FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Što se tiče nedelje izvest kombinovani sastav... Kombinirati juniore i kadete... Ne znam dal je moguće istrčati u takvom sastavu uopšte al ako je moguće tačno bi tako i uradio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nakon današnjeg treninga koji su vodili treneri Omerović , Spahić I Dedić "nazire"se startnih 11 u nedelju kontra Zrinjskog.
............................PIRIĆ
TODOROVIĆ....SALIHOVIĆ....MUSIĆ....LAKIČEVIĆ
............... SARIĆ ..........PRŠEŠ
...VESELINOVIĆ.......HAURDIĆ........GOVEDARICA
.........................AHMETOVIĆ
REZERVE:MUMUNOVIĆ I JUNIORI.
............................PIRIĆ
TODOROVIĆ....SALIHOVIĆ....MUSIĆ....LAKIČEVIĆ
............... SARIĆ ..........PRŠEŠ
...VESELINOVIĆ.......HAURDIĆ........GOVEDARICA
.........................AHMETOVIĆ
REZERVE:MUMUNOVIĆ I JUNIORI.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odlicno, odmaranje 8 igraca + Zeba (??)
Sarica treba sacuvat.nevjerovatno koliko fali.
Kukaju i manijaci za ovim momkom.Agamemnon je napisao/la:Treba zaganjat ovog Bogdanovica,iskusan stoper,bio bi dobar u paru sa Kosticem.
Kad ce karte?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda je skrsen od povrede, ko ce znati..Sariel je napisao/la:Kukaju i manijaci za ovim momkom.Agamemnon je napisao/la:Treba zaganjat ovog Bogdanovica,iskusan stoper,bio bi dobar u paru sa Kosticem.
Kod nas Ordagicu zbog ledja i koljena treba malo da ode pod noz.
.. . ne vjerujem . . .sloboda72 je napisao/la:
ĆUP JE NAŠ.
Kako je iritantno sto ga zovete ćup...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Saric mora igrati barem 60-70 minuta s obzirom da je ostao jedini kreativac na raspolaganju za utakmicu. Kasnije ga zamjeniti za Merzica ili Stjepanovica.Sariel je napisao/la:Sarica treba sacuvat.nevjerovatno koliko fali.
Jedan grad, jedna ljubav!
Znaci misljenja sam da se trebamo bar ovaj vikend sacuvat.nadomak smo trofeja.sitnice odlucju.tamo ce celo parkirat autobus i tuc svom snagom.jos ako bude kise.Gifron je napisao/la:Saric mora igrati barem 60-70 minuta s obzirom da je ostao jedini kreativac na raspolaganju za utakmicu. Kasnije ga zamjeniti za Merzica ili Stjepanovica.Sariel je napisao/la:Sarica treba sacuvat.nevjerovatno koliko fali.
E zato bi ja odmorio sarica skroz al i merzica i nemanju jer nam i s njima dvojicom zajedno ide fino.
A ova dole utakmica ni o cemu ne odlucuje .
Ne odlucuje utakmica, ali onda bukvalno ne bi imao nikakve igre kada bi ostavio Prsesa samog da povezuje odbranu i napad. Saric se vjerovatno nece mnogo trositi, malo jaci trening za njega i to je to.Sariel je napisao/la:Znaci misljenja sam da se trebamo bar ovaj vikend sacuvat.nadomak smo trofeja.sitnice odlucju.tamo ce celo parkirat autobus i tuc svom snagom.jos ako bude kise.Gifron je napisao/la:Saric mora igrati barem 60-70 minuta s obzirom da je ostao jedini kreativac na raspolaganju za utakmicu. Kasnije ga zamjeniti za Merzica ili Stjepanovica.Sariel je napisao/la:Sarica treba sacuvat.nevjerovatno koliko fali.
E zato bi ja odmorio sarica skroz al i merzica i nemanju jer nam i s njima dvojicom zajedno ide fino.
A ova dole utakmica ni o cemu ne odlucuje .
Jedan grad, jedna ljubav!
Ma jasno je meni sve.uostalom vidimo kad.nam dva tri igraca fale kako bude.pa reko kad je bal nek i hala gori 

Ma ne rizikovat da se iko povrijedi neka pobjede 10-0 koga boli k...
Neka igraju kadeti.
Neka igraju kadeti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Saric ako nije igrao 10 dana onda mora da igra bar 50-60 min..nema forme bez utakmica
Bilo bi dobro da i Husref odmori ,umjesto njega poslati nekog od trenera s foruma
.
U Bijeljini 1-3

U Bijeljini 1-3

Evo info iz prve ruke,karte od sutra ce biti pustene u bijeljini, ali kako mi rece njihov sekretar izgleda da nece se moci nigdje prije kupiti osim na dan utakmice... Inace kaze da je vec 400 rezeevisano iz tuzle...Sariel je napisao/la:Kad ce karte?
sinoc sam sanjo pobjedila sloboda 1:2 i ja izaso na balkon a ljudi na balkonima baklje pale hahahha valjda se ostvari zelja pooceo sam sanjati
Snovi ti se ostvarili. Jebote sto jedna utakmica može **** cojeku zivce boze. Sad kontam kako je bila navijacima Bajerna i minhena kad izgubise tituli on mancestera u sudijskom vremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.