BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 10 dec 2012, 16:54

amerosm je napisao/la:@ HzBvB

ja nisam nikad rekao da BVB nece izboriti LP - cak sta vise svim srcem navijam da i naredne godine igraju LP, jer su naucili iy vlastitih gresaka - ali me nerviraju komentari tipa da je BVB dvije klase iynad ostalih timova u Bundesligi i sto se kroy neke postove stece dojam da su Klopp i igraci prije dvije godine izmislili fudbal.
I mene nervira kad antun dodje pa mi izmislja toplu vodu , i prica neke bajke i basne ovdje a njegov klub ne moze vec 3 godine da dobije BvB...
On napise kilometarski text da bi reko 2 ili 3 recenice ( tipa BvB prosle godine imala srece jer svaki put kad je protivnik imao sansu da ih uzdrma oni su se izvukli sad je malo normalnije i vidis sta se desava odmah su bla bla bla )zatim ih fino upakuje tako sto oko te 2 ili 3 recenice napise jos 30-tak koje su tu samo radi proforme....Da ti malo objasnim kako bi moj text ekvivalentan njegovom mogao izgledat na temi Bayerna....
Bayern igra fantastican nogomet, definitivno su pokazali karatakter, i kad ne briljiraju kao tim uvijek neko od pojedinaca iskoci i zabije gol, na putu su da skinu 82 b BvB-a iz prosle sezone....a ja to sve pisem da bi u jednoj receni provukao "Bayern nije 3 god dobio BvB" , shvati meni je to MRSKO

A ja takve hinjske likove namirisem na kilometar(ja bi sad njega mogao okarakterisat i pogrijesio bi maximalno 10-15%) a ujedno mi je mrsko pisat te duge postove i na perfidan nacin podbadat.Tako da mu ja objasnism u par recenica o cemu se tu radi , cisto da zna da je zelen !
Ne znam iskreno kako se ti tu upeca i nadje al eto....
Treba obratit paznju na LP-kvalifikacije treba ovo treba onoo a i sam zna da BvB moze ne izborit LP samo ako 21.12 bude SMAK SVIJETA !!!Znaci njegovo pametovanje me tjera na povracanje !

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 10 dec 2012, 17:37

HzBvB je napisao/la:De ljudi sta vam , ne citatajte glupave osvrte jednog Jajarca!!!

MI SMO ZA DVIJE KLASE JACA EKIPA OD OSTALIH U BUNDESLIGI A OD JAJARA SMO JACI ZA KLASU, SVE OVO STO SE DESAVA JE SAMO STVAR VELIKE NESRECE,(hannover(2),frankfurt(2),wolfsburg(3),HSV(3),stuttgart(2) sa tih 12 mi bi bili u borbi za titulu, NEMA SANSE DA OVO POTRAJE MORAT CE SE OVO SVE NAPLATIT !!!
ZATO ZUTI GLAVU GORE VRATIT CE SE SRECA U LP IDEMO DO FINALA :!: :!: :!: :!:

EDIT : U ovo SVE DODAJEM I HARETA , dok je na izdrzavanju !
Kako bolan mozes covjeka u sve ovo dodati :?
Gdje ce ti dusa? Mogu mislit kako si Hareta nasekirao kada si ga u sve ovo dodao :D

HzBvB je napisao/la: BvB je izmislila fudbal za sve ekipe osim Jajern-a a i od njih su bolji ako me razumes !! ;)
RazumeMo, samo to da je Dortmund izmislio fudbal za ekipe u BuLi je presmijesno :D Ne znam zasto uopste komentarisem ovu glupost. A sto se tice Bayerna sigurno da si u pravu, zato smo u zadnjoj Bundesligaskoj utakmici na kraju jedva spasili bod i u supercupu pretrpili poraz
HzBvB je napisao/la: A ja takve hinjske likove namirisem na kilometar
Ovdje vrijedjas covjeka bez i jednog jedinog razloga, i to vrijedjas covjeka kojem si ti nedavno ovo napisao
HzBvB je napisao/la: Usput i ove sezone ce Bayern izgubiti titulu od BvB-a a 1.12 1-3 rezultat !
No, mora da je BvB pratila losa sreca i u toj utakmici bas kao protiv Hannovera, HSV-a, i tih klubova koje nabrajas. Nevjerovatno koliko BvB nije imao srece u ovoj polusezoni jer sreca je jedini i samo jedini faktor zbog losih rezultata. :(
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 10 dec 2012, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 dec 2012, 17:41

Nažalost HDZeovac krivo si me shvatio. Bojim se da bi samo 10-15 % pogodio ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 18:27

Ocekivano DFB je danas ponistio crveni karton Schmelzer i isti ce moci igrati u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva protiv Hoffenheima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 dec 2012, 19:56

amerosm je napisao/la:Ocekivano DFB je danas ponistio crveni karton Schmelzer i isti ce moci igrati u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva protiv Hoffenheima.
Ma ocekivano...Schmelleta su nam vratili ali bodove nam ne vrati niko :twisted:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 dec 2012, 20:24

Kako javljaju njemački mediji, Barcelona će na ljeto pokušati dovesti tri igrača Borussije Dortmund. Riječ o Matsu Hummelsu (stoper), Nevenu Subotiću (stoper) te o Mariu Gotzeu (napadač). Navodno su skauti katalonskog kluba već bili na Signal Iduna Parku, a mladi defanzivac Njemačke, Hummels, je bio njihova glavna 'meta'!

