Kad ce biti ta sjednica, ima li neki okvirni datum?mavi je napisao/la: ↑09 dec 2025, 18:50Ma, naravno, to je poenta svega...Hrasno15 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:22Mislim da Amar nebi ni želio više da bude trener kao da ni ova uprava ne želi njega. Ako bi došao investitor, on ako daje pare, on odlučuje ko će biti trener i koji su ciljevi.mavi je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:08
O kojim drugim stvarima?
O tome da je dobio tri parnična postupka protiv Želje i vodi se još jedan gdje on sada traži svoje pare?
O tome da je zadnjih šest godina prezime porodice Osim stavljeno na stub srama? Zbog "navijača"....
O tome kako su Almir Gredić i Senad Misimović uhvaćeni kako lažu da ne znaju za dug prema Amaru, pa im tužilaštvo pokazalo "ćage" gdje nedvojbeno stoji da su znali?
Treba li još....
Sve to ima crno na bijelo, za vašu informaciju...
Nama treba investitor koji će dat svoje pare i koji će se u konačnici pitati za sve, jer se radi o njegovim sredstvima.
On odlučuje koga će angažovati i ko je kvalitetan da mu donese profit: Stojanović, Ibišević, Petev, Amar...
Sanin je taj koji bira, tu navijači više nemaju uticaja. Njihovo je da navijaju. Odlična stvar je što su Nijaz i Kemo in, ipak je riječ o ozbiljnim personama s imenom i prezimenom, a i razumuju se u loptu definitivno.
By the way, brine struja okupljena oko Duvnjaka, Misketova struja. Na zadnjoj skupštini je Duvnjak se pošeo nešto kofrčiti, kao gdje je više taj investitor, imamo mi i plan B (zvuči poznato, zar ne?), da bi veoma brzo bio argumentovano ućutkan od strane Odobašića.
Ima ih sigurno 15 do 20 koji vjerovatno neće dići ruku za ulazak investitora. Nadati se da su u manjini.
Pod must bi trebalo da budu kamere prisutne, da vidimo ko to ne želi napredak kluba...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovde sam apostrofirao "o drugim stvarima", nemojte mi hinjaka relativizirati stvari sada kada su kristalno jasne.Pablo11 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:29Ne zanima me apslutno ni misimovic ni osim, ne zelim ih iskreno vidjeti blizu kluba, sto su velike sanse da se nece ni dogoditi. Parolom su zatvorena vrata, to svi dobro znaju.mavi je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:08O kojim drugim stvarima?
O tome da je dobio tri parnična postupka protiv Želje i vodi se još jedan gdje on sada traži svoje pare?
O tome da je zadnjih šest godina prezime porodice Osim stavljeno na stub srama? Zbog "navijača"....
O tome kako su Almir Gredić i Senad Misimović uhvaćeni kako lažu da ne znaju za dug prema Amaru, pa im tužilaštvo pokazalo "ćage" gdje nedvojbeno stoji da su znali?
Treba li još....
Sve to ima crno na bijelo, za vašu informaciju...
Zna se ko handri klub godinama. Misimović. Sudske odluke to dokazuju.
Ja argumentovano napisao, tako da prestani stavljati znak jednakosti između ove dvije osobe.
I sami znate šta je istina...
Ili i to treba nacrtati.
A što se tiče ulaska, valjda bi osoba koja daje svoj novac trebala odlučivati ko mu je potreban...
Misketovci su najveci neprijatelji kluba i zbog njega mene valter i slicni prozivaju
Pozdrav za sve koji su uz Osima to je ispravna strana koja se ne moze porediti sa uhljebima
Vozdra
Pozdrav za sve koji su uz Osima to je ispravna strana koja se ne moze porediti sa uhljebima
Vozdra
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Vozdra hulahopka. Nisi odavno pisao.
Što se tiče misketovaca u klubu, slažem se sa tobom sve ih treba otjerati
Nodi jedan nikad hulopka ili neko drugi
Prozivas me otkad sam pitao za adresu misketa i prvi si mi poceo srati, a sad mijenjas plocu
Jedan je Osim Amar covjek koji ie donio skoro sve trofeje, covjek koji je svoje pare davao da klub opstane, ali uhljebima je smetao, jer nisu imali nikakvog tala i nije htio gurati tatine sinove
Valjda si dosao pameti vozdra
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 dec 2025, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Eh zamisli protiv si najvece legende kluba…
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
mavi je napisao/la: ↑09 dec 2025, 18:54Ovde sam apostrofirao "o drugim stvarima", nemojte mi hinjaka relativizirati stvari sada kada su kristalno jasne.
Ja argumentovano napisao, tako da prestani stavljati znak jednakosti između ove dvije osobe.
Ili i to treba nacrtati.
A što se tiče ulaska, valjda bi osoba koja daje svoj novac trebala odlučivati ko mu je potreban...
Amar ih je ogolio do kraja, sve što su pokušali im je palo na sudu, ispali su smiješni i obrukali se, zato su ga na kraju i popustili.
U nekim malo normalnijim uslovima, Amar bi ovoga trenutka bio najbolje rješenje. Očekivanja su nikakva, svi smo se pomirili sa prosjekom i pritisak bi sigurno bio nešto manji.
Naravno, ja prvi nisam za tu opciju. Amar je preveliki da bi sebi dozvolio da ga stoka vrijeđa i da se iživljavaju na njemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije moj zulfo, jer nodi je jedan i tu prica zavrsava
Uostalom to je sve nebitno za Zeljeznicar
Reci braci da podrze investitora i da ce Amar Osim zauvijek ostati dio kluba
Uostalom to je sve nebitno za Zeljeznicar
Reci braci da podrze investitora i da ce Amar Osim zauvijek ostati dio kluba
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Naravno, to je savim jasno, Amar trenutno nije opcija...Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:12mavi je napisao/la: ↑09 dec 2025, 18:54Ovde sam apostrofirao "o drugim stvarima", nemojte mi hinjaka relativizirati stvari sada kada su kristalno jasne.
