Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gdje to ?muhamed121 je napisao/la:Od glupih prica za prodaju protiv Drine evo doslo se do toga da naslov glasi "teske optuzbe:Fk Sloboda prodala titulu prvaka BIH?" boze svasta
Na ovoj fb stranici Marjan Mijajlovic objaviliNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje to ?muhamed121 je napisao/la:Od glupih prica za prodaju protiv Drine evo doslo se do toga da naslov glasi "teske optuzbe:Fk Sloboda prodala titulu prvaka BIH?" boze svasta
Ta stranica je propala ko Grčka kad ikadmuhamed121 je napisao/la:Na ovoj fb stranici Marjan Mijajlovic objaviliNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje to ?muhamed121 je napisao/la:Od glupih prica za prodaju protiv Drine evo doslo se do toga da naslov glasi "teske optuzbe:Fk Sloboda prodala titulu prvaka BIH?" boze svasta
¸sloboda72 je napisao/la:Ovo za Beširovića.On je namjerno dobio drugi žuti i onaj prvi koji je dobio je pretvorio u crveni.Tako da će kazna biti 1 utakmica i odradiće je u u narednom, 30. kolu PL i igraće protiv nas u revanšu Ćupa.Da je ostao na jednom žutom ,bio bi mu to treći u kupu i ne bi igrao protiv nas u revanšu.SELJAČINA JE TO MOJ "Beduin" ,ONA SA DNA KACE.Beduin je napisao/la:Besirovic je nakon 1. zutog kartona automatski suspendovan za narednu kup utakmicu, a posto je dobio i 2. zuti (tj. crveni) karton, valjda bi onda trebao pauzirati 2 utakmice, ili grijesim?Pity1900 je napisao/la:"Naš tim nema suspendovanih igrača za sutrašnji susret, ali ukoliko Hodžić, Zeljković, Beširović, Mašić, Maksimović, Memišević ili Šećerović dobiju žuti karton to će im biti treći akumulirani u kup takmičenju i neće biti na raspolaganju za revanš Slavku Petroviću."
Ne znam sad ko je dobio žuti osim Beširovića.
@ultrastyle_tz
Mislim da se samo direktan crveni prenosi na ligu, znači ovaj im otpada. Ko je još dobio žute, čini mi se da je i Hodžić pokupio, a dobar je igrač, broj 2 kod njih ako je ko upratio momka. Gdje naći statistiku sa žutim kartonima, na stranici saveza nema.
A Dino je njihov ponajbolji igrac tako da je to Radniku ogroman hendikep, a vidili smo i jucer o kakvog je igracu rijec.
Uglavnom, osvajamo kup, glavu stavljam na panj ako ne osvojimo, eto koliko sam siguran.A i ako ne osvojimo, moja ljubav prema FK Sloboda nista manja nece biti. Jer taj klub sam volio i kad smo se borili za opstanak, pa i kad smo ispadali, a da ga ne volim i postujem sad kad ostvaruju najbolje rezultate u svojoj historiji.
Ako je ovaj Chinijev, on može aut linije pošmrkat jedino.DoeTz je napisao/la:Ovaj ce momak da ga zabije
Daa ovaj s avatara ! Kakav chini i njegovi ljudiwobly92 je napisao/la:Ako je ovaj Chinijev, on može aut linije pošmrkat jedino.DoeTz je napisao/la:Ovaj ce momak da ga zabije
Ako ti je taj s avatara, insallah. Bila identična pozicija iz slobodnjaka sinoć ko u ligi što je dao Radniku, ehh...
nema, posmrkao Fowlerwobly92 je napisao/la:Ako je ovaj Chinijev, on može aut linije pošmrkat jedino.
Kao sto bi rekle kolege sa TV Tokyo, ror!wobly92 je napisao/la:To su korner linije.
wobly92 je napisao/la:To su korner linije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.