Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 mar 2014, 20:08

jel ovo greska ili sam nesto propustio? na tabeli premijer lige pise da slavija ima 21 bod, a ako se racuna 6 pobjeda i 6 remija to je 24 boda...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2014, 20:11

jovanmaksimovic je napisao/la:jel ovo greska ili sam nesto propustio? na tabeli premijer lige pise da slavija ima 21 bod, a ako se racuna 6 pobjeda i 6 remija to je 24 boda...
Oduzeti su im bodovi zbog nekakvih dugovanja, cudi me da nisi cuo o tome.

Blake
Kontakt:

Post Postao/la Blake » 03 mar 2014, 22:15

Je li ko gledo ovaj pregled na bht-u :lol: Znači prva tri gola Širokog za eurosport watts zap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Poštujem Zvijezdu, ali brate dragi ko sve danas igra fudbal...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 mar 2014, 23:25

sta mislite hoce li savez kazni sarajevo naravno novcano radi ovih izjava ... ok treba se boriti protiv korupcije al valjda vrijedi ona suti i radi tj. ako posjedujes dokaz o nezakonitim radnjama duzan si prijaviti nadleznim ...

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 04 mar 2014, 00:38

Jel ima negdje pregled ovog kola? ako neko ima nek ubaci bit cu mu zahvalan .D

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 mar 2014, 00:39

SarajlijaTM je napisao/la:
rammstein je napisao/la:GDJE SU VAMA LEGENDE'''???
ja ih ne vidim
Lakse ti je da pokusas naci one koji to nisu u zelji,manje ih ima.

Željo se voli,za želju se ne navija,ne mozete vi to shvatiti...
Jah eto niko ne voli svoje klubove samo vi volite Želju???? Kakve su vam to gluposti??? Cuj Željo se voli za njeg se ne navija??? Vidim koliko se voli taj Željo po posjeti na Grbavici koja je mizerna...Koliko se voli klub pokazuje samo broj gledalaca na stadionu...ostalo je sve šuplja...eto ti voliš Želju a ja eto kao navijam za Čelik... :lol: :lol: :lol: Koji bolidi majko :D Ti voliš Želju a eto kao u Gradaccu ne vole Zvijezdu :lol: :lol: :lol: oplakah :lol: :lol: :lol:
::::SAMO ČELIK::::

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 mar 2014, 00:43

Dobro ti je covjek rekao, mi zivimo za Zelju, nama je Zeljo stil zivota... Ne razumijete vi to, i nikad necete...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 mar 2014, 00:44

kako će te skontat frajer kojem je vrhunac zivota cimburijada
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 mar 2014, 00:50

fedeltafrotta je napisao/la:kako će te skontat frajer kojem je vrhunac zivota cimburijada
Kako da i skontam 21 vijek a stolice nemam ni WC-a kada dodjem na Grbu da gledam svoj klub...Hajd TI to skontaj!!! Hej 21 vijek!!! :D
::::SAMO ČELIK::::

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 04 mar 2014, 00:52

A vama svima je smisao zivota prepiranje ko je bolji, ko ima vise trofeja itd..yebo vas vise to dajte mi pregled golovaaa :evil:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 mar 2014, 01:12

Od novog Sarajeva sam ocekivao vise. Medzutim nista, nazalost.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 mar 2014, 01:22

zamorano je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
rammstein je napisao/la:GDJE SU VAMA LEGENDE'''???
ja ih ne vidim
Lakse ti je da pokusas naci one koji to nisu u zelji,manje ih ima.

Željo se voli,za želju se ne navija,ne mozete vi to shvatiti...
Jah eto niko ne voli svoje klubove samo vi volite Želju???? Kakve su vam to gluposti??? Cuj Željo se voli za njeg se ne navija??? Vidim koliko se voli taj Željo po posjeti na Grbavici koja je mizerna...Koliko se voli klub pokazuje samo broj gledalaca na stadionu...ostalo je sve šuplja...eto ti voliš Želju a ja eto kao navijam za Čelik... :lol: :lol: :lol: Koji bolidi majko :D Ti voliš Želju a eto kao u Gradaccu ne vole Zvijezdu :lol: :lol: :lol: oplakah :lol: :lol: :lol:
Oni su posebna vrsta navijaca, imaju neko posebno srce i eto, tako je to kod njih :lol: Totalno sam simpatizirao Zelju dok nisam dosao na ovaj forum i vidio kakvi likovi navijaju za taj klub

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 mar 2014, 08:58

@zamorano - pa nisam dzaba napisao "ne razumijes ti to", nisam ni ocekivao da ces...

