FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SIR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SIR » 20 mar 2012, 16:38

ChWilla je napisao/la:hajmo biti realni, lik krivi amara osima što nije očišćen stadion. a i ono što je jedva očišćeno u zadnji čas, dio je sredio amar iako mu to NIJE posao. i šta očekuje, da ga se pomazi po kosi?
Ne znam ja u to nezelim da ulazim samo je ovo prepucavanje preglupo ko mala djeca, i nama i vama.Toliko, a vi ako hocete uvazite moj prijedlog ako zelite. ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 mar 2012, 16:40

on došao nama objašnjavati kako amar osim nas "ne poštuje". moš misliti. a frajer jedini radi kako treba u klubu.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 20 mar 2012, 16:43

ChWilla je napisao/la:on došao nama objašnjavati kako amar osim nas "ne poštuje". moš misliti. a frajer jedini radi kako treba u klubu.
To si upravu za amara i samo nek tako nastavi iskreno ;)
A ovo drugo dali postuje to necu da komentarisem pa ljudi dragi ipak smo mi iz istog grada nevalja nam ovo nikako sto se ovako prepucavamo.Ja vas postujem ipak ste vi nama komsije ovo ostalo na stranu. ;) :P
A vi sad kako hocete ovo me je pocelo pravo nervirati.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 mar 2012, 16:50

cuj ne postuje nas :lol: on je samo realan, to sto vi volite likove koji pricaju bajke tipa zijad blekic je vas problem

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 20 mar 2012, 16:56

molotovljev dosadan si do neba, a ovi svi koji odgovaraju na njegove postove su cudni u najmanju ruku. Pozdrav iz Gabele. Imate svoju temu.
Ova Amarova izjava je mrak. Čovjek sve objasnio. Ali kao što neko reče, ni ja ne očekujem više od 7 milja, ma kakvih 7, 6 ! Razlozi su raznorazni, pobrojani su uglavnom, ali takvi smo, šta se može. Ko je u mogućnosti i kome Željo nije samo čisto da se i oni negdje opredjele kad ih neko pita za koga navijaš, moraju doći. Svi ostali glupi izgovori su zaista isuviše glupi da bi se pričalo o njima.
Osim - drugo ime za Želju !

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 20 mar 2012, 16:58

Jao rasprave Bose sacuvaj... :?
SkyWallker je napisao/la:zanima me par stvari zna li iko ista od vas :

1. Šta je sa Bubamarinim kampom u Butmiru ?? jeli naše, dokle se došlo s tim ?
2. Jeli na Tv-u Zrinjski - Željo (BHT ne moja tv i slično) ?? i uzvratni susret KUP-a ??
3. Šta je sa Smajićem jeli potvrdjeno da ga nema na duzi period i da mora na op.
Takodjer i mene zanima :) ??
Zadnja izmjena: Direkt, dana/u 20 mar 2012, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

nanek

Post Postao/la nanek » 20 mar 2012, 16:58

Hajmo maleni smetljari sa koseva ishhh sa teme! Sta ste se nakotili ovdje de malo pocistite ispred svoje avlije!

Dosadila im valjda njihova monotonija poraza pa dosli za promjenu na temu najveceg kluba u drzavi!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 20 mar 2012, 16:59

rossoner je napisao/la:molotovljev dosadan si do neba, a ovi svi koji odgovaraju na njegove postove su cudni u najmanju ruku. Pozdrav iz Gabele. Imate svoju temu.
Ova Amarova izjava je mrak. Čovjek sve objasnio. Ali kao što neko reče, ni ja ne očekujem više od 7 milja, ma kakvih 7, 6 ! Razlozi su raznorazni, pobrojani su uglavnom, ali takvi smo, šta se može. Ko je u mogućnosti i kome Željo nije samo čisto da se i oni negdje opredjele kad ih neko pita za koga navijaš, moraju doći. Svi ostali glupi izgovori su zaista isuviše glupi da bi se pričalo o njima.
To sam ja rekao da imamo mi svoju vi svoju temu i to je to. ;)
Ali dzaba izgleda neide nije do mene.. :)
A to pozdrav iz Gabele bez potrebe. ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2012, 17:00

