u utakmici kupa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prses i pored dobre kontrole lopte nikada nece biti igrac. Jednostavno i pored toga sto je minijaturan nije niti jak na nogama ili u gradjenju. Jednostavno lopte ne moze osvojiti i to nikako nece moci nadoknaditi kada ne moze duela dobiti..
Mi ako hocemo da budemo jaki i da uzmemo trofeje onda on nema mjesta kao rezerva Zebi i to je to.
Mi ako hocemo da budemo jaki i da uzmemo trofeje onda on nema mjesta kao rezerva Zebi i to je to.
Joj ofsajda Ahmetovica
Haurdic
Muminovic
Prses
Saric
Salihovic
Definitivno Salihovic,Haurdic,Lakicevic,vjerovatno i Ahmetovic iako svi znamo da moze ali....koji mu je...
Vrijeme je za svjezu krv.

Haurdic

Muminovic

Prses

Saric

Salihovic

Definitivno Salihovic,Haurdic,Lakicevic,vjerovatno i Ahmetovic iako svi znamo da moze ali....koji mu je...
Vrijeme je za svjezu krv.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
...sad stvarno ne znam, šta bi bila prepreka pojačanju. OK. Bio je reprogram, cilj opstanka itd. . . . .Ako je cilj sledeće sezone vrh, onda priča treba da bude i sa pojačanjima. . .NKMramor je napisao/la:Vrijeme je da razmišljamo o ekstra jakim pojačanjima, sad ili nikad.
Zato i kažem, nema prepreka, sad' ako se ne dovede nekoliko igrača koji su svemirski brodovi za našu ligu, jbg onda...Tuzlak04 je napisao/la:...sad stvarno ne znam, šta bi bila prepreka pojačanju. OK. Bio je reprogram, cilj opstanka itd. . . . .Ako je cilj sledeće sezone vrh, onda priča treba da bude i sa pojačanjima. . .NKMramor je napisao/la:Vrijeme je da razmišljamo o ekstra jakim pojačanjima, sad ili nikad.

-
- Kontakt:
Joj sta mi syebemo

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav lik. Ne vjerujem...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Govedaricu odmah u srijedu nakon utakmice poslati nazad kuci sa zahvalnicom..
Haurdic, Govedarica, Salihovic, Prses, Laki, Ahmetovic hvala dovidjenja
-
- Kontakt:
Ahmet umjesto da pusti loptu kroz noge on prima i suta 
Idemo 3 na 1 i Gogo syebe

Idemo 3 na 1 i Gogo syebe

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Govedaricu odmah u srijedu nakon utakmice poslati nazad kuci sa zahvalnicom..

E moj Ahmete...Dobro, mali Ćosić sigurno i nije smio reći Ahmetu da mu pusti loptu maloprije ono.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.