Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Unknown3
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Unknown3 » 26 jan 2017, 19:56

Nema Martiala ni na klupi ... sve mogu halalit Mourinhu al ako izgubimo Martiala ništa ga ne može oprat
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 26 jan 2017, 19:57

slika

Tryhard.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 26 jan 2017, 20:08

AlanSmith14 je napisao/la:Nema Martiala ni na klupi ... sve mogu halalit Mourinhu al ako izgubimo Martiala ništa ga ne može oprat
Radi ono sto je radio Mikiju,ponavljam ne mora znacit da ce upalit i sa ovim malim jer jednostavno nisu svi istog karaktera,tako se i ja bojim da bi ovim redovnim izostavljanjem mogao otic sto bi moglo biti pravo lose

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 26 jan 2017, 20:11

Martial je već pokazo da nije psihički toliko stabilan (oduzimanje broja), što je i normalno za tako mladog momka i bojim se samo kontra efekta ako Mou ima isti plan s njim kao sa Mikijem.

Btw svi ovi što su na klupi bi meni včrs igrali u prvoj
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 26 jan 2017, 20:43

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 26 jan 2017, 22:49

Show opet bez minuta, Martial opet ni na klupi, uzasan tretman Mourinhha. Da bar ima isti princip za sve igrace, ali nema. Neki su nedodirljivi, nazalost. Ova utakmica je pokazala puno Mourinhu, trebala je biti rutinska igra, a bila je patnja. Jedino vrijedno spomena je plasman u finale, ostalo sto prije zaboraviti.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 26 jan 2017, 23:15

Što bi neko pametan rekao, poraz nije loš ako se iz njega izvuče kakva pouka. Očekivano je da su se nakon solidnog vodstva iz prve utakmice stali, ali ovo je nedopustivo. Visili smo dugo i malo je falilo do produžetka da dobacimo, nepotrebno. Valjda je Mourinhu jasno da ne ide bez Mikija ili Mate na terenu. Bez ideja, bez kreacije, ne može ovako. Bolji među lošima meni bio Rojo. Bez šuplje, glupih poteza... Ostatak kolege iz odbrane pogubljen, Small kriminalan. Gore pogbina magija i zlajina rutina obavile posao. Ukupno loš utisak, mi ekipi koja ispada iz lige napravimo jednu šansu za 90 min. Ovo može i mora puno bolje, jer s ovakvim pristupom nemamo šta tražiti protiv ijedne ozbiljnije ekipe.

Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jan 2017, 00:42

Pravite apsolutno nepotrebne analize i kmečite za "one day at the office". Teško gostovanje, Hull je preporođen pod palicom novog trenera, a mi kad smo zabili za 1:1, tad smo i stali. Naravno, to je razumljivo jer nije ovo Liga šampiona, nema teoretske da pripremiš ekipu da grize u miki maus kupu, a i da ga osvojimo, skauzeri nam ga neće pikati kao trofej :( Opustite se, poraz je došao u najboljoj mogućoj tekmi, stvarao se pritisak oko ekipe, svaki interview pitanje o tom nizu... Ovako smo izgubili, a u suštini smo pobijedili jer idemo dalje.

Bailly se vraća, neam pojma s kim igramo iduću, sutra ispit. Laku noć.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 jan 2017, 00:56

Nitro je napisao/la:Pravite apsolutno nepotrebne analize i kmečite za "one day at the office". Teško gostovanje, Hull je preporođen pod palicom novog trenera, a mi kad smo zabili za 1:1, tad smo i stali. Naravno, to je razumljivo jer nije ovo Liga šampiona, nema teoretske da pripremiš ekipu da grize u miki maus kupu, a i da ga osvojimo, skauzeri nam ga neće pikati kao trofej :( Opustite se, poraz je došao u najboljoj mogućoj tekmi, stvarao se pritisak oko ekipe, svaki interview pitanje o tom nizu... Ovako smo izgubili, a u suštini smo pobijedili jer idemo dalje.

Wigan u nedjelju, FA Cup i to na Traffordu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 27 jan 2017, 10:39

Nitro je napisao/la:Pravite apsolutno nepotrebne analize i kmečite za "one day at the office". Teško gostovanje, Hull je preporođen pod palicom novog trenera, a mi kad smo zabili za 1:1, tad smo i stali. Naravno, to je razumljivo jer nije ovo Liga šampiona, nema teoretske da pripremiš ekipu da grize u miki maus kupu, a i da ga osvojimo, skauzeri nam ga neće pikati kao trofej :( Opustite se, poraz je došao u najboljoj mogućoj tekmi, stvarao se pritisak oko ekipe, svaki interview pitanje o tom nizu... Ovako smo izgubili, a u suštini smo pobijedili jer idemo dalje.