Dobar je molotovljev, samo nekad ne popije lijek pa se čudno ponaša ;) Nemoj bolan, zdravlje je najpreče !
Amar ima pravo za ovu današnju izjavu oko navijača.Pa ljudi moji prvi smo na tabeli, haman pa smo prošli u finale kupa, fan shop otvoren, strašnu ekipu imamo, a na tribinama 3 hiljade ljudi :? Do koga li je ?
DRUG NEBI TI PUNCA

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 mar 2012, 17:02

ChWilla je napisao/la:on došao nama objašnjavati kako amar osim nas "ne poštuje". moš misliti. a frajer jedini radi kako treba u klubu.
Nisam dosao nikome nista objasnjavati,tu sam onako usput,samo da skrenem paznju na manipulacije
od strane celnih ljudi FK Željeznicar,koje vi ne vidite ili ne zelite da vidite..a koje su ocigledne.
Ne samo vas da ne postuje,vec cijelu bh javnost ismijava svojim neukusnim izjavama.
Koliko god se trudio,nikada on nece biti ni do koljena velikom gospodinu Ivici.
F.K.SARAJEVO

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 mar 2012, 17:02

Drugovi :D , braćo, prijatelji plave boje, zamolio bih vas da se ne upuštate u raspravu s navijačima vještačke tvorevine. Da ovaj viršla boy ima imalo mozga, ne bi sigurno došao na temu najtrofejnijeg kluba u BiH, koji trenutno gazi i melje sve pred sobom, da potencira neke dječije priče u vezi Amara. Samo mu dajete prostora da skrece na sebe paznju. Da sam na njihovom mjestu (hvala Bogu pa nisam) :D, ne bih prdio komšijama, nego bih gledao kakvo je stanje u klubu za kojeg navijam. Ali očito kod njih je jako dosadno, ljudi uhljebljeni, nema dugovanja, igraju k'o Barca, pa došli ovdje prdit protiv Amara.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2012, 17:05

molotovljev je napisao/la:
Nisam dosao nikome nista objasnjavati,tu sam onako usput,samo da skrenem paznju na manipulacije
od strane celnih ljudi FK Željeznicar,koje vi ne vidite ili ne zelite da vidite..a koje su ocigledne.
Ne samo vas da ne postuje,vec cijelu bh javnost ismijava svojim neukusnim izjavama.
on koji nije ni do koljena velikom Ivici, vas ojadi za ovo godina koliko vodi Želju ;) Zamisli šta će biti za koju godinu, kad postane još iskusniji i još pametniji.Amar Osim je svima vama trn u oku, ali dok je on u Želji bićemo u vrhu BH fudbala.
nemoj se više javljati molim te.Ako imaš neke "insajderske" informacije koje mi obični smrtnici nemamo, zadrži ih za sebe živ bio ;)
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 20 mar 2012, 17:13, ukupno mijenjano 2 puta.
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 mar 2012, 17:08

Pustite se te priče o posjeti. Jednom sam napisao - na utakmice dolazi ko je naučio, a ne onaj ko ima. Slično kao i, ne pravi pitu ko ima nego ko je naučio.

Ovdje sam zbog jedne druge stvari. Jučer ili prije par dana sam postavio neke statističke podatke, koji nam govore da smo trenutno nedodirljivi po svim fudbalskim parametrima, koji se pikaju. Znaš ono, nizovi nepobjedivost, gol razlika, asistencije, strijelci, goldžije i sl. stvarčice.

Malo prije opet pogledah taj svoj post i vidjeh da sam zaboravio napisati i da smo najefikasnija ekipa u gostima i tu uvidjeh jednu "nelogičnost". Mi smo jedina ekipa koja je dala više golova na strani, nego kod kuće. Statistički 20 golova na strani i 19 kući. Pa rekoh, da bi taj segment trebali popraviti, bez obzira što imamo jednu tekmu manje kući.

