Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bilalx

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bilalx » 26 jun 2014, 11:36

yebiga sad ispade svaki kontakt sa spahom...faul...i bio bi...da sutaju kosarku...pa nije spaha pod zastitom unesca
po vama je spaha najjaci i najbolji...bedem...stijena...armirani beton...a iole jaci i brzi igrac ga samelje...valjda se to kod nas zove faul...kradja...urota...i vazda vazda nam je neko drugi kriv... :roll:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 26 jun 2014, 11:38

Ma ja ba... Sta ce Spaha, bijednik ne moze u isto vrijeme pokrivati poziciju stopera i lijevog beka protiv rastrcanih Nigerijaca... Pop*sam se ja na takvog igraca :D

Kakvih mamlaza ima ovdje, to je nevidjeno.

Da ne ispadne da samo branim kapitena, slazem se da je svima u ekipi potreban po jedan samarcic, samo toliko da se zna ko je gazda... Ali to od ovog majmuna na klupi ne mozemo ocekivati.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 11:43

I dok su se SVI hrvatski reprezentativci vratili zajedno u zagreb i obratili se naciji, izvinulu se javno i zahvalili navijacima na podrsci, nasi ce do Minhena zajedno i onda svako svojim putem.
Yebo navijace, yebo reprezentaciju, yebo profesionalizam, yebo poniznost.

Fakat pojedinci ne zasluzuju imati ovakve navijace koji od usta odvajaju da bi dali podrsku tim istim reprezentativcima diljem svijeta.
P.S. Ovo se ne odnosi samo na Spahica i ako je njegova tema.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 26 jun 2014, 11:44

kokakolas je napisao/la:Ma ja ba... Sta ce Spaha, bijednik ne moze u isto vrijeme pokrivati poziciju stopera i lijevog beka protiv rastrcanih Nigerijaca... Pop*sam se ja na takvog igraca :D

Kakvih mamlaza ima ovdje, to je nevidjeno.

Da ne ispadne da samo branim kapitena, slazem se da je svima u ekipi potreban po jedan samarcic, samo toliko da se zna ko je gazda... Ali to od ovog majmuna na klupi ne mozemo ocekivati.
a ti nemas sposobnost normalno razgovarati pa se razbacujes uvredama ili...? sta?

sta ste se svi zakacili nigerije...nije samo tu grijesio...dugacak je spisak njegovih kikseva...pa protiv argentine je bio los...i nije samo to njegovo...grijese svi...ali on kao kapiten i kao najiskusniji ne moze sebi priustiti taj luxuz...pogotovo kad pocne grijesiti vec u prvoj minuti...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2014, 11:45

Batko je napisao/la:Kakve veze ima ko je sef na klupi kad ti "kapiten" niti ima snagu niti brzinu...Pogledaj dole kako ga otrese obicni igrac iz turske lige... :thumbdown:

slika
Oseknu ga covjek ko' slinu. Smecar!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 11:46

bilalx je napisao/la: sta ste se svi zakacili nigerije...nije samo tu grijesio...dugacak je spisak njegovih kikseva...pa protiv argentine je bio los...i nije samo to njegovo...grijese svi...ali on kao kapiten i kao najiskusniji ne moze sebi priustiti taj luxuz...pogotovo kad pocne grijesiti vec u prvoj minuti...
A koliki je spisak njegovih dobro odigranih utakmica? Utakmica u kojima je ginuo na terenu, krvario, fasov'o svakakve udarce, bio najjači igrač u zadnjoj liniji, iznosio protivnike u tribine i sl.? Gdje vam je taj spisak, miševi???

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 11:48

mandraX je napisao/la:
bilalx je napisao/la: sta ste se svi zakacili nigerije...nije samo tu grijesio...dugacak je spisak njegovih kikseva...pa protiv argentine je bio los...i nije samo to njegovo...grijese svi...ali on kao kapiten i kao najiskusniji ne moze sebi priustiti taj luxuz...pogotovo kad pocne grijesiti vec u prvoj minuti...
A koliki je spisak njegovih dobro odigranih utakmica? Utakmica u kojima je ginuo na terenu, krvario, fasov'o svakakve udarce, bio najjači igrač u zadnjoj liniji, iznosio protivnike u tribine i sl.? Gdje vam je taj spisak, miševi???

A koliki je spisak skandala u kojima se on pominje sto za klubove sto za reprezentaciju? :kafa:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 11:51

pisac je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

A koliki je spisak skandala u kojima se on pominje sto za klubove sto za reprezentaciju? :kafa:
A koliko se tih skandala na kraju ispostavilo tačnim? Gdje su te dokazane činjenice, argumenti...kad ih čovjek pročita, vidi, pa da kaže "e svaka čast, upravu ste"?
Šta mi ti imaš napisati u vezi tih skandala osim ovih šupljaka što piše ko stigne? Da se ispostavilo tačnim sve što su miševi pisali, kapiten bi danas u Hagu bio.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 jun 2014, 11:53

Ima lik 34 godine, red je da okaci kopacke o klin sto se repke tice.

