molotovljev je napisao/la:@Stole,"logika" su desetine navijaca Zeljeznicara koji se osjecaju ponizenim od strane vase uprave..
Nisu to "navijaci" kao sto ti kazes,vec pravi stariji navijaci kojima srce kuca za Želju..
Samo sto ljudi imaju svoje principe..x puta su prevareni na jedan ofiran nacin..s obzirom kako ta prevara
i dalje traje,ljudi su odlucili da je najpametnije da se povuku sa stadiona dok se situacija ne promjeni..
I sam kazes da je posjeta katasrofalna.Zasto je to tako,obzirom na dobre partije Želje u ligi i kupu???
Koliko ste puta samo na ulaznicama ponizeni ? Primjer:zadnje dvije utakmice na Grbavici !
Ima jos mali milion primjera u zadnjih nekoliko sezona,ali nije moje da o tome pricam..
Nemojte samo pricati kako je sve bajno,kad zapravo nije..
Znam mnogo vise likova koji pricaju suprotno od onoga sto vi pisete ovde na forumu.E to je zakljucak!!!
Nemoj ociju ti te price "desetine starijih navijaca", daj neke bolje argumente. Ako imas pricat cemo normalno a ako ne onda ne vrijedi, jer mi je pun k.rac prica "rekao mi jaran", "rodjak koji igra", "rodjak koji je u upravi" i "pricaju zene po brijacnici". Sve su to supljaci, daj nesto konkretno.
Kazes Amar otjerao navijace izjavama a ja ti kazem da je (skoro) citava prosla sezona i pola ove posjeta katastrofalna a tada nije bilo izjava. Izjave su plod lose posjete a nikako losa posjeta plod izjava. I nije to samo na Grbavici, u citavoj BiH je tako.
molotovljev je napisao/la:Nemojte samo pricati kako je sve bajno,kad zapravo nije..
Znam mnogo vise likova koji pricaju suprotno od onoga sto vi pisete ovde na forumu.E to je zakljucak!!!
Ko prica da je bajno? Gdje si to procitao? Situacija je daleko od bajne ali je bolja nego kod ostalih, barem za sada.
molotovljev je napisao/la:Znam mnogo vise likova koji pricaju suprotno od onoga sto vi pisete ovde na forumu.E to je zakljucak!!!
I opet argumeni "znam ja raje koja drugacije pricaju" ali ne mozes ih, vjerovatno, sad spominjati. Oni su pravi stariji navijaci i pun im je k.rac svega. Nemoj ziv bio. I to je zakljucak ...
Ne znam sto mi je uopste trebalo da krenem u objasnjavanje. Pozdrav i uzivajte u daljoj raspravi!