U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
poluvrijeme X i ja bi bio presretan pa sta bude u drugom
- Goalgetter
- Kontakt:
To Spanci neka poluamaterska ekipa, pa sramota nabijati lopte naprijed ako nemas drugog rjesenja?Hase10 je napisao/la:nema od nas nista, cim sam vidio kako nabijamo duge lopte prema napadu, odmah znam da ce ovo biti 4/5 komada za Spance.

ljudi vrede 113 mil. e i usput prvaci.Hase10 je napisao/la:nema od nas nista, cim sam vidio kako nabijamo duge lopte prema napadu, odmah znam da ce ovo biti 4/5 komada za Spance.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovaj Carvajal sad igra u Realu prije tog bio standardan u Bayeru iz Leverkuzena odakle je slucajno i kapiten nase A reprezentacije. Dovoljno reci o jacini te reprezentacije koja ima takvog beka. O Munianu i ne treba trositi rijeci. Dok nasi nisu standardni ni u svojim jadnim klubovima, ova ekipa Spanije igra iz sedmice u sedmicu u jednoj od najjacih liga na svijetu.
I onda se neko zali. Ma mrs u..
I onda se neko zali. Ma mrs u..
Celik!3,2,2.
Nisu oni nesto, al smo mi tako losi, boze sacuvaj, nezna niko stati na loptu i odraditi dupli pas.......Goalgetter je napisao/la:To Spanci neka poluamaterska ekipa, pa sramota nabijati lopte naprijed ako nemas drugog rjesenja?Hase10 je napisao/la:nema od nas nista, cim sam vidio kako nabijamo duge lopte prema napadu, odmah znam da ce ovo biti 4/5 komada za Spance.
G BUSSA BUSS
-
- Kontakt:
Izgleda da cu morat pregrist jezik, drze se nasi dobro a ja prognoziro min 8-0:D
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na kakvim si ti drogama? Oni nisu nesto? Igraci koji vec sad igraju u klubovima u kojima nasi nikad nece zaigrati?Hase10 je napisao/la:Nisu oni nesto, al smo mi tako losi, boze sacuvaj, nezna niko stati na loptu i odraditi dupli pas.......Goalgetter je napisao/la:To Spanci neka poluamaterska ekipa, pa sramota nabijati lopte naprijed ako nemas drugog rjesenja?Hase10 je napisao/la:nema od nas nista, cim sam vidio kako nabijamo duge lopte prema napadu, odmah znam da ce ovo biti 4/5 komada za Spance.
Celik!3,2,2.
Hase10 je napisao/la:Nisu oni nesto, al smo mi tako losi, boze sacuvaj, nezna niko stati na loptu i odraditi dupli pas.......Goalgetter je napisao/la:To Spanci neka poluamaterska ekipa, pa sramota nabijati lopte naprijed ako nemas drugog rjesenja?Hase10 je napisao/la:nema od nas nista, cim sam vidio kako nabijamo duge lopte prema napadu, odmah znam da ce ovo biti 4/5 komada za Spance.

Koji si ti Toti ili ZiZu ajde pokazi im.
Lahko je za komp. pametovati.
Zadnja izmjena: Tuti, dana/u 10 okt 2013, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
publike ko da igra prva repka spanije
jel ovo trollaš il si ozbiljan?Hase10 je napisao/la:Nisu oni nesto, al smo mi tako losi, boze sacuvaj, nezna niko stati na loptu i odraditi dupli pas.......Goalgetter je napisao/la:To Spanci neka poluamaterska ekipa, pa sramota nabijati lopte naprijed ako nemas drugog rjesenja?Hase10 je napisao/la:nema od nas nista, cim sam vidio kako nabijamo duge lopte prema napadu, odmah znam da ce ovo biti 4/5 komada za Spance.
To je nas Hase sa br 10 , kao da ga neznate

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Izdržali smo, odlično!
Može li neko ukratko kako stojimo, kako se igra, jesmo li imali prilika? moram štrebat fiziku ...
Može li neko ukratko kako stojimo, kako se igra, jesmo li imali prilika? moram štrebat fiziku ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
cuj ovog spanija nije nesto.

Ima li kakav sopcast link?
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Nisam gledao utakmicu od početka, kako stojimo na terenu
Tek sada vidjeh pred kraj gol Srđana, svaka čast, prekrasan gol.

Tek sada vidjeh pred kraj gol Srđana, svaka čast, prekrasan gol.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
odlično prvo poluvrijeme .. ja bih samo sada izbacio Mešanovića, a ubacio Prcića .. Maletić jako dobar, gradi se, može tako odigrati pas za kontru 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pa ja sta! 3 dupla pasa i eto sanse, to oni nama rade citavo vrjeme....vrebac86 je napisao/la:To je nas Hase sa br 10 , kao da ga neznate![]()
G BUSSA BUSS
Hahaha cuj nisu nesto
Ma mislim da trola
nasi se dobro krecu bez lopte, ja sam prezadovoljan. Spanci ocekivano dominiraju u posjedu. Maletic, Grahovac i Mesanovic jako dobri. Mozda smo koju kontru mogli bolje iskoristiti, ali sve u svemu nije lose. Nasi su se nalozili, trude se. Vidjet cemo...

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- fanatic1991
- Kontakt:
Pa dobro se drzimo....po meni smo ocekivano se povukli kad smo poveli 1 0.....nesretno primili gol ali realno bilo je pitanje vremena kad cemo ga primit Jajalo za sada odlican (ne ureklo se).....u nastavku samo ne primit gol (znam da puno trazim xD) i bice sve ok !! 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Mesanovic najslabiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.