SylvesterStallone je napisao/la:Civa je napisao/la:Dvacet kako ja znamConsigliere je napisao/la:Koliko je max parova u premieru?30

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SylvesterStallone je napisao/la:Civa je napisao/la:Dvacet kako ja znamConsigliere je napisao/la:Koliko je max parova u premieru?30
ja ih uzeo po 4,5 granici,manja je kvota ali odlicna za duplanjazgmiky je napisao/la:Hokej austrijska EBEL liga svih pet utakmica igrati over 5.5 golova, ukupno je nešto preko 9
ps očekujem poziv pradede iz tađikistana pa se čujemo
Evo ih opetLisac je napisao/la:29.06.2014 20:30 (Peru) Huancayo - U. San Martin 2 3.70 2:4 Ovaj mec se igra tek u nedelju a do nedelje bi kvota mogla pasti.Naime, pogledajte medjusobne susrete ovih dviju ekipa i sami procijenite "smrdi" li ovde nesto?
30, znaci?SylvesterStallone je napisao/la:Civa je napisao/la:Dvacet kako ja znamConsigliere je napisao/la:Koliko je max parova u premieru?30
Ispratio samzgmiky je napisao/la:Hokej austrijska EBEL liga svih pet utakmica igrati over 5.5 golova, ukupno je nešto preko 9
ps očekujem poziv pradede iz tađikistana pa se čujemo
Rastuzio si me s ovim brate, na tiketu cekam ovdje 12zgmiky je napisao/la:Mainz 05-Hoffenheim X 3.20, X/X 5.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.