Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 05 avg 2014, 15:17

lfckop je napisao/la:
fera je napisao/la:
@lfcflop eto sad znas tako da od sad nemas vise izgovora za glupost. naravno da me niste dostojni ti i tebi slicni zato sa vama nikad i ne razgovaram niti vas citiram dok ne pocnete napadati ali ima normalne raje jos koliko toliko ovjde na svu srecu.
citaj moje postove po vise puta pokusaj skontati i sta pise među redovima i bice ti sve jasno i kako cemo igrati i koje cemo mjesto biti. mozda je ovo previse kompleksno da biti mogao to shvatiti al trudi se pa ces s vremenom moci shvatiti i vise od proste recenice.
Još jednom moje duboko sažaljenje zbog nesmotrene opaske da nisi pogledao utakmicu a komentarišeš što si i sam poslije potvrdio da je tako i rekao da je glupost.
Predlažem da mi obični smrtnici prestanemo komentarisati na ovoj temi i da tebi kao vrhovnom Bogu prepustimo komentarisanje, eventualno da preimenujemo temu u Liverpool FC Fera only.
Samo mi je čudo da te niko od fudbalskih stručnjaka nije primjetio da te uzme bar za asistenta.
Pored tebe se ponosim što nisam tako 'normalan'. Dosegao si ego master level ili God level.
Žali Bože što mi obični smrtnici nismo dostojni razgovora s tobom, prežaliti ne mogu :facepalm:
ti si mnogo manje od obicnog smrtnika. lik opsjednut bogom izgleda u svakoj ga je recenici spomenuo.
trebalo bi na ovaj ss.ba u registraciju uvesti prvo par recenica da se procita i objasni jer izgleda da ima jos par njih kao ti koji su se registovali na forum i citaju i komentarisu stvari koje nisu u stanju da shvate. i naravno kao i svaka neznalica kad nema vise argumenata pocne boga spominjati u svakoj recenici.
ok jesam se ja "nepazljivo" izrazio po pitanju rezultata to stoji ali postoje dvije bitne stvari tu prvo svako je shvatio da ja komentarisem samo rezultat nije imao nikakav problem sa mojim postom a drugu da pisem na temi nekog drugog kluba bio bi pazliviji i provjerio kako zvuci to sto sam napisao da neko ne pomisli da sam dosao provocirati ali na ovoj temi se svi vise manje poznajemo i ja sam siguran da svi znaju koliko ja volim liverpool i da ne mislim nista lose. samo sto ima vas zlonamjernih ljudi koji se uvijek trude da okrenu moje rijeci i daju im lose znacenje...
evo recimo za napadaca kad je tek suarez otisao ja sam napisao da se ne smijemo osloniti samo na sturridgea jer je sklon povredama i vecina se s tim nije slozila neki su cak zakljucili da ja mislim da je sturridge los igrac a evo sad svi hoce napadaca... za johnsona godinama govorim da je problem evo vidim u zadnje vrijeme se i ovdje svi slazu sa tim. kad sam govorio prije godinu mozda vise da su vlasnici skrti i da bi trebali vise uloziti toliko su me napadali da sam napustio forum jedno vrijeme, evo u posljednje vrijeme jedini koji pisu da su nam vlasnici dobri su oni koji su protiv rodgersa. i takvih primjera ima koliko hoces...
a zna vas i vecina da sam ja nekad pesimistican jer je to znalo donijeti srecu liverpoolu, to je neko moje praznovjerje... i ne sjecam se nesto da su me ljudi prozivali prosle sezone kad sam pred svaku utakmicu pisao razbice nas ljudi...
You are someone else I am still right here

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 avg 2014, 15:18

VGS je napisao/la: ti si retardiran majke mi
A ti si vjerovatno normalni forumaš :yawn:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 05 avg 2014, 15:23

@fera
:thumbup:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 avg 2014, 15:27

Ni bi da se mijesam :mrgreen: , al' sta ocekujes kad nekog nazoves budalom i glupanom...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 avg 2014, 15:30

Lillard je napisao/la:Ni bi da se mijesam :mrgreen: , al' sta ocekujes kad nekog nazoves budalom i glupanom...
ili Bogom ? :mrgreen:

