BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

AllAbout
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la AllAbout » 16 nov 2011, 00:15

Lucryler je napisao/la:FATIH TERIM.a ZA TRENERA BH REPKE!!!
umal ti ne rekoh
Unica grande amore

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 nov 2011, 00:15

Dzeko ti si glava i rep ove repke,znaci jedini zna,ima muda u duel uci !
Spaha respect !

Susicu pa imas li Vedu na klupi,jest taraba al' nek ih ganja barem po terenu,sto ga nisi napucko na Pepea pa nek trci za njim i kad Pepe ima loptu i kad nema...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 00:15

Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:15

scootyTM87 je napisao/la:
scootyTM87 je napisao/la:ENO NEREDI U PORTUGALU IZMEDJU BH I PORTUGALSKIH NAVIJACA, IZVOR RECORD.XL.PT
Ma za to se ne brinem, tu smo uvijek bili najjači...

Bosancheross
Kontakt:

Post Postao/la Bosancheross » 16 nov 2011, 00:16

centarfor je napisao/la:I da gubis 10-0 pjesma bi se opet cula,mi te volimo,mi te volimo...
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA.....................VOLIM TE BOSNO I KAD GUBIS I KAD POBJEDJUJES

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 16 nov 2011, 00:16

Osim Dzeke i Spahica Ostali su AMATERI!! i to je to...
G BUSSA BUSS

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 00:16

Ljepoje je napisao/la:Pouka; " Neće se izmijeniti stanje jednog naroda dok on sam sebe ne izmijeni"...
Maloprije ja rekoh, puno će proći dok nam iz guzice u glavu dođe...

A do tad' naviknimo se na ovakve situacije ... :cry:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 16 nov 2011, 00:16

THC je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pridje nani dzeki na kraju tekme i kaze hocemo mjenjati dresove i ovo ti je za gradski derbi :p
Mi nikada odustati necemo...

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 16 nov 2011, 00:16

Bez obzira na sve, snagu protivnika, zavjeru UEFE, sudijsku blamažu, nijedna ozbiljna reprezentacija ovo sebi ne smije dopustiti.
Pa i portugalski standard je koliko iznad našeg, pa ni jedan jedini portugalski navijač nije bio u Ze, a naših je tamo u Lisabonu otišlo 5-600, ljudi dizali kredite da odu,snalazili se kako umiju,.znači iako slabiji na tribinama smo ih uništili!!!
A na terenu???
hm
Nama treba ozbiljan psiholog u reprezentaciji, hitno
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 16 nov 2011, 00:17

PAPE HVALA TI ZA SVE STO SI NAM PRIUSTIO ZA OVE KVALIFIKACIJE,OSTANI MOLIM TE ,TI SI NASA LEGENDA,SA TOBOM SMO UVIJEK I NASIM ZMAJEVIMA,PAPE OSTANI MOLIM TE ,MA KOLIKO GORAK BIO OVAJ PORAZ,GLAVU GORE IDEMO DALJE,JEDNOM KAD PROBIJEMO LED ,POCET CE SE PISATI STRANICE OVE MALE ZEMLJE ,A DO TADA,GLAVU GORE PAPE I ZMAJEVI NASI ,JER MI SMO UVIJEK UZ VAS ,VOLIMO VAS, VI STE MOJ PONOS I PONOS OVE MALE DRZAVE !!!!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 nov 2011, 00:17

powerplay je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Realno da nije bilo Begovica 12:2 bi bilo , sta se moze Portugal bolji cestitati idemo dalje , nisu bolji za 4 gola ali sa nasom igrom poraz realan . SAfete ostani idemo dalje . A ovim fan geyevima Ronalda **** vam mamu , MEssi je gospodin pa i Inesta i ostali dali su nam pet golova pa su ispraceni aplauzom .Administracijo izvini .
Koju si ti utakmicu gledao. Pa skinuo je samo jednu u okvir gola ostalo je sve ušlo !

Sta je mogao da odbrani od ovih 6 golova , evo dajem 10 maraka da mi kazes 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2011, 00:17

LudLo 4 je napisao/la:Dzeko ti si glava i rep ove repke,znaci jedini zna,ima muda u duel uci !
Spaha respect !

Susicu pa imas li Vedu na klupi,jest taraba al' nek ih ganja barem po terenu,sto ga nisi napucko na Pepea pa nek trci za njim i kad Pepe ima loptu i kad nema...
Znaci sine oni nas pojeli na sredini terena. Igrac sa sredine terena dobije crveni. I ti bi napadaca uveo. E jesi pametan majka mu stara :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 nov 2011, 00:17

Begovic--- ??? sta da napisem?? Po meni nije bio tako los!!! za jedan gol bio su krivac!!!

Jahic--- lutao dosta!!

Spahic--- sve super cista 10 do pred kraj kod 3-2 ostavio je Papca samog krenuo naprijed i 4-2!!!

Lulic- treba psihologa!!

Rahimic----steta sto nije mladi!!

Zahirovic---10 borbenost ,trcanje, nije on kreativac da stvori sansu Dzeki!!

Pjanic---jeli on veceras igrao???

Medunjanin --malo se trudio ali i puno grijesi 3-4 pogresna dodavanja!!

Misimovic--- po meni katasrofa nije sastavio akcije ni jedne,, tko pogleda snimak kod 2 gola izgubio loptu i kod 3ili 4 neznam tacno!!!