Paolo Maldini, bogotac zadnje linije svih vremena je u toj godini zavrsio reprezentativnu karijeru. To su godine kad se oprastas, samo golmani trebaju gurati dalje.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 11:54

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ima lik 34 godine, red je da okaci kopacke o klin sto se repke tice.
Jedini razlog, jedina činjenica koja kapitenu ne ide na ruku!

Jedina stvar zbog koje bi se mogao oprostit' od repke i koju bih ja kao navijač BiH prihvatio i razumio.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 11:55

Cinjenice:

Malo li je:

Madjarska
Grcka kuci 0:4
Rumunija vani
Litvanija kuci
Njemacka
Mekiko prvi poraz
Argentina prijateljska
Argentina SP
Litvanija kuci
Francuska kuci
Francuska vani
Nigerija

To su samo neke od utakmica u kojima je kikser kiksao i igrao za qrac....

Trebam li reci i da je apsolutni rekorder po broju skrivljenih penala?

Vranjesa ste objesili nakon jedne greske u Grckoj.
Bicakcica nakon gola Messija.
Sunjic vam nije dobar iako u 7-8 tekmi u repki sto je odigrao nije kiksa napravio
Koliko kikseva je napravio Zukanovic..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 jun 2014, 11:55

aleksandar_veliki je napisao/la:Onaj ko bude spominjao miseve i rupe bice trajno odstranjen s foruma. Toliko mi se gade te rijeci da ne mogu vise trpiti.
Doh :? Da je to došlo sa foruma razumio bi ali ovo su izmislili reprezentivci u prvom redu Spahic i Dzeko i stalno to prozivaju ... Nema smisla ... Mislim da se pogrešnim obraćaš i ukidaš neko "pravo glasa" ili štitiš dotične?...

bilalx

Post Postao/la bilalx » 26 jun 2014, 11:55

mandraX je napisao/la:
hajd ba papak (da se spustim na tvoj nivo) pusti mi se tih prica o njegovoj zrtvi...mojne meni laprdat o krvarenju...on krvari za pare a ja sam krvario iz samoodbrane i braneci svoju mahalu...mojne me vrijedjat spahe ti....i hajd sad sjasi dok ne pocnes normalno razgovarati...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2014, 11:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Onaj ko bude spominjao miseve i rupe bice trajno odstranjen s foruma. Toliko mi se gade te rijeci da ne mogu vise trpiti.
Jugonostalgicari na aparatima :lol: :lol: (dodaj i to)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 26 jun 2014, 11:56

Sto se godina tice, to je opet do igraca. Evo npr. jedan Pirlo 35., moze izgurati i EURO...
- Ed Woodward for Prime Minister !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 12:00

Batko je napisao/la:Cinjenice:

Malo li je:

Madjarska
Grcka kuci 0:4
Rumunija vani
Litvanija kuci
Njemacka
Mekiko prvi poraz
Argentina prijateljska
Argentina SP
Litvanija kuci
Francuska kuci
Francuska vani
Nigerija
Poplave
Požari
Globalno zagrijavanje
Terorizam
PDV

Al' pazi, činjenice. :urnebes: :facepalm:
Batko je napisao/la:Vranjesa ste objesili nakon jedne greske u Grckoj.
Bicakcica nakon gola Messija.
Sunjic vam nije dobar iako u 7-8 tekmi u repki sto je odigrao nije kiksa napravio
Koliko kikseva je napravio Zukanovic..
Ovo ako je meni upućeno, griješiš itekako.
Jedino sam Šunjića kritikovao nekad, al' ne u ovol'koj mjeri koliko vi kapitena...ovo je prešlo svaku granicu.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 jun 2014, 12:02

:clap: :clap:
Davno sam ja pisala da moderacija treba staviti neki filter, cenzuru na te riječi. Otkako se to koristi, reprezentacija je postala igračka mnogima. Totalno odvratno...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 jun 2014, 12:03

OnlyUnited je napisao/la:Sto se godina tice, to je opet do igraca. Evo npr. jedan Pirlo 35., moze izgurati i EURO...
Jah Pirlo "vjerovatno" nije uzeo alkohola (vodka, absinth, walkeri i to) preko dvije decenije a ovaj svako reprezentativno okupljanje derneči po Sarajevu ...

Sad će neko reći pa "njegova stvar, boli tebe briga jel pije", nije njegova stvar ako igra za reprezentaciju i to je stvar svakoga ko prati repku.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 jun 2014, 12:05

"Kapiten" se više kritikuje zbog svog bijednog karaktera koji utiče na atmosferu u reprezentaciji, nego zbog ovih amaterskih igara.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 12:06

mandraX je napisao/la: Ovo ako je meni upućeno, griješiš itekako.
Jedino sam Šunjića kritikovao nekad, al' ne u ovol'koj mjeri koliko vi kapitena...ovo je prešlo svaku granicu.
Docice vrijeme da ga i ti kritikujes, uvjeren sam.....Branio sam ga i ja godinama ali sam vrlo davno uvidio da je covjek kikser.....Bojao sam se da ce nas kostati na SPu. i to se obistinilo i sada smatram da mora da ide.. Previse je njegovih kikseva bilo, previse, e to je preslo sve granice..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, galia95, Kobayashi i 30 gostiju.