Pošto sam ja jedan od onih koji vole baciti "koju" na tastaturu, pretpostavljam da se odnosilo i na moj post. Pa buraz, kao i sa svim stvarima u životu, i na forumu važi isto pravilo - ne sviđa ti se, zaobiđi. Ima i ona lista gnjavatora, ako ti baš smeta. Vrlo jednostavno.
Što se tiče trofeja, nisi u pravu nijedne sekunde. Trofej je kao i svaki drugi, i iskreno, zaboli me određeni organ šta scouseri misle o tome. Njima je bar lako - kod njih i ne postoji nešto o čijoj bi se validnosti dalo raspravljati, pa prema tome... A da su koji slučaj ušli u finale i (ne daj bože) odradili nas tu, bila bi sasvim drugačija priča.
A što "kukamo", pod jedan ne volim nonšalanciju i igranje sa "par postotaka". Kažem ti, ne moraš ovaj kup smatrati ničim bitnim, ali ako si na pragu finala, ne zajebaji se. Ili igraj ozbiljno ili ****, pa izađi s Axelom, Bastijem i Lukeom i još sedam anonimusa već u prvoj utakmici, a ne sa 7-8 standardnih članova prvih 11. Ovako, em si odigrao utakmica, em nam je finih 15-20 minuta nad glavom visilo nepotrebnih dodatnih 30 minuta igre i neizvjestan rezultat sa finalom pred nosom. Drugo, "nonšalancija" o kojoj mnogi ovdje govore je opasna stvar. Kada izađeš na 25% pripremljenosti protiv naloženog protivnika riskiraš da teren napustiš na nosilima. Kako bi danas gledali na ovu utakmicu da su recimo Carra ili Zlaja ili Pogba zaradili povrede? Šta onda? Ionako smo plitki gledajući taj WC ešalon igrača. Sama igra me je dovela pred jedno ozbiljno pitanje, a to je pitanje forme koja je u ozbiljnom padu zadnje 3-4 utakmice. Pool, Stoke, Hull... Sve tri kriminalno odigrane. Ide sada opet kup, ali nakon toga se mora uozbiljiti ekipa. Trenutno to ne izgleda dobro i malo ozbiljniji od Hulla bi nas rastavili na sastavne dijelove sa sadašnjom formom.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 jan 2017, 10:47

Ne msm da se radi o padu forme neg dobro poznatom problemu - realizacije. Stoke nam je zabio gol kakav nece u iduce tri sezone.

Ono sinoc, pobogu, igralo se bas onoliko koliko je trebalo sa dozom kurcobolje. Znaci ni u jednom trenutku protivnik nije imao rezultat koji ih vodi u produzetke da ne kazem u finale.

Sve na mjestu, Jozo siba, finale miki maus kupa, prosli dalje u smecarskoj el, drzimo prikljucak za trecim mjestom u epl, sto bi se reklo min cilj na domak.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jan 2017, 10:52

@al... Nisam mislio konkretno ni na jednog od vas. Govorim generalno. Chill.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jan 2017, 11:20

Mora se nekad desiti i poraz samo sto djeluje kao da upadamo u neku kolotecinu nakon Stokea a svima je jos frisko sjecanje na Moyesa i na Luju pa niko ne zeli povratak na te staze, jos kad dodas da smo nanizali toliko pobjeda a i dalje van top4. Ako nastavimo igrati kao prije onda ovaj poraz i nije problem, ako se morao desiti neka se desio u momentu koji uopste nije bitan za tok sezone.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 jan 2017, 13:09

Sretno na ispitu :D

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 27 jan 2017, 16:18

Nitro je napisao/la:@al... Nisam mislio konkretno ni na jednog od vas. Govorim generalno. Chill.
Što bi briti rekli "no offence taken..." ipak je ovo samo forum. Sretno na faksu

Sent from my iPhone using Tapatalk

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jan 2017, 17:58

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 28 jan 2017, 02:11

Manchester United striker Zlatan Ibrahimovic pep talk lifts Anthony Martial

http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... -pep-talk/
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 29 jan 2017, 14:36

Nadam se da ce Old Trafford srdacno docekati Joyce-a danas, kako i dolikuje.

Te da ce, naravno, otici nazad porazen :).

Romero, Shaw, Martial i Rooney navodno startaju danas. Prica se da bi Fosu-Mensah, Bastian i Young mogli dobiti minute.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 29 jan 2017, 15:08

PROGNOZA

---------------Romero
Fosu---Small---Blind---Shaw
---------Fella---Bastian
Mkhtaryan---Mata---Martial
---------------Rooney
MrUnited,OfficialAgent.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 29 jan 2017, 15:17

Dobar sastav Policeman, volio bih tako nešto vidjeti danas. Jedino još Fosu sa Bastianom u paru, a na beku Valencia/Darmian, ali 95% Fella počinje.

Ovaj napad što si postavio je sasvim izvjestan i raduje me što bi to mogli gledati danas, mnogo kreativna i pokretljiva trojka iza Rooneya. Nadam se nekako Bastianu da započne al' opet sam skeptičan, teško će mu Mou ukazati povjerenje od prve minute.

Vjerujem u prolaz i očekujem dobru igru, da ae malo trgnemo nakon par loših predstava.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.