Lajkam sve osim Subotica :D
Ali naravno ne vjerujem da je to moguce ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 10 dec 2012, 20:42

M4kaveli je napisao/la:Kako javljaju njemački mediji, Barcelona će na ljeto pokušati dovesti tri igrača Borussije Dortmund. Riječ o Matsu Hummelsu (stoper), Nevenu Subotiću (stoper) te o Mariu Gotzeu (napadač). Navodno su skauti katalonskog kluba već bili na Signal Iduna Parku, a mladi defanzivac Njemačke, Hummels, je bio njihova glavna 'meta'!

Nek nam uzmu jednog i napravili su štetu. Glupani. :evil:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 10 dec 2012, 20:43

Nema tu neke velike mudrolije sto se tice Bundeslige ove godine. Uli je "varen i pecen" i zna kako popravljati greske i manipulisati. Kupis igraca od 40 milki, koji ni pola od toga ne vrijedi, ali tim potezom jednostavno utjeras strah u kosti ovim manjim timovima. Danas sam vidio da je Pale na nekoj od tema napisao nesto kao "nemamo mi sta traziti u iducem kolu protiv bajerna". I tako vecina ekipa misli, kao "oni imaju skupe igrace i cim su skupi onda su i dobri" i odmah u svlacionici, dok utakmica jos nije ni pocela, skinu gace i puste da ih ovi na.guze. Mislim da je vecini ekipa fora da sa sto manjom razlikom izgube od jajerna, a i ne pokusaju da odigraju muski. Dokaz za to je da je ko god protiv jajrena odirao muski, nije izgubio (lever, nurnberg, BVB). Prosle sezone su isto ovako gace skidali BVB-u, tako da su svi stajali pred svojim golom bez ikakve pomisli da predju centar i napadnu. A nama bi jedna usla kad-tad.
Ove sezone protiv BVB-a timovi izadju da poginu i uzmu bar jedan bod. Valjda kontaju oni su zadnje dvije godina najbolji, a fazon je, je li, skinuti skalp najboljem ;) . Dokaz za to je da se igraci fortune poslije datog gola na Westfalenu raduju ko mahniti, a i ostali timovi se raduju kad nas dobiju ko da su osvojili LP...

Uglavnom jajern nas ni ove sezone nije uspio dobiti iako su igrali u svom brlogu, tako da to pece ove jajarce na forumu. Sad bi njiih 80% ovih +14 mijenjalo za pobjedu nad BVB-om. Jer samaraju sve po Bundesligi, samaraju reala u LP, sve posamarase samo ne mogu nista Echte liebe-u 8-)

Tako da bih vam preporucio da se ne prepucavate bezveze, nego da uzivate. Izbili smo im argument kako smo slabi u LP, zadnjih godina i nemaju argument da su bolji, jer nas odavno nisu dobili, tako da kad neko napise +14, to je iz ocaja jer ne mogu nista najboljima, a ne zbog nadmoci jer su na greutheru i augsburgu napravili prednost od 14 bodova.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 10 dec 2012, 20:55

@kralju

druže ja sam samo realno ustvrdio situaciju kakva jest, u ovakvom odnosu snaga jer Bayern nekoliko klasa iznad nas. To moje razmišljanje se najviše odnosilo na važnost utakmice sa Mainzom, htio sam ukazati da moramo dobiti Mainz jer teško da ćemo više bodova ove polusezone osvojiti s obzirom da iduću idemo na AA.

Naravno da opet u meni kao navijaču postoji mala nada barem nekom bodu ali razum je ipak ovdje jači i treba realno priznati da je Bayern ove sezone ipak iznad svih u Bundesligi.

Bitno je da Favre i igrači ne skinu gaće prije tekme a siguran sam da neće, pa prošle sezone smo ih dvaput tukli :D , i siguran sam da igračima neće faliti ni motivacije ni samopouzdanja, a šta bude bude...

Sami ste krivi što je već sad -14 , nemoj tražit krivce u drugim ekipama. (dobro može se malo okriviti i Stark zbog prošle tekme ali to opet ne bi bitno promijenilo stvari kada je novi prvak BUndeslige u pitanju).
Agieren statt reagieren

