FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj ba sto se glupirate. Maknite to, covjek vam 2 posta iznad napise da ne kenjate sa imena. Ne znam samo sto toliko curi izkluba.
4.10.2009.
ma pustite raju nek uzivaju malo da razglibbamo ovu anatomoju pred nigere a sto se tice mladica makedondkog havera riste i krste ne znam u kakvom je stanju i gdje je bio zadnje vrijeme ga nisam uocio u bivsem klubu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolution87
- Kontakt:
aleksandar lazevski, ali cisto sumnjamfcsforever je napisao/la:aaa nije Darko...nego A.L...reprezentativac, igrao u Partizanu...strašan igrač. U pravu su ovi koji kažu..Mato pored njega može pakovat kofere. Bravo..UPRAVO
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 21 jun 2014, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
koalem je napisao/la:Daj ba sto se glupirate. Maknite to, covjek vam 2 posta iznad napise da ne kenjate sa imena. Ne znam samo sto toliko curi izkluba.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- franklampard8
- Kontakt:
Zar on nije lijevi bek ?Evolution87 je napisao/la:aleksandar lazarevski, ali cisto sumnjamfcsforever je napisao/la:aaa nije Darko...nego A.L...reprezentativac, igrao u Partizanu...strašan igrač. U pravu su ovi koji kažu..Mato pored njega može pakovat kofere. Bravo..UPRAVO
1946
kakvi bolidi nije ni taj sta vam je ba sta pisete ovdje kod dusmana u pm..Evolution87 je napisao/la:aleksandar lazarevski, ali cisto sumnjamfcsforever je napisao/la:aaa nije Darko...nego A.L...reprezentativac, igrao u Partizanu...strašan igrač. U pravu su ovi koji kažu..Mato pored njega može pakovat kofere. Bravo..UPRAVO
- Evolution87
- Kontakt:
pa jestefranklampard8 je napisao/la:Zar on nije lijevi bek ?Evolution87 je napisao/la:aleksandar lazarevski, ali cisto sumnjamfcsforever je napisao/la:aaa nije Darko...nego A.L...reprezentativac, igrao u Partizanu...strašan igrač. U pravu su ovi koji kažu..Mato pored njega može pakovat kofere. Bravo..UPRAVO

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Lazevski?Evolution87 je napisao/la:aleksandar lazevski, ali cisto sumnjamfcsforever je napisao/la:aaa nije Darko...nego A.L...reprezentativac, igrao u Partizanu...strašan igrač. U pravu su ovi koji kažu..Mato pored njega može pakovat kofere. Bravo..UPRAVO
Sreca pa je Ojler mlad umro...
svi uzivamo trenutno, nakon toliko godina... bez ljutnje i nekih loših komentara ali treba biti posten pa upravi ostaviti da objave transfer, ko zna neka drzi to za PP ili za sebe
prvi ja kda dobijem info skačem do plafona al 10 min poslije razmislim sta treba sa tom info...
@fcsforever ej brat
nije siguno imao losu najmeru
AJDE MOLIM VAS SVI OBRISITE TO STO STE PISALI , NEMA SMISLA FAKAT!

prvi ja kda dobijem info skačem do plafona al 10 min poslije razmislim sta treba sa tom info...

@fcsforever ej brat

AJDE MOLIM VAS SVI OBRISITE TO STO STE PISALI , NEMA SMISLA FAKAT!
E nakon ovog debilisanja i javnog iznosenja imena volio bih da propadne transfer pomenutog igraca i da opet smijesni ispadnemo.
Fakat ne kontam koji vam je. Pojedini kad ne bi na usta na g.u.z.i.c.u. bi.
ALO AKO VOLITE IMALO FKS PRESTANITE PISATI STA VAM JE STO STE DERISTA!!! KAKO NE KONTATE SAMO MOZETE KONTRAEFEKAT STVORITI!!! BOZE SACUVAJ.pa ja djeca pa kasnije ako sta bude pa jesam li rekao, znao sam, prvi sam rekao itd..ccc

Ma bjezi **** te ovo. Imas pp, sta koji **** mora sve javnopisac je napisao/la:E nakon ovog debilisanja i javnog iznosenja imena volio bih da propadne transfer pomenutog igraca i da opet smijesni ispadnemo.
4.10.2009.
Evo Rijeka uzima Matu nista od njegovog povratka 

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- franklampard8
- Kontakt:
Njemu hvala za sve, i sretno u nastavku. Ako je istina, naravno.Southboy je napisao/la:Evo Rijeka uzima Matu nista od njegovog povratka
4.10.2009.
Raja trkelja po transfermarktu i ovdje šiba imena, onda se to širi po svim mogućim forumima.

ja bih sad zivot dao ovi sto objavljuju da im propadne ovo pa da ih pitamo onda sto ?
imamo primjer od ranije kako za sat vremena prodane transfer....
cak i u okolini zbog ISTE ovkve stvari ode napadač ----
al ne shvataju neki ljudi , ocito ih nesto povuce, adrenalin ih spuca , sta li vec...
ne razmisljaju o posljedicama svog pisanja...
i ako je zavrseno sve, nije red pisati ovdje , nego cekati objavu iz kluba...
imamo primjer od ranije kako za sat vremena prodane transfer....
cak i u okolini zbog ISTE ovkve stvari ode napadač ----
al ne shvataju neki ljudi , ocito ih nesto povuce, adrenalin ih spuca , sta li vec...
ne razmisljaju o posljedicama svog pisanja...
i ako je zavrseno sve, nije red pisati ovdje , nego cekati objavu iz kluba...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma ok, tamo mu je veci izazov igrat tj pomoci Rijeci u utrci sa GNK za titulu, mada jasno je da im (klubu ni Mati) to nece poci za rukomkoalem je napisao/la:Njemu hvala za sve, i sretno u nastavku. Ako je istina, naravno.Southboy je napisao/la:Evo Rijeka uzima Matu nista od njegovog povratka

Njemu svaka cast sto je bio prof i odigrao polusezonu u FKS

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, gh0stHZ, JavierBosnia, Lokomotifa, riki46, sekac i 54 gosta.