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 mar 2014, 10:15

Selimovic i Ibrakovic ili ti Beavis i Butt head. Dva levata
http://sportsport.ba/bh_fudbal/deset-ig ... ole/126073" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajde sad Butt head jednu presicu, samo jako :lol: :lol: :lol:
NO PYRO NO PARTY

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 mar 2014, 10:57

Signore je napisao/la: Totalno sam simpatizirao Zelju dok nisam dosao na ovaj forum i vidio kakvi likovi navijaju za taj klub
Forumi na nasim jezicima (pogotovo u BiH, Srbija je blizu, Hrvati su tu bolji) su cesto sto se tice razgovaranja (za sto primarno i sluze) u veoma losem stanju najvise zbog mentaliteta nasih ljudi gdje se svaki put pitam "sta nije uredu u njihovim glavama", ja cestitam administraciji na ovom forumu sto svim silama pokusavaju odrzati normalnost na ovom forumu sto relativno i uspjevaju. Nemoj bazirati svoje misljenje iskljucivo na osnovu onoga sto procitas ovdje. Na nasim forumima niko nije spreman priznati poraz, gresku i sl., razgovor bez podjebavanja nije moguc, glavna fora je poniziti sugovornika i tako u nedogled, stvarno mi se gadi da udjem nekada na temu (pa cak i mog Željezničara) i procitam sta ljudi pricaju jer 90% (a mozda i vise) stvari te intelektualno nazaduje. Zato sam u posljednje vrijeme mnogo manje aktivan ovdje na SS.ba, a Klix takodjer zaobilazim, jedino gdje se osjecam komforno jeste na Skyscraper city, vecina ljudi je korektna.

Nadam se da ce u skorijoj buducnosti nasi ljudi promjeniti nacin komuniciranja i promjeniti eticke norme kada je rijec o internetu i forumima. To sto smo na internetu ne znaci da trebamo se ponasati kao djeca od 12 godina...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 mar 2014, 11:12

Evo i Radnik se zali na regularnost utakmice protiv Zelje :lol: , hoce ljudi 3 bobe e stvarno cirkusa odmah na pocetku proljetne lige.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 mar 2014, 11:13

fukara87 je napisao/la:Evo i Radnik se zali na regularnost utakmice protiv Zelje :lol: , hoce ljudi 3 bobe e stvarno cirkusa odmah na pocetku proljetne lige.
Kad nema gostujucih navijaca mora se neko pobrinut za cirkus

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 mar 2014, 11:16

Ugasit ligu! Il' nekako natjerat klubove da bar ispune OSNOVNE uslove za takmicenje.
Celik!3,2,2.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 mar 2014, 12:38

AnelZ je napisao/la:
Signore je napisao/la: Totalno sam simpatizirao Zelju dok nisam dosao na ovaj forum i vidio kakvi likovi navijaju za taj klub
Forumi na nasim jezicima (pogotovo u BiH, Srbija je blizu, Hrvati su tu bolji) su cesto sto se tice razgovaranja (za sto primarno i sluze) u veoma losem stanju najvise zbog mentaliteta nasih ljudi gdje se svaki put pitam "sta nije uredu u njihovim glavama", ja cestitam administraciji na ovom forumu sto svim silama pokusavaju odrzati normalnost na ovom forumu sto relativno i uspjevaju. Nemoj bazirati svoje misljenje iskljucivo na osnovu onoga sto procitas ovdje. Na nasim forumima niko nije spreman priznati poraz, gresku i sl., razgovor bez podjebavanja nije moguc, glavna fora je poniziti sugovornika i tako u nedogled, stvarno mi se gadi da udjem nekada na temu (pa cak i mog Željezničara) i procitam sta ljudi pricaju jer 90% (a mozda i vise) stvari te intelektualno nazaduje. Zato sam u posljednje vrijeme mnogo manje aktivan ovdje na SS.ba, a Klix takodjer zaobilazim, jedino gdje se osjecam komforno jeste na Skyscraper city, vecina ljudi je korektna.

Nadam se da ce u skorijoj buducnosti nasi ljudi promjeniti nacin komuniciranja i promjeniti eticke norme kada je rijec o internetu i forumima. To sto smo na internetu ne znaci da trebamo se ponasati kao djeca od 12 godina...
Ma shvatam, al et, ne volim kurcenja, al nisu tvoji jedini, vidim da ih ima sa svih strana, zato sad PL i pratim totalno neutralno :mrgreen: A na ovaj forum sam se nekako navikao, Klix mi nikad nije bio zanimljiv, cini mi se da ovdje ima puno vise ljudi i puno vise tema, a na Skyscraper cityu pratim samo stadione u BiH, preko Drine(tamo se jedino i radi) i preko Save(tamo samo najavljuju neke projekte) :mrgreen: Uletim u neke onako u razvoju, Madjarska, Poljska, Slovacka i to je to. Nisam bas po ostalim temama.

AllGunsBlazing je napisao/la:Ugasit ligu! Il' nekako natjerat klubove da bar ispune OSNOVNE uslove za takmicenje.
Nema tu gasenja lige, a ni tjeranja klubova. Jednostavno postujes svoja pravila i dajes licence onim koji to zasluzuju, a ne da neki igraju na stadionu koji ima 2500 mjesta, a pravilnik nalaze 3000. Dok se tako pravila zaobilaze nitko nece ni da gradi, nisu ludi kad vide da ustvari ne treba. Na kraju je u ovoj ligi samo Zvijezda luda.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 mar 2014, 15:24

kakve ce biti kazne za ove male klubove sto nemaju dozvola za igrace, hocel proci nekaznjeno ???

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.