FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
a ne znam šta očekujete, radni dan, u 17h utakmica. Koliko god da ode bit će dobro, samo nek' budu glasni 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ocekujemo podrsku iz PodrinjaMortus je napisao/la:Ma iskreno sam skeptik da će i otić više od 1000 ljudi iz TZ. ako bude 1000 mi smo sami sebe prevazišli, jer smo lijeni po prirodi. i još kad imamo džaba prevoz i ulaznicu nas ne ode 200

MA napunit će se stadion, ima raje iz TZ koja tamo živi a navija za Slobodu.
Ali ključno će biti da bude organizovano navijanje u pravom broju, kako bi se vršio dobar pritisak na suce.
Ali ključno će biti da bude organizovano navijanje u pravom broju, kako bi se vršio dobar pritisak na suce.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

- Cijena ulaznice će biti 10 KM za sva tri sektora na tribini. Dio sektora A će biti ostavljen navijačima iz Tuzle, na način što će se sada postojeći “kavez” proširiti, a gosti još nisu uputili zahtjev za trebovanje – navode iz FK Radnik.
Karte za revanš – meč Kupa BiH sa Slobodom mogu se kupiti u prostorijama kluba na Gradskom stadionu u sljedećim terminima:
– subota od 12:00 do 17:00
– nedjelja od 10:00 do 13:00
– ponedjeljak i utorak od 09:00 do 15:00
Na dan utakmice ulaznice će se prodavati na prodajnim mjestima ispred stadiona.
– FK Radnik smatra da je određena cijena ulaznice u srazmjeri sa postignutim uspijehom koji je klub ostvario, ulogom koji utakmica nosi, socijalnim prilikama u kojima se nalazi većina naših navijača i da će Gradski stadion posle duže vremena biti pun na utakmici Radnika – saopćeno je.
Podsjetimo, prvi meč finala Kupa BiH koji je u srijedu odigran na stadionu Tušanj u Tuzli završen je rezultatom 1:1, tako da je u blagoj prednosti tim Slavke Petrovića.
Ovaj finalni dvoboj ima historijski značaj s obzirom da ni Bijeljinci ni Tuzlaci do sada nisu osvajali ovo takmičenje.
Ukoliko Radnik osvoji Kup igrat će u kvalifikacijama za Evropsku ligu, dok su Crveno-crni plasman na ino scenu osigurali kroz prvenstvo.
Solina navija za Slobodu!
Na nama je da nas ode što više u Bijeljinu,karte se uvijek mogu nabaviti.Da grmimo svih 90 minuta da uzmemo taj je*eni KUP više i da se slavi do duboko u noć u Tuzli.Na igračima Husrefu je da to odrade kako znaju,hoćemo KUP u Tuzli i kraj priče!
Dakle mi njima podršku i navijanje svih 90 minuta zauzvrat želimo KUP!
IZGOVORA NEMA SVI U BIJELJINU!
Dakle mi njima podršku i navijanje svih 90 minuta zauzvrat želimo KUP!
IZGOVORA NEMA SVI U BIJELJINU!

Pobjeda je bolja od orgazma!
koliko je Zeba dobio, imal kakvih informacija ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Tribina nije veća od istoka tušnja možda u par stotina.muhamed121 je napisao/la:merak je napisao/la:Kakvih 6000 mjesta sta vam je.
Trenutno se, većinom, koristi za odigravanje nogometnih utakmica, te predstavlja domaći stadion FK Radnika Bijeljina. Kapacitet stadiona je 6.000 mjesta.
Mislis zapada? Nemamo mi istokaclub21 je napisao/la:Tribina nije veća od istoka tušnja možda u par stotina.muhamed121 je napisao/la:merak je napisao/la:Kakvih 6000 mjesta sta vam je.
Trenutno se, većinom, koristi za odigravanje nogometnih utakmica, te predstavlja domaći stadion FK Radnika Bijeljina. Kapacitet stadiona je 6.000 mjesta.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
3500-4000 je kapacitet stadiona u Bijeljini... Kakvih bolan crnih.6000....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Opravdanja nema. Mora nas bar otici 5000! Ako nema mjesta na tribinama u kukuruziste, njive...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zvati ce nam onaj djed ako mu udjemo u njivu djecu "Deco decooo ooo oooo"

