FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I jos jedna stvar. Iskreno, kad smo vec poslije Denisa prizeljkivali nekog "naseg", pa Amar Osim je i dan danas za Adzema ferguson licno. Bolje da smo amara doveli 10x nego adzema. Kakav adzem Boze sacuvaj. U svakom slucaju, ako hoces da si ozbiljan klub, nijedan ne bi trebali biti treneri. Amara mi je takodjer malo zao kad vidim kako izgleda, potpuno zapusteno, ja ga volim al njega vise nije lijepo ni vidjet, a kamo li gledat svaki dan i pred TV kamerama.
-
zeljovac21
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Druze, uz duzno postovanje prema Amaru uz sve sto sam napisao o njemu u duzem postu iznad vidis kakvo misljenje imam o njemu, ali lik doslovno izgleda ko beskucnik. Jedva prica i dise. Ne izgleda zdravo ni normalno. Ako ne volis sebe i svoje zdravlje i izgled kako ces mene sutra 'voljet' ko druga, brata, kolegu...zeljovac21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:51pa nismo klub manekena. Onda bi se slavko petrovic trebo oprostit od karijere, ko da je to bitno u trenerskom poslu, svasta
![]()
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma dobro, to je najmanji razlog sto ne bi trebao doci. Cuj masna mu kosa i debeo. Daj Boga ti, bitnije je trenersko znanje nego jel jede cvarke, suho meso il je na dijetiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:53Druze, uz duzno postovanje prema Amaru uz sve sto sam napisao o njemu u duzem postu iznad vidis kakvo misljenje imam o njemu, ali lik doslovno izgleda ko beskucnik. Jedva prica i dise. Ne izgleda zdravo ni normalno. Ako ne volis sebe i svoje zdravlje i izgled kako ces mene sutra 'voljet' ko druga, brata, kolegu...zeljovac21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:51pa nismo klub manekena. Onda bi se slavko petrovic trebo oprostit od karijere, ko da je to bitno u trenerskom poslu, svasta
![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Na zapadu ga nijedan klub ne bi uzeo pa da ima znanja ko tri gvardiole, samo kazem, kakve su sve budale dolazile i bili treneri, ako ne dodje investitor ja bi hladno amaru dao jos jednu sansu, svakako nam se crno pise ako sanin ne udjezeljovac21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:56Ma dobro, to je najmanji razlog sto ne bi trebao doci. Cuj masna mu kosa i debeo. Daj Boga ti, bitnije je trenersko znanje nego jel jede cvarke, suho meso il je na dijetiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:53Druze, uz duzno postovanje prema Amaru uz sve sto sam napisao o njemu u duzem postu iznad vidis kakvo misljenje imam o njemu, ali lik doslovno izgleda ko beskucnik. Jedva prica i dise. Ne izgleda zdravo ni normalno. Ako ne volis sebe i svoje zdravlje i izgled kako ces mene sutra 'voljet' ko druga, brata, kolegu...zeljovac21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:51pa nismo klub manekena. Onda bi se slavko petrovic trebo oprostit od karijere, ko da je to bitno u trenerskom poslu, svasta
![]()
![]()
Mogu misliti kad Amar vidi komentare ljigavaca, ljudskog smeca, internet botova. Zamisli ti samo kakav bogalj moras biti, da budeš bot Senada misimovica. Dobro je ona cura sve rekla. Bolesnici za psihijatrije.
Amar niti bi htio biti trener, niti covjeka to vise zanima. To je najbitnije od svega. A ljigavci ce ostati i ljudski sljam dalje pise, nema to pametnija posla.
Amar niti bi htio biti trener, niti covjeka to vise zanima. To je najbitnije od svega. A ljigavci ce ostati i ljudski sljam dalje pise, nema to pametnija posla.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Naravno. Ne treba njemu sansaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:06Na zapadu ga nijedan klub ne bi uzeo pa da ima znanja ko tri gvardiole, samo kazem, kakve su sve budale dolazile i bili treneri, ako ne dodje investitor ja bi hladno amaru dao jos jednu sansu, svakako nam se crno pise ako sanin ne udjezeljovac21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:56Ma dobro, to je najmanji razlog sto ne bi trebao doci. Cuj masna mu kosa i debeo. Daj Boga ti, bitnije je trenersko znanje nego jel jede cvarke, suho meso il je na dijetiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:53
Druze, uz duzno postovanje prema Amaru uz sve sto sam napisao o njemu u duzem postu iznad vidis kakvo misljenje imam o njemu, ali lik doslovno izgleda ko beskucnik. Jedva prica i dise. Ne izgleda zdravo ni normalno. Ako ne volis sebe i svoje zdravlje i izgled kako ces mene sutra 'voljet' ko druga, brata, kolegu...![]()
Jel znas uopste zasto se Bogicevic zvao sindikalcem?Laudrup je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:32Mislim da se Amar već duže vrijeme ne bavi trenerskim poslom niti ulaže u svoj razvoj, to moramo biti svjesni.