Fera "samara" ovu djecu :beba:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 avg 2014, 15:32

fera je napisao/la:[
ti si mnogo manje od obicnog smrtnika. lik opsjednut bogom izgleda u svakoj ga je recenici spomenuo.
trebalo bi na ovaj ss.ba u registraciju uvesti prvo par recenica da se procita i objasni jer izgleda da ima jos par njih kao ti koji su se registovali na forum i citaju i komentarisu stvari koje nisu u stanju da shvate. i naravno kao i svaka neznalica kad nema vise argumenata pocne boga spominjati u svakoj recenici.
ok jesam se ja "nepazljivo" izrazio po pitanju rezultata to stoji ali postoje dvije bitne stvari tu prvo svako je shvatio da ja komentarisem samo rezultat nije imao nikakav problem sa mojim postom a drugu da pisem na temi nekog drugog kluba bio bi pazliviji i provjerio kako zvuci to sto sam napisao da neko ne pomisli da sam dosao provocirati ali na ovoj temi se svi vise manje poznajemo i ja sam siguran da svi znaju koliko ja volim liverpool i da ne mislim nista lose. samo sto ima vas zlonamjernih ljudi koji se uvijek trude da okrenu moje rijeci i daju im lose znacenje...
evo recimo za napadaca kad je tek suarez otisao ja sam napisao da se ne smijemo osloniti samo na sturridgea jer je sklon povredama i vecina se s tim nije slozila neki su cak zakljucili da ja mislim da je sturridge los igrac a evo sad svi hoce napadaca... za johnsona godinama govorim da je problem evo vidim u zadnje vrijeme se i ovdje svi slazu sa tim. kad sam govorio prije godinu mozda vise da su vlasnici skrti i da bi trebali vise uloziti toliko su me napadali da sam napustio forum jedno vrijeme, evo u posljednje vrijeme jedini koji pisu da su nam vlasnici dobri su oni koji su protiv rodgersa. i takvih primjera ima koliko hoces...
a zna vas i vecina da sam ja nekad pesimistican jer je to znalo donijeti srecu liverpoolu, to je neko moje praznovjerje... i ne sjecam se nesto da su me ljudi prozivali prosle sezone kad sam pred svaku utakmicu pisao razbice nas ljudi...
Interesantno je kako iz posta u post pokazuješ svoj ego i veličaš sebe a ne znam na osnovu čega???
Ja kad ti kažem argumentovano da nisi gledao utakmicu i da na slijepo komentarišeš ti me nazivaš glupkom jer opet ti proradi taj ego kao neki dan kad si napao drugog forumaša i nazvao ga svakakvim imenima.
Očigledno je da ne znaš normalno raspravljati bez ikakvog nipodaštavanja učesnika u konverzaciji.
Ako već ulaziš u konverzaciju sa 'visokog' položaja onda bar gledaj kako da ne padneš sa njega.
Moje spominjanje Boga je samo puka interpretacija tvog velikog ega koji izbija iz svakog tvog posta.
Da te malo osvjestim, ne pišeš ti postove velikoumnog sadržaja koji nisu jasni neukom puku. Pogotovo ne vidim da si ti ovdje nešto veći iliti umniji iliti pametniji od bilo koga ko ovdje komentariše.
Što prije shvatiš da nisi veći od bilo koga ovdje biće nam svima lakše.
Do tad podigni nos ali nećeš vidjeti kud hodaš.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 avg 2014, 15:35

Mislim da bi bilo fino kad bi prestali sa ovom prepirkom, vise se postova sad napisalo u vezhi ovog nego u vezi utakmice sinoc.

Otelo, nemoj :nene:

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 avg 2014, 15:35

Otelo je napisao/la: ili Bogom ? :mrgreen:

Fera "samara" ovu djecu :beba:
Očigledno ne shvataš ironiju i sarkazam.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 avg 2014, 15:38

nerkolfc je napisao/la:Mislim da bi bilo fino kad bi prestali sa ovom prepirkom, vise se postova sad napisalo u vezhi ovog nego u vezi utakmice sinoc.