SKOR FK SLOBODA SA ZRINJSKIM U PL BIH OD 2000/01-2015/16
UKUPNO UTAKMICA......................................27
.
POBJEDA SLOBODE.......................................10
NERIJEŠENO...............................................3
POBJEDA ZRINJSKOG....................................14
GOL RAZLIKA..........................................42:28 U KORIST ZRINJSKOG
....................................................................................................................................................
HŠK ZRINJSKI - FK SLOBODA Mostar, 15.05.2016. 17:00
........................................Sudija Grbić Zoran Prijedor
DELEGAT.................................A-1 Baković Haris Sarajevo
Ristović Davor - Ist.Sarajevo........A-2 Lazić Damir Brčko
POSMATRAČ SUĐENJA.................. 4 Valjić Ognjen Banja Luka
Čalija Džemal - Sarajevo............... 5 Bandić Antoni Grude
BEZBJEDNOST............................ 6 Gigović Miloš Gradiška
Laketa Žarko - Nevesinje
.................................................................................................................................................

GRBIĆ ZORAN
[youtube][/youtube]
.................................................................................................................................................
PREMIER LIGA
Sloboda slavila u derbiju kola protiv Zrinjskog
AUTOR: Prvi.tv
OBJAVA: 8.11.2015. 15:33
Sloboda je u derbiju 15. kola Premier lige Bosne i Hercegovine savladala Zrinjski s 2:1. Sloboda je na najljepši način završila prvi dio sezone, mada Tuzlaci nisu osvojili jesenju titulu. Osvojili su isti broj bodova kao Široki Brijeg, ali zbog nešto lošije gol-razlike ipak se moraju zadovoljiti drugim mjestom.
Prvo uzbuđenje na Tušnju tek u 18. minuti, ali Mehidićev udarac nije bio toliko snažan. Nije bilo ništa skoro 20 minuta, a onda nevjerojatan pogodak Zebe. Iskusni veznjak je sa 45 metara lobovao Karačića za veliku radost domaćih.
Mogao se Zrinjski brzo vratiti, ali u 25. minuti Zakarić i Mešanović ne koriste sjajne šanse. Mehmedagić u 28. glavom šutira poslije ubačaja iz kornera, lopta je odsjela na okviru gola. U 32. minuti Veselinović je pucao, Karačić siguran.
Sloboda je stigla do drugog gola u 35. minuti. Mehidić se sjajno oslobodio dvojice čuvara i sa nekih 20 metara lijepo poogodio. U nastavku je pao još jedan gol, prenosi Sportsport.ba. Nikolić je u 48. minuti pokušao direktno iz kornera, ali je Pirić bio siguran.
Bilo je nekoliko poluprilika, a u samoj završnici je Špepanović smanjio na 2:1, što je bio i konačan rezultat.
Sloboda - Zrinjski 2:1 (Zeba 20, Mehidić 35/ Šćepanović 93)
SLOBODA: Pirić, Škahić, Zeba, Ivetić, Sarić, Mehmedagić, Ordagić, Mehidić, Ahmetović, Veselinović, Kiso.
ZRINJSKI: Karačić, Blaić, Graovac, Radulović, Stojkić, Todorović, Mešanović, Nikolić, Petrak, Laštro, Zakarić.
UKUPNO UTAKMICA......................................27
.
POBJEDA SLOBODE.......................................10
NERIJEŠENO...............................................3
POBJEDA ZRINJSKOG....................................14
GOL RAZLIKA..........................................42:28 U KORIST ZRINJSKOG
....................................................................................................................................................
HŠK ZRINJSKI - FK SLOBODA Mostar, 15.05.2016. 17:00
........................................Sudija Grbić Zoran Prijedor
DELEGAT.................................A-1 Baković Haris Sarajevo
Ristović Davor - Ist.Sarajevo........A-2 Lazić Damir Brčko
POSMATRAČ SUĐENJA.................. 4 Valjić Ognjen Banja Luka
Čalija Džemal - Sarajevo............... 5 Bandić Antoni Grude
BEZBJEDNOST............................ 6 Gigović Miloš Gradiška
Laketa Žarko - Nevesinje