A druga je stvar što smo se mi svi ogriješili o njega vrijeđajući ga samo zato što nije htio biti više levat i svojim novcem držati klub iznad vode. Kad je zatražio da mu se vrati ono što je posudio, postao je najgori. I nije jedini, imali smo prije njega mnogo slučajeva koji su pokazali kakvi smo zapravo licemjeri.
Sjetimo se samo Bogijevog slučaja. Ljudi su mu zviždali i vrijeđali ga povicima Sindikalac, kao da je to nešto ružno, a zapravo je najljepša moguća riječ kada su u pitanju borci protiv izrabljivanja ljudi i radnika. Pa upravo su nas sindikalci i osnovali, to nam je filozofija kluba. Pjevamo o radničkoj klasi, a kad radnička klasa zatraži svoju platu, psujemo joj.
Baš bih volio vidjeti bilo kojeg navijača koji je vrijeđao Amara ili Bogija da oprosti neisplaćene plate svom poslodavcu u firmi.
Jel znas gdje je odrzao presicu sa onim uhljupom Dzidicem?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Zulfo kolika je dnevnica da i ja napravim koji profil i pisem ovdje, haj ukljuci brata manijaka, od kuce radim vecinu sedmice pa imam vremena tipkat pomalo
Nisam ja ljigavac da sam kod misimovica na dnevnici. To pitaj ove ljigavce Pablo tefal Valter I ostale
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Oni sto su na dnevnici oni pomalo pljuckaju, uvijaju u foliju. Smradine tj ljudski otpadManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:41Brate od sviju ovdje ti najvise izgledas ko da si na dnevnici, da budemo iskreni jedan prema drugom![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Pa dobro evo citajuci tvoje postove ja idalje ne kontam ko i sta je po tebi rjesenje? Osim sto pljujes ove neke ljude u upravi nisam nista pametno i konkretno procitao od tebe. Evo demantuj me.Zulfo9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:43Oni sto su na dnevnici oni pomalo pljuckaju, uvijaju u foliju. Smradine tj ljudski otpadManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:41Brate od sviju ovdje ti najvise izgledas ko da si na dnevnici, da budemo iskreni jedan prema drugom![]()
Haj nek bude da je tako, a sta pročitas konkretno i pametno od ovih ljigavaca?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:48Pa dobro evo citajuci tvoje postove ja idalje ne kontam ko i sta je po tebi rjesenje? Osim sto pljujes ove neke ljude u upravi nisam nista pametno i konkretno procitao od tebe. Evo demantuj me.Zulfo9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:43Oni sto su na dnevnici oni pomalo pljuckaju, uvijaju u foliju. Smradine tj ljudski otpadManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:41
Brate od sviju ovdje ti najvise izgledas ko da si na dnevnici, da budemo iskreni jedan prema drugom![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Pa 99% ljudi na forumu znaju da je jedino rjesenje strateski partner i svi to cekaju sada. Mislim da ako ne izglasaju investitora da ce svakako svi ovoj upravi okrenut ledja. A sto ne odgovori na pitanje? Ja te iskreno pitam sta i ko je po tebi rjesenje, kad vec pises ovdje s nama cisto da znamo. Ne mozes samo tjerat ljude bez nekog potencijalnog rjesenja na umu. Nije kao da je red ljudi koji jedva cekaju da nas preuzmu.Zulfo9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:50Haj nek bude da je tako, a sta pročitas konkretno i pametno od ovih ljigavaca?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:48Pa dobro evo citajuci tvoje postove ja idalje ne kontam ko i sta je po tebi rjesenje? Osim sto pljujes ove neke ljude u upravi nisam nista pametno i konkretno procitao od tebe. Evo demantuj me.
