Kakvo je to mjerilo? Taj isti ublehas je nadigrao svaki put nas koga god da je vodio. Velez nas je te sezone tri puta uzeo cini mi se, oducio nas od fudbala.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Ma on nakon onakvog Eura sa Slovenijom i sa svojim pedigreom može komotno u Bundesligu nikog ne bi iznenadilo. Sigurno bi bilo najveće trenersko ime ikad u PL BIH.
Šteta nema ni Troupea kod nas možda mu ovaj put neb' utrčao iza leđa
Pa kakvo je mjerilo nas nadigrati ?
I zasto ga nogiraju iz svakog kluba gdje je bio, ako je toliko dobar ? evo sad ce ga i Siroki sutnuti poslije ove utakmice...sto li boze
U slucaju da on bude novi trener, sigurno bi to bio upgrade u posljednjih 4-5 godina u odnosu na Adzema, Corica, Basica, Arapa, Mulalica, Ivkovica i slicne.let3 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:38Pa kakvo je mjerilo nas nadigrati ?nas je nadigrala svaka susa u ovoj ligi u zadnjih 5 godina.
I zasto ga nogiraju iz svakog kluba gdje je bio, ako je toliko dobar ? evo sad ce ga i Siroki sutnuti poslije ove utakmice...sto li boze![]()
Ipak se nadamo investitoru i Stanojevicu.
Pa da se ne lazemo malo ekipa nas je unistilo na Grbavici zadnjih godina, zadnje dvije tri. Slavisa je najbolji izbor definitivno.let3 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:38Pa kakvo je mjerilo nas nadigrati ?nas je nadigrala svaka susa u ovoj ligi u zadnjih 5 godina.
I zasto ga nogiraju iz svakog kluba gdje je bio, ako je toliko dobar ? evo sad ce ga i Siroki sutnuti poslije ove utakmice...sto li boze![]()
Fk Željezničar.
- Lokomotifa
- Kontakt:
I Slaviša Stojanović je dobar izbor. Čovjek je osvajao titule sa Domžalama i Crvenom Zvezdom, vodio reprezentaciju Slovenije.
Ma realno klub će prodisati prvo sa strateškim partnerom, a onda je lako naći dobrog trenera.
Ma realno klub će prodisati prvo sa strateškim partnerom, a onda je lako naći dobrog trenera.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Brate, to ti je isto kao da poredas cetiri trabanta iz 1975, stavis golfa 2 pored njih i kazes Jooj jest dobar ovaj golf za ove krsevelakilone je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:43U slucaju da on bude novi trener, sigurno bi to bio upgrade u posljednjih 4-5 godina u odnosu na Adzema, Corica, Basica, Arapa, Mulalica, Ivkovica i slicne.
Ipak se nadamo investitoru i Stanojevicu.
Daj nek konacno dovedu profi trenera, a ne dokazane ublehase i treneski skart koji se nogira svaki cas.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nadam se da Rakic i Jaganjac gledaju ovog crnca iz Radnika kako zabija go 1 na 1 golmanu Sirokog, INVALIDI
Treba vam naplatit ulazak na stadion u Subotu sad, npr ovako
20KM Pejic, Obradov, Konings, Rakic
15KM Odinaka, Seedorf, Jaganjac
Ostali po 10KM
Bolja, Mufta i Cveta nek bace po petaka, znali su nekad izvadit
Ostali po 10KM
Curva Sud
Slazem se i apsolutno si upravu. Ali nazalost tesko je ocekivati nesto bolje bez investitora. Tako da, moliti Boga da sve dobro prođe za 7-8 dana i da napokon prodisemo.let3 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:49Brate, to ti je isto kao da poredas cetiri trabanta iz 1975, stavis golfa 2 pored njih i kazes Jooj jest dobar ovaj golf za ove krseve![]()
![]()
Daj nek konacno dovedu profi trenera, a ne dokazane ublehase i treneski skart koji se nogira svaki cas.
Stojanović bi bio pun pogodak 100%.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ja ne razumijem vas vecinu ovde ? KOJI CE VAM KU.RAC TRENER KAD NEMA INVESTITORA ?