Dzeko ---kako li se je samo njemu igralo ,,ja mislim da bi on igrao do jutra!!!

ostale necu kometarisati!!!!

sve u svemu steta ali idemo dalje!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 nov 2011, 00:18

Blueone je napisao/la:Bez obzira na sve, snagu protivnika, zavjeru UEFE, sudijsku blamažu, nijedna ozbiljna reprezentacija ovo sebi ne smije dopustiti.
Pa i portugalski standard je koliko iznad našeg, pa ni jedan jedini portugalski navijač nije bio u Ze, a naših je tamo u Lisabonu otišlo 5-600, ljudi dizali kredite da odu,snalazili se kako umiju,.znači iako slabiji na tribinama smo ih uništili!!!
A na terenu???
hm
Nama treba ozbiljan psiholog u reprezentaciji, hitno

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 nov 2011, 00:18

NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
Nemoj i ti iz Visokog reci da vjerujes kako ima tog nekakvog boga iz presmejsnih svetih knjiga koje su pobile i ubijaju milijarde ljudi!!!
Ima boga ali nije taj sto hodza kaze da ga ima ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 nov 2011, 00:18

NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 nov 2011, 00:18

I POSLIJE SVEGA JA TE VOLIM JOŠ VIŠE,DRAGA MOJA BiH,A NAŠI MOMCI SU NAJBOLJI MOMCI NA SVIJETU,BEZ OBZIRA NA REZULTAT :)

Bice bolje sledece kvalifikacije, a izgubiti od boljeg nije sramota...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 nov 2011, 00:18

I mi smo njima zvizdali u zenici... primitivno i jedno i drugo. Sta je himna kriva sto su nas ljudi razvalili..A kenjac Ronaldo je fakat igracina.... Mi smo tamo gdje smo i bili... I mislim da necemo dalje. Dabogda... Takav nam je mentalitet.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 nov 2011, 00:19

Realno oni nisu kvalitetniji od nas da bi pobjedili 6-2. Realan odnos kvaliteta je maximum 3-0 za njih i to pod uslovom da su obije ekipe raspolozene i motivisane ALI kad ti se u jednu noc sastavi raspolozen protivnik,nesreca (prvi i drugi go, pogotovo drugi), kad si ti totalno neraspolozen,kad ti sudija cjepka igru a vamo ti vraca golovima iz opsajda,pritisak sa tribina itd...ocekivano.

Za ove kloceve sto krive Papeta.Ne racunajuci danasnju tekmu mi nikad ljepsu igru nismo imali, disciplinovaniju.Mnogo bolje nego sa Cirom(Ciro je imao manje vise iste igrace kao Pape) i Sliskovicem i svim ostalim trenerima.
Ja bi volio da on ostane jer ne vidim ko bi nas trenutno, sem Vahe ili Ivice(ili nekog stranog kojeg ne mozemo priustit), mogao voditi u narednim kvalifikacijama gdje imamo mnogo vece sanse nego sto smo ovdje imali iz razlog jer nemamo repku koja "mora biti prva i proci direktno".

I jos nesto, za ove ove govore kako nisu zadovoljni sa barazem (scudeto je jedan od njih,njega sam zapamtio) i da smo mi MORALI proci jer sve ispod prolaska je LOSE.

-Kad ste tek vidjeli grupe jeste li objektivno i realno ocekivali da budemo prvi u grupi ispred Francuske?Svi smo bili optimisti i euforicni ali to nije realno sto ja govorim.Cilj je bio drugo mjesto tj baraz i ostvarili smo ga
-Kad smo dobili Portugal u barazu jeste li se realno nadali prolazu? Opet cu ti reci, realno? I bez Ronalda i Nanija i Pepea nase sanse su bile male.Svi realni (Pape,fudbalski strucnjaci itd su govorili da je Portugal favorit, i to veliki i da ne smijemo tugovati ako ispadnemo)
Ja sam znao da su sanse 10% da prodjemo i nisam bio euforican kao 90% nacije a euforija nam nikad dobro nije donjela, niti ce.

Da narednih 10 europskih i 10 svjetskih prvenstava u grupi dobijamo Spaniju,Francusku,Njemacku,Englesku,Italiju,Portugal... za mene ce baraz biti primaran a sve iznad toga premija a i vama bi trebalo tako, ako ste realni i objektivni.
Isto tako da u narednih 20 baraza dobijamo iste protivnike necu biti nezadovoljan,nesretan, i sigurno necu pljuvati po igracima i selektoru da svih tih 20 baraza ispadnemo jer realno i ne trebamo proci pored takvih reprezentacija.

ALI hocu da kazem da cu biti prvi koji ce kritikovat,tugovat ako ne prodjemo na sljedece svjetsko i to direktno. Jer nema ni Francuske ni Spanije ni Brazila ni Portugala vec Grcka koja nije bolja od nas.

Ovaj poraz jest visok, i danasnja igra se MORA KRITIKOVAT ali srat Papetu,Igracima i svim ostalim uopsteno za cjele kvalifikacije niko nema pravo jer smo odigrali najbolje sto smo mogli i znali.

PAPE OSTANI,OSTANI JER SI PROFESIONALAC(za razliku od Cire),OSTANI JER SI LEGEDNA OVE DRZAVE(Za razliku od ...),OSTANI JER IGRAMO DOBAR FUDBAL,OSTANI JER TO IGRACI ZELE,OSTANI JER TRENUTNO NEMA BOLJEG,OSTANI JER IMAMO DOBRU GRUPU ZA SP 2014,OSTANI JER TI NISI KRIV ZA OVAJ PORAZ,KRIV SI ZA 2:0 PROTIV FRANCUSKE NA KOSEVU,KRIV SI ZA 1:1 PROTIV ALBANIJE ALI ZA OVO NISI

VOLIM TE BOSNO!
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 16 nov 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 00:19

6-2 ukupno.

Vidi to kao 3-1 u obe tekme. :P

Salu na strane, jbg, ovo bi bilo realnije da se je zavrsilo 4-2. Poslje 4-2 nasi su igraci prestali igrati...

Jest da je ruzno 6-2 ali eto...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.