Slabo si ti shvatio, ja pisem samo kakvo je stanje u klubu. I sta ovi ljigavci rade poslije forumima. A nisi mi odgovorio sta tacno konkretno i pametno pročitas od tih istih ljigavaca?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:59Pa 99% ljudi na forumu znaju da je jedino rjesenje strateski partner i svi to cekaju sada. Mislim da ako ne izglasaju investitora da ce svakako svi ovoj upravi okrenut ledja. A sto ne odgovori na pitanje? Ja te iskreno pitam sta i ko je po tebi rjesenje, kad vec pises ovdje s nama cisto da znamo. Ne mozes samo tjerat ljude bez nekog potencijalnog rjesenja na umu. Nije kao da je red ljudi koji jedva cekaju da nas preuzmu.Zulfo9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:50Haj nek bude da je tako, a sta pročitas konkretno i pametno od ovih ljigavaca?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:48
Pa dobro evo citajuci tvoje postove ja idalje ne kontam ko i sta je po tebi rjesenje? Osim sto pljujes ove neke ljude u upravi nisam nista pametno i konkretno procitao od tebe. Evo demantuj me.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Odgovorio sam ti. Jedina pametna je da nam treba investitor s parama i to je ploca koja se vrti ovdje trenutno.Zulfo9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 18:02Slabo si ti shvatio, ja pisem samo kakvo je stanje u klubu. I sta ovi ljigavci rade poslije forumima. A nisi mi odgovorio sta tacno konkretno i pametno pročitas od tih istih ljigavaca?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:59Pa 99% ljudi na forumu znaju da je jedino rjesenje strateski partner i svi to cekaju sada. Mislim da ako ne izglasaju investitora da ce svakako svi ovoj upravi okrenut ledja. A sto ne odgovori na pitanje? Ja te iskreno pitam sta i ko je po tebi rjesenje, kad vec pises ovdje s nama cisto da znamo. Ne mozes samo tjerat ljude bez nekog potencijalnog rjesenja na umu. Nije kao da je red ljudi koji jedva cekaju da nas preuzmu.
Pogrešno mislis. Ti ljigavci nisu za investitora, bitno im je popljuvati Amara, svakog bivseg Zeljinog igraca, bivseg trenera, a to je mantra upravo Misimovica. Al haj, ja pisem gluposti neka bude. Samo budala moze misliti da misimovic dalje nije upleten u klub preko volontera.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 18:06Odgovorio sam ti. Jedina pametna je da nam treba investitor s parama i to je ploca koja se vrti ovdje trenutno.Zulfo9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 18:02Slabo si ti shvatio, ja pisem samo kakvo je stanje u klubu. I sta ovi ljigavci rade poslije forumima. A nisi mi odgovorio sta tacno konkretno i pametno pročitas od tih istih ljigavaca?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:59
Pa 99% ljudi na forumu znaju da je jedino rjesenje strateski partner i svi to cekaju sada. Mislim da ako ne izglasaju investitora da ce svakako svi ovoj upravi okrenut ledja. A sto ne odgovori na pitanje? Ja te iskreno pitam sta i ko je po tebi rjesenje, kad vec pises ovdje s nama cisto da znamo. Ne mozes samo tjerat ljude bez nekog potencijalnog rjesenja na umu. Nije kao da je red ljudi koji jedva cekaju da nas preuzmu.
Šta bi sa MukiBekom.
Hulahopka, uloga bota je da bude provokativan, bezobrazan a ti jedino ovo oko bezobrazluka nekako pokušavaš da ispoštuješ. Međutim imaš drugi problem, poglup si.
Ma, naravno, to je poenta svega...Hrasno15 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:22Mislim da Amar nebi ni želio više da bude trener kao da ni ova uprava ne želi njega. Ako bi došao investitor, on ako daje pare, on odlučuje ko će biti trener i koji su ciljevi.mavi je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:08O kojim drugim stvarima?
O tome da je dobio tri parnična postupka protiv Želje i vodi se još jedan gdje on sada traži svoje pare?
O tome da je zadnjih šest godina prezime porodice Osim stavljeno na stub srama? Zbog "navijača"....
O tome kako su Almir Gredić i Senad Misimović uhvaćeni kako lažu da ne znaju za dug prema Amaru, pa im tužilaštvo pokazalo "ćage" gdje nedvojbeno stoji da su znali?
Treba li još....
Sve to ima crno na bijelo, za vašu informaciju...
Nama treba investitor koji će dat svoje pare i koji će se u konačnici pitati za sve, jer se radi o njegovim sredstvima.
On odlučuje koga će angažovati i ko je kvalitetan da mu donese profit: Stojanović, Ibišević, Petev, Amar...
Sanin je taj koji bira, tu navijači više nemaju uticaja. Njihovo je da navijaju. Odlična stvar je što su Nijaz i Kemo in, ipak je riječ o ozbiljnim personama s imenom i prezimenom, a i razumuju se u loptu definitivno.
By the way, brine struja okupljena oko Duvnjaka, Misketova struja. Na zadnjoj skupštini je Duvnjak se pošeo nešto kofrčiti, kao gdje je više taj investitor, imamo mi i plan B (zvuči poznato, zar ne?), da bi veoma brzo bio argumentovano ućutkan od strane Odobašića.
Ima ih sigurno 15 do 20 koji vjerovatno neće dići ruku za ulazak investitora. Nadati se da su u manjini.
Pod must bi trebalo da budu kamere prisutne, da vidimo ko to ne želi napredak kluba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.