Hocemo opet u krug , hajp navijaci i koja pobjeda , na kraju svima nam kur ac u usta i borba za 4 mjesto, dokle vise ?
Ne treba nam nikakav trener dok se ne rijesi investitor, do tad DINO IZVOLI
Hocemo opet u krug , hajp navijaci i koja pobjeda , na kraju svima nam kur ac u usta i borba za 4 mjesto, dokle vise ?
Ako ne dovedu investitora koji ce rastjerati bandu parazita i urediti klub, onda nek se yebu. Sad ce se pokazati zeli li skupstina istinski strateskog partnera ili zele minirati Zelju kao klub zarad svojih sitnih interesa...sad se razotkriva sve i padaju sve maske.
Ako to propadne, onda nek vrate Adzema, Mulalica, Svraku ili nekog zeljinog vojnika i pici dok se boje ne istope.
Stojanovic je Mirvicev covjek.On ce 99.99% bit trener kad se sve ovo realizuje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:57Ne treba nam nikakav trener dok se ne rijesi investitor
Brko iz druge galaksije!
Samo se najveci bolesnici sjecaju da je Milos Kostic bio pomocnik upravo Stojanovicu.Mozda ga Stojanovic povede. 
Brko iz druge galaksije!
Pa nece se ni trener imenovati dok se ne rijesi skupstina. Ne znam sta citas.Hrammm1921 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:57Ja ne razumijem vas vecinu ovde ? KOJI CE VAM KU.RAC TRENER KAD NEMA INVESTITORA ?
Fk Željezničar.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ispisnico, nisam reko da ona ne postoji nego da postoje pravila kako je dobijes ne mozes ti doc i rec e ja hocu ispisnicu cuj mali iz arsenala trazio, trazim i ja da me dovedu na lijevo krilo al nesto ne vjerujem da ce mi uspjetb00t je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:26https://www.nfsbih.ba/images/2019-D/005 ... _29.05.pdf kako si ti glup covjek to je strasnoFerroviere1987 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:08Cuj trazio ispisnicu pa nije kadet jebote znas li ti sta je ispisnica uopste, sto onda Krpic nije trazio ispisnicu sta nestalo papira u upravi pa mu nisu mogli isprintat nemoj se blamirat bgt zvacu te od sad ispisnica hahahahahahahah![]()
pa ti blage veze o fudbalu nemas...
Milojević, Stojanović i Krznar su neka od zanimljivih imena, mada čisto sumnjam da bi neko od njih htio u ovo blato.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Investitor kad dođe zavest će red u klubu, a Bogami i među navijačima. Neće više nijedan klošar smjeti prići igračima i vrijeđati ih ili doći na trening da vidi ko fol kako treniraju, a zapravo da se reketiraju igrači i treneri.
Eto sto znas Hhahahah,moze i ima pravo.. Igrac nije niciji rob ;D Druze pa ti nemas blage veze... Igrac ima pravo u svakom trenutku zatraziti ispisnicu iz kluba ako je u njegovu korist..Klub moze dati ispisnicu igracu,ali mora isplatiti igraca sto je dogovoreno na papiru...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:11Ispisnico, nisam reko da ona ne postoji nego da postoje pravila kako je dobijes ne mozes ti doc i rec e ja hocu ispisnicu cuj mali iz arsenala trazio, trazim i ja da me dovedu na lijevo krilo al nesto ne vjerujem da ce mi uspjetb00t je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:26https://www.nfsbih.ba/images/2019-D/005 ... _29.05.pdf kako si ti glup covjek to je strasnoFerroviere1987 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:08
Cuj trazio ispisnicu pa nije kadet jebote znas li ti sta je ispisnica uopste, sto onda Krpic nije trazio ispisnicu sta nestalo papira u upravi pa mu nisu mogli isprintat nemoj se blamirat bgt zvacu te od sad ispisnica hahahahahahahah![]()
pa ti blage veze o fudbalu nemas...
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Pejiću prvo treba šamar zavalit za onaj kez na 3-0.WeekendOffender je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:53Nadam se da Rakic i Jaganjac gledaju ovog crnca iz Radnika kako zabija go 1 na 1 golmanu Sirokog, INVALIDI
Ostali po 10KM
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Hrasno15, PeppermintSA i 25 gostiju.