Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nece ba bodi bice za njeg bar 6 slobodnih u zadnjoj ko da gledam
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ajde Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ubaci ista yebemu mater
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bojanče poludioo ooooo aaa priđii mii aaa skinii miii aaa jaknu ti
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
ajde lowry jos poen yebem tifamiliju u picku
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Degrozen njega hill blokira haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jok ba dole kod osnovne mirsad derbi prvo bioLjiljani87 je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo proklinjem dan kad se prva kladionica otvorila u vogosci ooooooojjjjjjjjjjjjj yebi meee bojaneeee i ne vadiii vlazan sam veceras pravooo spreman sam za tebee
jel ona kod vitraza kobnaa

bojan 8 a gledaj lowrya pa hajde jos 2 mungose nisam ni skonto da ti 2 fale cccc
2 suta u nizu promasi glupan za overa ne vjerujem ceko bi phila manje od 92 young jos 7 i galinari over za pare yebem ti bogomajku pa kako je krenuo bio ne ogu da vjerujem

Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 15 dec 2015, 03:12, ukupno mijenjano 1 put.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
ebo mater lik na 20 poena godinu sad ce ih sve izbaciti yebem ti nebo
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
e eto bog te ne yebo i **** me svak i kud se kladih danas samo se iznerviram ostali bi mi jos griffin koji ima 23 i oladipo koji ima 7 pa idite u pizdu materinu
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
eto sad ce izac jesam ti reko buraz derozan ostaje na granici 100 % znaci a eto i lowry ce umrle im **** obojiciGabrielBatistuta je napisao/la:ebo mater lik na 20 poena godinu sad ce ih sve izbaciti yebem ti nebo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ET SVE IH IZVEDE YEBEM TI BOGA ALLAHOVOG YEBEM TI SUNCE BOGOVO GLEDAJ SAD KAD BOJAN I YOUNG PREBACE GLEDAJ MOLIM TE SAD TO
- Ljiljani87
- Kontakt:
obojica na 20 poena ostadose hahahaahahahha **** te alijin mezar pa brate da li je ovo moguce svaki dan BO nekog syebe da ostane ispod hahahahahahahaha pa kaze igraj ove igrace jos ja bio presto i opet evo poceo **** li mi nba familijuQUARTERBACK je napisao/la:ET SVE IH IZVEDE YEBEM TI BOGA ALLAHOVOG YEBEM TI SUNCE BOGOVO GLEDAJ SAD KAD BOJAN I YOUNG PREBACE GLEDAJ MOLIM TE SAD TO
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
sad navijati da oladipo ne prebaci
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
ybt nisi vise siguran ni kad je granica na igraca 15,5 da zabije 12 u prvoj cetvrtini desit ce se neki peh
sjecam se prosle sezone na kembu bilo 15,5 zabio 14 na poluvremenu i ja jaran se zayebavamo na fb kako nece ubaciti nista do kraja i debil cijelo drugo poluvrijeme uzeo 2 suta i ostao ispod...
sjecam se prosle sezone na kembu bilo 15,5 zabio 14 na poluvremenu i ja jaran se zayebavamo na fb kako nece ubaciti nista do kraja i debil cijelo drugo poluvrijeme uzeo 2 suta i ostao ispod...
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
5 tekmi sto sam odigro na 4 BO.. samo phila se drzi

- QUARTERBACK
- Kontakt:
a vidim brate pa jel moguce ovaj toronto koji je njima qrc neku noc bara bara igraju s gsw a sinoc prvo protiv mocne phile ne mogu da daju 100 poena i gledaj veceras sta reci indiana allah pacers za ove mungose.. hahahahahaha ma ne mozes pametan biti nema bogabodi123 je napisao/la:obojica na 20 poena ostadose hahahaahahahha **** te alijin mezar pa brate da li je ovo moguce svaki dan BO nekog syebe da ostane ispod hahahahahahahaha pa kaze igraj ove igrace jos ja bio presto i opet evo poceo **** li mi nba familijuQUARTERBACK je napisao/la:ET SVE IH IZVEDE YEBEM TI BOGA ALLAHOVOG YEBEM TI SUNCE BOGOVO GLEDAJ SAD KAD BOJAN I YOUNG PREBACE GLEDAJ MOLIM TE SAD TO
nova taktika, slikao ponudu i poslao 'jaranici'

hahahahahahahha pa prije ce ona pogodit nego mi sviju mi eto gledaj tiketa ko bombona hahahahaha
brate ja i kad bi tako prstom pogadjo ja bi promasio ponudu izbio sebi oko kakav sam nesretnik **** me svako bolje se rodit bez qurca neg bez srece
brate ja i kad bi tako prstom pogadjo ja bi promasio ponudu izbio sebi oko kakav sam nesretnik **** me svako bolje se rodit bez qurca neg bez srece
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Covington kakve ti corke pucas za tri poena 1/6 , ajde naguraj jos 5 poena federu jedan
Edit prebaci za 20 sec lol haha 2 trice
Edit prebaci za 20 sec lol haha 2 trice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.