Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

topnik1
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2014, 17:24

Otelo je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:procita sve komentare i postove na temu sinosnje utakmice,,pogleda sve klipove,sto su dostupni,zao mi je sto izgubiste,ali imate tim extra,kakvi su samo igraci,Reiham,Coutinho,pa i Hendo,imate se cemu nadati u ovoj sezoni,s pravom naravno,a pojacanja ce vjerovatno jos biti ;)
slika
:tokralju: :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 avg 2014, 17:32

Reus bi vam legao da zaboravite Suareza ko nista...

Vama sada treba jedan WC igrac koji bi najvise na psihickom planu uticao na ostatak vaseg mladog tima! Sami ste vidjeli koliko Ozil je imao uticaj na nas tim prosle godine... Cuntinho, Markovic, Sterling, Henderson pa i Can su mladi predobri igraci koji bi mogli brzo postati WC ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 05 avg 2014, 17:45

fera je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
fera je napisao/la:sva sreca pa mi se nije dalo sinoc streamove traziti... poderali nas ljudi vidim. al ok trebamo se polako navikavati na ovo jer nas ocekuje puno poraza u narednoj sezoni.
sto se pojacanja tice vidim svi pisu nadaju se da ce rodgers vidjeti sta skripi u ekipi i dovesti prava pojacanja... ako do kraja prelaznog dođe jos jedno pojacanje tj. moreno trebate se udarati nogom u guzicu.
Ne bih bas rekao "poderali nas". Jednostavno, bili su malo, samo malo bolji, a sto se tice sansi, nade su bile zrelije. Ako ne kupimo dobrog napadaca, ovo ce postati normalno, mislim na neiskoristavanje stopostotnih sansi, a samim tim i na gubljenje bodova. Raduje forma Coutinha i Sterlinga, jos ako hendo nadodje, bit ce to sasvim pristojno.

hajd ti posto nisi balavac kao vecina ovdje reci meni sta bi ti pomislio da vidis rezultat 3-1 a nisi gledao utakmicu?
ja nisam nigdje rekao da su nas ubijali ili dominirali nego sam prokomentarisao rezultat posto igru nisam gledao i ne mogu da shvatim da vas ima toliko koji ne mozete to da skontate.
ocigledno se ovdje vraca stari trend gdje je debil i pojma nema svako ko nije slijep i ne pise samo pozitivne stvari. slijepci su vec otjerali dobar dio korektne raje ali mene nece i ako me banuju ja cu se vratiti i pisati ono sto mislim i uzvracati agresivno svima koji mene prvi napadnu a postovati one koji zasluzuju postovanje.
Bezveze se ti jarane sikiras. Licno te ne znam, ali kroz postove mogu skontati da si prilicno dobar momak, sa svojim nacinom razmisljanja i sto je najvaznije prilicno realan. Ja stvarno nisam imao namjeru tebi replicirati, vec sam, posto si napisao da nisi gledao, a ja jesam, prenio svoje misljenje tebi u vezi tekme. Vjeruj mi, uopste nismo lose izgledali. Cak stavise, prijatno sam iznenadjen kako je to sve izgledalo bez Sturidgea. I pusti fera bolan padobrance, znas sam da je tako i reds popizdio i otisao. A nama ovdje na forumu treba fera, ma kako ti to shvatio. Kakva bi demokratija bila sa jednom strankom? Nikakva, zato burazeru pisi i dalje ono sto mislis, a ne ono sto nekome pase. Bitno je koji klub volis, nije bitan ni Steve ni Luis, ni sam Shankly, bitan je klub i ljubav prema klubu. Zato i vi ostali ohanite, nije sve sjajno, daleko od toga, ali nije sve ni tako crno. Uzivajmo u ovoj sezoni, bice poraza, bice svega, ali bice i utorkom i srijedom tekmi, svi znamo sta to znaci. Pozz
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 avg 2014, 17:50

Kakav pad koncentracije u samo par minuta :damn: :damn: :facepalm: Treba prodati pod hitno Kelly,Skrtela,Johnsona ovo vise nema smisla,Lambert :damn: ne znam sta ce nam uopste bolje da neko mladji igra...

Treba nam stoper jos jedan i napadac pod hitno,Suso treba vise igrati da se sto bolje uklopi osim ako ga budale nece u nekakav Deal ukljuciti.....

Gledam sinoc Kelly bas bez mozga covjek nabije loptu pa ako prodje,prodje nikakve inteligencije....

Treba nama jos 2-3 super kvalitetna igraca

Opet nas gluspoti kostaju dobrih rezultata..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2014, 17:59

Prvi poraz u kupu i to od najljuceg rivala. Sada je najvaznije da se pojacaju te proklete bekovske pozicije. Nevjerovatno je koliko smo suplji sa strane, pa i Young izgleda opasno. :facepalm: Lambert se izgubio totalno, izgleda da jos sebi nije dosao otkako je Liverpool pokazao interesovanje za njega. Definitivno ce se naigrati ove sezone,
ali u kupu. :mrgreen: Drago mi je i to da je sinoc vidjeno da bez napadaca ne mozemo, ne moze se osloniti na Sturidgea citavu sezonu, na zalost ne vjerujem da je moze pregurati bez povrede. :nene: I jos da dodam da jedva cekam da Rodgers stavi Lovrena i Sakhoa na stoperske pozicije, mislim da ce to biti pun pogodak.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 avg 2014, 18:04