Otelo, nemoj :nene:
Haj evo necu :zviz:

Neko, stize Reus k'o sta jede ? :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2014, 15:46

lfckop je napisao/la:
fera je napisao/la:[
Interesantno je kako iz posta u post pokazuješ svoj ego i veličaš sebe a ne znam na osnovu čega???
Ja kad ti kažem argumentovano da nisi gledao utakmicu i da na slijepo komentarišeš ti me nazivaš glupkom jer opet ti proradi taj ego kao neki dan kad si napao drugog forumaša i nazvao ga svakakvim imenima.
Očigledno je da ne znaš normalno raspravljati bez ikakvog nipodaštavanja učesnika u konverzaciji.
Ako već ulaziš u konverzaciju sa 'visokog' položaja onda bar gledaj kako da ne padneš sa njega.
Moje spominjanje Boga je samo puka interpretacija tvog velikog ega koji izbija iz svakog tvog posta.
Da te malo osvjestim, ne pišeš ti postove velikoumnog sadržaja koji nisu jasni neukom puku. Pogotovo ne vidim da si ti ovdje nešto veći iliti umniji iliti pametniji od bilo koga ko ovdje komentariše.
Što prije shvatiš da nisi veći od bilo koga ovdje biće nam svima lakše.
Do tad podigni nos ali nećeš vidjeti kud hodaš.
ti se sad sam sa sobom svađaš. u moru besmislica koje si napisao samo jedne se drzis od pocetka a to je da tvrdis da sam ja rekao da sam gledao utakmicu i da su nas razbili na terenu i izdominirali a ja sam u prvom postu dao do znanja da komentarisem samo rezultat i u svim ostalim postovima sam to ponovio i stvarno kako ocekujes da te neko cijeni i smatra sebi jednakim kad nisi u stanju to da shvatis.
ti nastavi sa nebulozama ja sam rekao sve sto je trebalo da normalna osoba shvati ono sto sam htio reci.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 avg 2014, 15:56

lfckop je napisao/la:Sva sreća pa na osnovu nepogledane utakmice se odmah zaključuje kako su nas ljudi poderali :crazy:
Dokle je došlo da moram sam sebe citirati.
Evo ovo je moj prvobitni post, gdje ovdje ti vidiš da ja tvrdim da si gledao utakmicu???
Ko ovdje nije dobro pročitao ko šta tvrdi?
fera je napisao/la: ti se sad sam sa sobom svađaš. u moru besmislica koje si napisao samo jedne se drzis od pocetka a to je da tvrdis da sam ja rekao da sam gledao utakmicu i da su nas razbili na terenu i izdominirali a ja sam u prvom postu dao do znanja da komentarisem samo rezultat i u svim ostalim postovima sam to ponovio i stvarno kako ocekujes da te neko cijeni i smatra sebi jednakim kad nisi u stanju to da shvatis.
ti nastavi sa nebulozama ja sam rekao sve sto je trebalo da normalna osoba shvati ono sto sam htio reci.
Ti si rekao da nisi gledao utakmicu i da su nas razbili. E to zaključivanje na osnovu rezultata je isto kao zaključivanje jel knjiga dobra na osnovu korica ili ima neka lijepa slika, kao i zaključivanje jel neki film dobar na osnovu trailera.
Nadam se da sam sad bio jasan.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2014, 16:01

lfckop je napisao/la:
lfckop je napisao/la:Sva sreća pa na osnovu nepogledane utakmice se odmah zaključuje kako su nas ljudi poderali :crazy:
Dokle je došlo da moram sam sebe citirati.
Evo ovo je moj prvobitni post, gdje ovdje ti vidiš da ja tvrdim da si gledao utakmicu???
Ko ovdje nije dobro pročitao ko šta tvrdi?
fera je napisao/la: ti se sad sam sa sobom svađaš. u moru besmislica koje si napisao samo jedne se drzis od pocetka a to je da tvrdis da sam ja rekao da sam gledao utakmicu i da su nas razbili na terenu i izdominirali a ja sam u prvom postu dao do znanja da komentarisem samo rezultat i u svim ostalim postovima sam to ponovio i stvarno kako ocekujes da te neko cijeni i smatra sebi jednakim kad nisi u stanju to da shvatis.
Ti si rekao da nisi gledao utakmicu i da su nas razbili. E to zaključivanje na osnovu rezultata je isto kao zaključivanje jel knjiga dobra na osnovu korica ili ima neka lijepa slika, kao i zaključivanje jel neki film dobar na osnovu trailera.
Nadam se da sam sad bio jasan.
ok ti si u pravu :rol: ja zelim lose ovom klubu i pljuvac sam bez obzira sto sam objasnio zasto ne biram toliko rijeci na ovoj temi...
nisi mi bitan da se ja i dalje trudim tebi objasniti sta sam htio reci i sta to sve znaci a i koliko god se covjek trudio zlobnik ce to uvijek shvatiti onako kako njemu odgovara.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 avg 2014, 16:07