GRBIĆ ZORAN
[youtube][/youtube]
PREMIER LIGA
AUTOR: Prvi.tv
OBJAVA: 8.11.2015. 15:33
Sloboda je u derbiju 15. kola Premier lige Bosne i Hercegovine savladala Zrinjski s 2:1. Sloboda je na najljepši način završila prvi dio sezone, mada Tuzlaci nisu osvojili jesenju titulu. Osvojili su isti broj bodova kao Široki Brijeg, ali zbog nešto lošije gol-razlike ipak se moraju zadovoljiti drugim mjestom.
Prvo uzbuđenje na Tušnju tek u 18. minuti, ali Mehidićev udarac nije bio toliko snažan. Nije bilo ništa skoro 20 minuta, a onda nevjerojatan pogodak Zebe. Iskusni veznjak je sa 45 metara lobovao Karačića za veliku radost domaćih.
Mogao se Zrinjski brzo vratiti, ali u 25. minuti Zakarić i Mešanović ne koriste sjajne šanse. Mehmedagić u 28. glavom šutira poslije ubačaja iz kornera, lopta je odsjela na okviru gola. U 32. minuti Veselinović je pucao, Karačić siguran.
Sloboda je stigla do drugog gola u 35. minuti. Mehidić se sjajno oslobodio dvojice čuvara i sa nekih 20 metara lijepo poogodio. U nastavku je pao još jedan gol, prenosi Sportsport.ba. Nikolić je u 48. minuti pokušao direktno iz kornera, ali je Pirić bio siguran.
Bilo je nekoliko poluprilika, a u samoj završnici je Špepanović smanjio na 2:1, što je bio i konačan rezultat.
Sloboda - Zrinjski 2:1 (Zeba 20, Mehidić 35/ Šćepanović 93)
SLOBODA: Pirić, Škahić, Zeba, Ivetić, Sarić, Mehmedagić, Ordagić, Mehidić, Ahmetović, Veselinović, Kiso.
ZRINJSKI: Karačić, Blaić, Graovac, Radulović, Stojkić, Todorović, Mešanović, Nikolić, Petrak, Laštro, Zakarić.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 13 maj 2016, 19:27, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
SLOBODA IZ TUZLE LJUBAV MOGA SRCA JE,
VOLIM JE, BODRIM JE I ZA NJU JA DAJEM SVE
OLEE OLEE OLE OLE OLE OLEE
OLEEE OLE OLE OLE OLE OLEE
VOLIM JE, BODRIM JE I ZA NJU JA DAJEM SVE
OLEE OLEE OLE OLE OLE OLEE
OLEEE OLE OLE OLE OLE OLEE
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Treba zaganjat ovog Bogdanovica,iskusan stoper,bio bi dobar u paru sa Kosticem.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma može se otic u Bijeljinu tamo uzet karta i fino uć ili okolo po ovim njivama se poredat ha ja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nek nam dadnu dio do prvog ulaza, moze 600 ljudi stat komotno- vise nece ni otic..radni dan, da je vecernja pa hajdSOLINA je napisao/la:
- Cijena ulaznice će biti 10 KM za sva tri sektora na tribini. Dio sektora A će biti ostavljen navijačima iz Tuzle, na način što će se sada postojeći “kavez” proširiti, a gosti još nisu uputili zahtjev za trebovanje – navode iz FK Radnik.
sad je samo do nasih onda da traze makar 500-600 karti, a ako bude vise nek se snadju ljudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ljudi ne sekirajte se njohova tribina je veca od nase zapadne
evo prvi ja necu ici organizovano, odo se zayebavati po Bijeljini pa cu uzeti kartu na stadionu
pored kaveza ima jos jedan dio gdje uvijek budu Tuzlaci i ako uspijemo napuniti to sve mozemo se nogom u paksu lupati
jos je publika u Bijeljini preopustena i civilizovana tako da se moze bez problema gledati utakmica (cak i na njihovom dijelu). samo se pazite njihove murije ti i nisu bas gostoprimljivi 

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam nešto gledao i 27.02 Sloboda posljednji put nije zabila gol na gostovanju i to je bilo u tekmi sa Borcem u Banjaluci ...iza toga smo odigrali 7 gostujucih utakmica sto u kupu sto u prvenstvu i u svakoj smo makar jednom pogađali.... Ne mora ovo naravno ništa da znaci ali eto... zanimljiv podatak
- Beduin
- Kontakt:
Radnik pada na domacem terenu. De bolan, imamo duplo kvalitetniji i sposobniji sastav (iako nece biti Zebe
) od njih i ne moze me niko ubijediti da necemo osvojiti kup. Igraci sad moraju dati 120% i dokazati prvenstveno samima sebi, a onda i nama, koliko zaista vrijede i koliko mogu.
A i obecana premija za osvajanje kupa nije mala satisfakcija.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam al mi smo takvi pehovi da će se jednog dana knjiga napisat o Slobodi i njenim finalimaBeduin je napisao/la:Radnik pada na domacem terenu. De bolan, imamo duplo kvalitetniji i sposobniji sastav (iako nece biti Zebe) od njih i ne moze me niko ubijediti da necemo osvojiti kup. Igraci sad moraju dati 120% i dokazati prvenstveno samima sebi, a onda i nama, koliko zaista vrijede i koliko mogu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.