koalem je napisao/la:Rammstein brat sta napise, ko da ti je hodza zapiso.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
koalem je napisao/la:Rammstein brat sta napise, ko da ti je hodza zapiso.
Adidas desni bekpitar079 je napisao/la:Tanbabuka je napisao/la:Dolazi!fcsforever je napisao/la:mislim da dolazi još jedan Makedonac
@rammstajn...znaš li šta više...?????
Zadnji vezni.
Nike zadnji vezni...
pa došli su džemo i kallaš time smo zatvorili desnu stranu, valjda dolazi kako kazu lijevi bek da zatvori lijevubordobijeli je napisao/la:ovdje spominju dolazak jos 3-4 igraca nije mi jasno sta ce nam .ako ovi svi ostanu nama treba jos rezervni golman i lijevi bek .i bez toga imamo top ekipu za ovdasnje uslove .
franklampard8 je napisao/la:Adidas desni bekpitar079 je napisao/la:Tanbabuka je napisao/la: Dolazi!
Zadnji vezni.
Nike zadnji vezni...
haha pa oko njega je sve msiterijaRule_hz je napisao/la:sta ovo raja vec zaboravlja matu?
Ma ocito se pojacanjima cilja dalji domet u el.. Play off? Samo nece da stvaraju nepotrebni pritisak. Moje skromno misljenje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ajde saljite pp za to pojacanje.
koalem je napisao/la:Ma ocito se pojacanjima cilja dalji domet u el.. Play off? Samo nece da stvaraju nepotrebni pritisak. Moje skromno misljenje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ajde saljite pp za to pojacanje.
[youtube][/youtube] hahahhaRule_hz je napisao/la:ramo ko da pije kiselu sa abdulasem u RP-u
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 42 gosta.