Dolazak Bonny-a sve izvjesniji....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 avg 2014, 18:22

Ponos Torina je napisao/la:Dolazak Bonny-a sve izvjesniji....
Bony i Moreno bi bila fina pojacanja za kraj prelaznog roka. Sviđa mi se nekako ekipica ova nasa, samo da to sve klikne na pocetku i bit ce sve ok.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 avg 2014, 18:28

Izgleda da smo i zvanicno poslali ponudu od 18 miliona za Lavezzia
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 05 avg 2014, 18:36

Pa ko sad dolazi Lavezzi ili Bony, obojica neće sigurno :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 avg 2014, 18:43

gaston je napisao/la:Izgleda da smo i zvanicno poslali ponudu od 18 miliona za Lavezzia
E to bi ilo pojacanje...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 05 avg 2014, 18:45

Jel iko razmisljo ako dodje novi LB da bi Enrique mogao nekad igrati isturenije? Meni se cini da je vec igrao par puta na lijevom krilu.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 05 avg 2014, 18:45

ackeey je napisao/la:
gaston je napisao/la:Izgleda da smo i zvanicno poslali ponudu od 18 miliona za Lavezzia
E to bi ilo pojacanje...

Ma kakav Laveci, nista posebno
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 avg 2014, 18:59

Dobar bi bio Lavezi. Pogotovo jer je vec zreo igrac, tako da bi ovi mladi imali vremena da se pravilno razviju, a imaju ogroman potencijal.
Nisam gledao utakmicu, ali poraz svakako boli. Vidim da Sterling i Coutinho i dalje dominiraju. Po komentarima Allen nastavlja po starom, jedna dobra, druga losa i td. Hendo bi mogao uskoro postati novi kapiten. Gerrardu se blizi kraj, a ovaj stalno napreduje. Bekovi standardno losi. Napadac ocigledno treba. Nedostaje ono sto je Suarez imao. Osim kreativnosti i borbenosti koju je imao, a drugi su je donekle nadomijestili, potreban je igrac koji ce koristiti svaku sansu koja se otvori. Sterling je napravio iskorak, ali neozbiljno je osloniti se samo na njega. Zasad su zabili i Hendo i Allen, mada nisam siguran da li ce to raditi i u sljedecoj sezoni. Markovic jos uvijek nije pokazao dovoljno da bi se moglo uci u sezonu samo sa njim. Lavezi bi bio dobro rjesenje, Reus idealno, Sanchez je bio jedno rjesenje... Bony je dobar igrac, ali nisam siguran da bi se uklopio u sistem, a ne bih volio da se sistem prilagodjava njemu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 05 avg 2014, 19:03

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 2424_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sturridge-u dosadno pa se igra :))
Usamljen kao jedini napadač Liverpool-a

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2014, 19:06

Lavezzi je odlican igrac, u to nema sumnje. Bio bi on ekstra pojacanje :)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 avg 2014, 19:39

Pepe Reina is heading to Bayern Munich for £2,000,000 - According to Gary Jacob of The Times
Malo majku mu :hmmmmm: .
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 avg 2014, 19:43

OTNYS_YNWA je napisao/la:Lavezzi je odlican igrac, u to nema sumnje. Bio bi on ekstra pojacanje :)
Odlican jeste ali ja bi radije dao jos 10-12 i uzeo Cuadrada :think:

Coutinho-u se sprema novi dugorocni ugovorom...

Manquillo 2 godine kod nas s pravom otkupa...

Sad kad Reina odbije Bayern i kaze "ostajem u Liverpoolu da se borim za svoje mjesto" :pinokio: :think: :think:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 avg 2014, 19:58

Ne bi ja voleo Lavezzija zbog godina, ali hajd' nije 18m nesto puno love danas, a ni on nije neka boranija, mada je bolja opcija da to ode na npr Firmina. On mi se nekako cini idealan za LFC, jer moze da odigra bilo sta u napadu, i dokazao se da moze da bude golgeter prosle sezone, a takve otprilike ja igrace imam na umu, ne klasicne napadace. Meni Lavezzi nikad nije bio gol igrac, cak i kada je bio u top formi.

Manquillo je stigao, to su dobre vesti, valjda zavrse i Morena konacno.
Sinocni poraz je dosao zbog velikog pada u igri i odbrani, ali i samaranja van Gaala svojih prvotimaca u svlacionici na poluvremenu, jer su dosta napaljeno usli u drugo, i zasluzeno pobedili.
Bekovi uzas, ali evo stizu pojacanja u tom polju, pa ce biti bolje u pocetku sezone nadam se.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2014, 20:04

donCorleone1892 je napisao/la:Pa ko sad dolazi Lavezzi ili Bony, obojica neće sigurno :mrgreen:
lavezzi bolji koliko hoces,,ali bony je spic :?: ako je to onaj bony iz swonsea,a lavezi je krilni napadac :think:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 avg 2014, 20:16

Kada bih morao birati izmedju Lavezzia i Bonya izabrao bih Lavezzia, no kada bih morao birati izmedju Bonya i zraka izabrao bih zrak :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.