Pogledao sam i statistiku ostalih klubova i njihovu realizaciju u gostima. Sve sami jad i čemer. U istom postu sam napisao da bih bio zadovaljan i minimalnom pobjedom protiv Travnika, ali da budem iskren ja se nadam kanonadi na Grbavici i još jedno opetovanje Gershvina i najpoznatije mu simfonije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 20 mar 2012, 17:09

Šta je, prije nekoliko dana vam je snijeg bio problem, a sada što je mala posjeta.
Bolje bi vam bilo da dodjete na utakmicu ne da ovde serete.

Ako neki misle da je AMAR "otjerao" pojedine navijace svojim izjavama neka je, ja samo neznam jeli ti isti navijaci navijaju za AMARA ili za ŽELJU.

Covjek je od nas napravio klub.

SRAM VAS BILO, klosari jedni.
AMAR AMAR OSIM OSIM

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 mar 2012, 17:12

avlami97 je napisao/la:Pustite se te priče o posjeti. Jednom sam napisao - na utakmice dolazi ko je naučio, a ne onaj ko ima. Slično kao i, ne pravi pitu ko ima nego ko je naučio.

Ovdje sam zbog jedne druge stvari. Jučer ili prije par dana sam postavio neke statističke podatke, koji nam govore da smo trenutno nedodirljivi po svim fudbalskim parametrima, koji se pikaju. Znaš ono, nizovi nepobjedivost, gol razlika, asistencije, strijelci, goldžije i sl. stvarčice.

Malo prije opet pogledah taj svoj post i vidjeh da sam zaboravio napisati i da smo najefikasnija ekipa u gostima i tu uvidjeh jednu "nelogičnost". Mi smo jedina ekipa koja je dala više golova na strani, nego kod kuće. Statistički 20 golova na strani i 19 kući. Pa rekoh, da bi taj segment trebali popraviti, bez obzira što imamo jednu tekmu manje kući.

Pogledao sam i statistiku ostalih klubova i njihovu realizaciju u gostima. Sve sami jad i čemer. U istom postu sam napisao da bih bio zadovaljan i minimalnom pobjedom protiv Travnika, ali da budem iskren ja se nadam kanonadi na Grbavici i još jedno opetovanje Gershvina i najpoznatije mu simfonije.
Da i ja sam gledao statistiku danas. Upade mi oči, da nam nije sviran nijedan penal ove sezone. Ja nešto iskreno ne mogu da se sjetim nijednog, ako je to istina, pa onda nam je realizacija i više nego dobra, gledajući da smo dali daleko najviše golova. Druga stvar, imamo skoro isto bodova u gostima kao i kod kuće, tačnije 19 s gostovanja, 22 kod kuće. Ove godine smo definitivno jedno koplje iznad svih, po svim parametrima.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 20 mar 2012, 17:13

molotovljev je napisao/la:
Ziv ti nama bio decko, znam da i tebi kao i dosta drugih Osim smeta. Nego prvo pocisti u svom dvoristu pa onda dodji nama pametovat.
Dok god je Osima tu bit ce i ovih upadica to trebamo biti svi svjesni i svaki takav post na ignore lagano, a ne raspravljat se i raspirivat neko nezadovoljstvo. Sta vam je ljudi klub nije bolje stajao od 92 god. a polako napreduje sve se krece u pravom pravcu je da bi mi navijaci htjeli brze al ne moze jbg. kakva nam je drzava i ovo je super.
Polako ce doci i navijaci na stadion kod nas ne ide nista na silu sabura samo ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 mar 2012, 17:14

E raja,nemojte sta zamjeriti..dobri ste bili..vozdrica. ;)

Uspjesno sam odjavljen :lol:
F.K.SARAJEVO

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 20 mar 2012, 17:16

molotovljev je napisao/la:E raja,nemojte sta zamjeriti..dobri ste bili..vozdrica. ;)

Uspjesno sam odjavljen :lol:
Nisi valjda :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2012, 17:17

Svirali su nam penal protiv Zrinjskog, i protiv malenih i to je to.Znači dva penala, jedan promašili, jedan pogodili.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 mar 2012, 17:19

Mislim da ce protiv Travnika posjeta biti odlicna.

Zeljo i Osim trn u oku dusmanima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hansestadt i 26 gostiju.