FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba prvo produžiti sa Dejom....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U koliko sati je danas tekma ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
hilmo je napisao/la:Treba prvo produžiti sa Dejom....
Piric ce ubrzo popisati za Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mislim da je to za Deju gotoba stvar tj da je sve dogovoreno.
-
- Kontakt:
Ko je Pirić..??
Re: Odg: FK Sarajevo
Izvor??? Odakle info? Koliko je to sigurno?amypitar je napisao/la:hilmo je napisao/la:Treba prvo produžiti sa Dejom....
Piric ce ubrzo popisati za Sarajevo.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
golman mlade repke iz Genta, sa vama i slobodom se spominje koliko sam primijetiofcsforever je napisao/la:Ko je Pirić..??

Zna li iko u koliko danas sa Natronom
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
- Kontakt:
tekma danas je u 18 h
Piric je nedavno izjavio da u BiH zeli igrati samo za FK Sarajevo.
Ti si opet šampion !
Sta je sa ovim Sirijcem,zna li iko neku informaciju vise.
Dzemo u srijedu/cetvrtak treba da stavi potpis na ugovor.
Piric kako rece njegov menadzer igraca Sarajeva 90 %.Ostale samo neke formalnosti.

Piric kako rece njegov menadzer igraca Sarajeva 90 %.Ostale samo neke formalnosti.
nemate sta da se sikirate za sirijca, on dolazi ovih dana na potpis i to je toamypitar je napisao/la:Sta je sa ovim Sirijcem,zna li iko neku informaciju vise.![]()
Sirijac bi trebao biti tu već sutra, ali vidjet ćemo.
Berberović od srijede.
Berberović od srijede.
-
- Kontakt:
Ako je menađer tog Prcića to izjavio onda je to završena stvar. Ipak, volio bih da Dejo ostane ali sumnjam da taj Prcić dolazi da bude rezerva.
Steph je napisao/la:Sirijac bi trebao biti tu već sutra, ali vidjet ćemo.
Berberović od srijede.
Jos lijevi bek(ne daj boze povrede ,kartona),tu nam je ostao samo Puzigaca.
fcsforever je napisao/la:Ako je menađer tog Prcića to izjavio onda je to završena stvar. Ipak, volio bih da Dejo ostane ali sumnjam da taj Prcić dolazi da bude rezerva.

@amy
moSa ganoLa

bit ce i toamypitar je napisao/la:Steph je napisao/la:Sirijac bi trebao biti tu već sutra, ali vidjet ćemo.
Berberović od srijede.
Jos lijevi bek(ne daj boze povrede ,kartona),tu nam je ostao samo Puzigaca.
dejo i piric (mada ja nemam info o njemu bas) se boriti za mjesto na golu ... ko bude bolji branit ce i to je to
Steph je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Ako je menađer tog Prcića to izjavio onda je to završena stvar. Ipak, volio bih da Dejo ostane ali sumnjam da taj Prcić dolazi da bude rezerva.
Sta je smijesno![]()
@amy
moSa ganoLa
Fazon je trenutno sto i Slobodi treba golman jel jos nisu skontali sta ce sa Hodzicem koji se jos nije vratio treninzima Slobode,Pirica zastupa Husaric koji je u Slobodi prvi covjek glede pojacanja,tako da se otvorila i ta opcija za Pirica i tamo bi svakako imao status prvog golmana i zbog menadjera i zbog te situacije glede golmana kod njih,tu je malo zapelo trenutno ali blizi je nama(bar je bio do neki dan)simon je napisao/la:Piric je nedavno izjavio da u BiH zeli igrati samo za FK Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja imam info za drugog skroz golmana al etomiky_hz je napisao/la:Fazon je trenutno sto i Slobodi treba golman jel jos nisu skontali sta ce sa Hodzicem koji se jos nije vratio treninzima Slobode,Pirica zastupa Husaric koji je u Slobodi prvi covjek glede pojacanja,tako da se otvorila i ta opcija za Pirica i tamo bi svakako imao status prvog golmana i zbog menadjera i zbog te situacije glede golmana kod njih,tu je malo zapelo trenutno ali blizi je nama(bar je bio do neki dan)simon je napisao/la:Piric je nedavno izjavio da u BiH zeli igrati samo za FK Sarajevo.

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, InatSilniBosanski, Lecler i 109 gostiju.