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 10 dec 2012, 21:52

kraljttbvb je napisao/la: Danas sam vidio da je Pale na nekoj od tema napisao nesto kao "nemamo mi sta traziti u iducem kolu protiv bajerna". I tako vecina ekipa misli, kao "oni imaju skupe igrace i cim su skupi onda su i dobri" i odmah u svlacionici, dok utakmica jos nije ni pocela, skinu gace i puste da ih ovi na.guze. Mislim da je vecini ekipa fora da sa sto manjom razlikom izgube od jajerna, a i ne pokusaju da odigraju muski.
Jeftino ti je ovo. ;) Sumnjam da bi ti pominjao jednu ovakvu pricu da BvB nije u velikom bodovnom zaostatku. Po ovoj prici moglo bi se reci da su prosle sezone svi skidali gace Dortmundu :lol:
@Pale je pominjao jos ove sezone da Monchengladbach nema nikakvih sansi u mecu protiv BvB-a, nisi ga nesto upozoravao da je to "skidanje gaca" :mrgreen:
Mozes ti bolje od ovog ;)

kraljttbvb je napisao/la:Uglavnom jajern nas ni ove sezone nije uspio dobiti iako su igrali u svom brlogu, tako da to pece ove jajarce na forumu. Sad bi njiih 80% ovih +14 mijenjalo za pobjedu nad BVB-om.
Prije bi se reklo da nekog drugog pece sto nije pobijedio u Bayernovom brlogu :mrgreen:
Ma znas ti dobro da Bayernu nije bila potrebna pobjeda koliko Dortmundu i ta 3 boda, iako su Bavarci u zadnjim minutama mogli lako do punog plijena.
kraljttbvb je napisao/la:Jer samaraju sve po Bundesligi, samaraju reala u LP, sve posamarase samo ne mogu nista Echte liebe-u 8-)
Kompromitiras se.
Mozes ti bolje od ovog. Evo ti primjer kojeg se jako dobro sjecam kada si napisao (posle supercupa) :mrgreen:
kraljttbvb je napisao/la:Ljudi nas dobili nasom igrom. Klop se htio malo nadigravati i ljudi nas uzeli na foru - dvije kontre i dva gola.
8-)
kraljttbvb je napisao/la:Tako da bih vam preporucio da se ne prepucavate bezveze, nego da uzivate.
8-)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 10 dec 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 dec 2012, 22:05

slika

Nasi ratnici iz Azije ...
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 dec 2012, 22:11

Onaj mali u sredini isti Kagawa. :lol:
M4kaveli je napisao/la:Kako javljaju njemački mediji, Barcelona će na ljeto pokušati dovesti tri igrača Borussije Dortmund. Riječ o Matsu Hummelsu (stoper), Nevenu Subotiću (stoper) te o Mariu Gotzeu (napadač). Navodno su skauti katalonskog kluba već bili na Signal Iduna Parku, a mladi defanzivac Njemačke, Hummels, je bio njihova glavna 'meta'!
Ja sam poprilicno siguran da ce Hummels odraditi svoj ugovor do kraja, cak sam negdje citao da njega smatraju kao buduceg kapitena, stoga je mala sansa da on predje u Barcu, osim ako i njemu ne zine guzica za kakvim parama. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 dec 2012, 22:16

Meni je smiješno ovo sa skautim. Pa takve igrače se netreba skautirati ili da se bolje izrazim, ak već oćeš plasirati informacije u javnost onda se nemoj služiti takvom šablonom "bili su skauti na tekmi". Skauti služe za HNL, Argentinu JA i takve pizde materine! :mrgreen:

Ja sam za to da ih sva tri POKUŠAJU dovesti, ali neka ih cijene ko nekad Čigrisnkog, što znači da bi BvB-ini štoperi trebali biti skuplji :D
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 dec 2012, 22:40

Pa nisam ga ja antone pisao :mrgreen:
I nikako ne bi volio da se BvB ''raspadne'' prodavajuci svoje najbolje igrace.
Taj tim tek cekaju neke nagrade u buducnosti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 dec 2012, 22:43

M4kaveli je napisao/la:Pa nisam ga ja antone pisao :mrgreen:
I nikako ne bi volio da se BvB ''raspadne'' prodavajuci svoje najbolje igrace.
Taj tim tek cekaju neke nagrade u buducnosti.
JA sam kažem da je ta vijest smiješna.

Neće se oni raspat. Ja sam oču ponudu, ništa više :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 dec 2012, 23:00

Pa eto.
Za Hummelsa 30 milki + Gotze 30 milki.
Valjda bi bilo dosta :mrgreen:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 dec 2012, 23:02

M4kaveli je napisao/la:Pa eto.
Za Hummelsa 30 milki + Gotze 30 milki.
Valjda bi bilo dosta :mrgreen:
Hummels 35 miliona , a Gotze bgm 50 :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2012, 01:05

Po meni su Gece i Rojs trenutno dva najbolja njemačka fudbalera sa puno šmeka, stila i atraktivnosti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 dec 2012, 01:32

Eto DFB je odlucio da Stark vise ne smije suditi utakmice BVB-a u ovoj sezoni, ali kao razlog su naveli to, da bi ga samo zastitili od raznih uvreda navijaca.
Nazalost DFB nije uradio ono sto sam ocekivao, a to je da se isti suspenduje do kraja sezone, jer nije ovo prvi put da neku ekipu zestoko zakine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 dec 2012, 04:21

Ne zelim da se javljam na temi arsenala ali mi je apsurdno sa oni priželjkuju dika dolazak gotzea u arsenal ta 30mil eura i to sada u zimskom roku.

Sent from my GT-I9000
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.