Kad čovjeku daš sve argumente koje je tražio onda on okrene na drugu stranu i tvrdi da je on pljuvač a ja zlobnik. :facepalm:
Da nije smiješno bilo bi žalosno.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 05 avg 2014, 16:09

Raspad sistema na temi nakon jedne rutinske pobjede Uniteda nad Liverpoolom na smiješnom turnirčiću. Ponekad se čovjek zamisli kako do sada niste navikli, ali evo, čuđenju nikad kraja.

Mi ovdje uživamo slika

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 avg 2014, 16:12

MoR je napisao/la:Raspad sistema na temi nakon jedne rutinske pobjede Uniteda nad Liverpoolom na smiješnom turnirčiću. Ponekad se čovjek zamisli kako do sada niste navikli, ali evo, čuđenju nikad kraja.

Mi ovdje uživamo slika
Pa gdje si dosad, davno sam te očekivao? :kafa:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 05 avg 2014, 16:15

Eo prika, tu sam da vam pomognem da se ne sramotite na temi, neugodno vas je čitati, a da svu tu negativnu energiju umjesto između sebe, kanalizirate prema vanjskom faktoru - meni.

Nego dajte mi malo više napišite kako ste zadovoljni porazom i kako ste ustvari vi bili bolji, samo da je Mignolet bolje dodavao i da je Johnson malo bolje čuvao prostor. slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2014, 16:16

MoR je napisao/la:Raspad sistema na temi nakon jedne rutinske pobjede Uniteda nad Liverpoolom na smiješnom turnirčiću. Ponekad se čovjek zamisli kako do sada niste navikli, ali evo, čuđenju nikad kraja.

Mi ovdje uživamo slika
i ja uzivam. ja koliko sam upratio ipak smo mi moralni pobjednici u sinocnjem mecu a to je najvaznije.
da se ne lazemo svaka pobjeda protiv omrazenog rivala se slavi i svaki poraz boli bez obzira jel utakmica takmicarskog karaktera ili nije.
ja sam svoju poruciju samara podijelio vec kao sto rece senci tako da si zakasnio. naredni put pazi na tajming pa mozda nesto i bude.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 05 avg 2014, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 05 avg 2014, 16:20

MoR je napisao/la:Eo prika, tu sam da vam pomognem da se ne sramotite na temi, neugodno vas je čitati, a da svu tu negativnu energiju umjesto između sebe, kanalizirate prema vanjskom faktoru - meni.

Nego dajte mi malo više napišite kako ste zadovoljni porazom i kako ste ustvari vi bili bolji, samo da je Mignolet bolje dodavao i da je Johnson malo bolje čuvao prostor. slika
Meni ne smetaš sekunde ako ne postaneš prepotentan :)
Ovo tvoje uz kafu je relaksacija u odnosu na prethodnu raspravu.
Eto razvalili ste nas na proste faktore ako će ti tako biti lakše :D
Za Feru: Evo crvene mi se obrazi :oops:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2014, 17:06

procita sve komentare i postove na temu sinosnje utakmice,,pogleda sve klipove,sto su dostupni,zao mi je sto izgubiste,ali imate tim extra,kakvi su samo igraci,Reiham,Coutinho,pa i Hendo,imate se cemu nadati u ovoj sezoni,s pravom naravno,a pojacanja ce vjerovatno jos biti ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 avg 2014, 17:15

topnik1 je napisao/la:procita sve komentare i postove na temu sinosnje utakmice,,pogleda sve klipove,sto su dostupni,zao mi je sto izgubiste,ali imate tim extra,kakvi su samo igraci,Reiham,Coutinho,pa i Hendo,imate se cemu nadati u ovoj sezoni,s pravom naravno,a pojacanja ce vjerovatno jos biti ;)
slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.