Ili i to treba nacrtati.
Amar ih je ogolio do kraja, sve što su pokušali im je palo na sudu, ispali su smiješni i obrukali se, zato su ga na kraju i popustili.
U nekim malo normalnijim uslovima, Amar bi ovoga trenutka bio najbolje rješenje. Očekivanja su nikakva, svi smo se pomirili sa prosjekom i pritisak bi sigurno bio nešto manji.
Naravno, ja prvi nisam za tu opciju. Amar je preveliki da bi sebi dozvolio da ga stoka vrijeđa i da se iživljavaju na njemu.
Hulahopka jasno i glasno kažem tebi, definitivna podrška ulasku investitora i Amar je naravno dio Željine istorije.
opet smo u fazi božesčuvaj
jedina utjeha, bolje je nego prošle godine. za sada.
a ponašamo se ko arapi, mijenjamo trenere svakih par mjeseci a niko da shvati da je problem negdje sasvim drugo. ok. ovakv sramotan poraz i jeste za poslat trenera u pm, ali neće to puno promijeniti, ako išta i promijeni
a ponašamo se ko arapi, mijenjamo trenere svakih par mjeseci a niko da shvati da je problem negdje sasvim drugo. ok. ovakv sramotan poraz i jeste za poslat trenera u pm, ali neće to puno promijeniti, ako išta i promijeni
Ne bih se slozio, brojke na tabeli kazu da je gore i to punojestamaji je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:24opet smo u fazi božesčuvaj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
jestamaji je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:24opet smo u fazi božesčuvaj
Kad investitor uudje nadam se nekoj zabrani za ove skupstinsre u smislu bez nekih 10.000 maraka za klub da ne mogu ni konkurisati za bilo kakav ulazak u klub
Sve ove sto nemaju na banci mimiumum 50.000 otjerati osim ako nisu neki strucnjaci koji su redovno zavrsili faks i koji su sposobni za razvoj kluba
Ove sto samo vole zelju njih ne trebamo, jer mnogi ga kao vole, a nista od njih klub nema
Znaci skratiti skupstinu na 10 ljudi
Minimalno 5 ozbiljnij i legalnih biznismena
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 dec 2025, 19:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Moze li jedna kriza proci bez amar vs miske teme, hebali vas obojica. Treba banovat sve koji spomenu i jednog i drugog. Proslost i kraj.
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Mi smo u toj fazi već 13 godina. Promijeniti se ništa neće sigurno u ova dva kola, isti igrači isti stručni štab samo bez Ade a videli smo koliko ne znaju.jestamaji je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:24opet smo u fazi božesčuvaj
Jedine prave historijske promjene akoBogda nadamo se da će doći skupštinom.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Moze li neko za nas novije forumase napisati ko je taj famozni hulahopka 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma debil koji se svako par mjeseci pojavi i pise iste glupostiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:35Moze li neko za nas novije forumase napisati ko je taj famozni hulahopka![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hulahopka se ne pojavljuje svako par mjeseci, on je ovdje uvijek nazočan sa minimalno 10 nikova
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:35Moze li neko za nas novije forumase napisati ko je taj famozni hulahopka![]()
Hulahopka ti je covjek koji pljuje sve redom i mnogo toga je bio u pravu bio, ali cesto pretjera i bas sve pljujeManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:35Moze li neko za nas novije forumase napisati ko je taj famozni hulahopka![]()
Pljuje upravu, navijace, trenere, djecu, skusptinu,igrace..
Jedino sto sam mu zamjerio je to sto pljuje navijace bez ikakve potrebe, jer pravi navijaci nemaju nikakve koristi od Zelje vec su to pojedinci kojih je sve manje
Kad kazem da je bio u pravu mislim za neradu, neogovornost i sve to sto nas je dovelo do ove situacije
To je jedna od nasih najvecih greski sto smo se usustili i pravili da je sve dobro, jer kao volimo Zelju ne valja pricati „protiv“ kluba, a u sustini ustvari ta prica je za dobrobit kluba i protiv nerada, neogovornosti i nepotizma
Imamo najgori trener u ligi, a nemamo pare
Grijace kao imamo, a nemamo
Kamp nemamo, a mnogi klubovi poput „malog“ radomlja imaju 6,7 terena
Stupcsnics ide svake godine u Tursku sa avionom, a nasi igraci na europsku utakmicu idu sa autobusom
Zrinjski, Balkani, Celje klubovi bez neke historije i navijaca igraju Europu
Hrvatski treceligasi prodsju za milione igrace, a mi molimo boga da nam dodje neki bajic koji nas je odbio zbog nekog apeols
Meni se uvijek bili drazi oni koji glasno kazu da smrdim, nego oni koji me lazu da mirisem misleci da cu se naljutit
Na kraju vjerujuci vecini, sve vise smrdim i nikako se okupam
Valjda ste shvatili sustini, nodi voli Zelju najvise i nikad necu dozvoliti da budemo predmet za ismijavanje, ali moramo svi zajedno prihvstiti cinjenice i krenuti naprijed
Hocemo Zelju na vrhu u Europe u svakom sportu, a ne samo u fudbalu!!
Najvaznije je da svi zajedno budemo za investitora i to treba da bude ultimatum navijaca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 dec 2025, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.