znas da bih rado, al em sto ne znam , em sto ne smijemamypitar je napisao/la:Ne mogu oba onda igrati.Neko mora na klupu.
Na PP mi posalji imena novih pojacanja.Hvala unaprijed.

novi su dzemo i kallas

ovo za Birsu .... neozbiljno
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
znas da bih rado, al em sto ne znam , em sto ne smijemamypitar je napisao/la:Ne mogu oba onda igrati.Neko mora na klupu.
Na PP mi posalji imena novih pojacanja.Hvala unaprijed.
Šta kaže ministar, nema papira?HercegovinaBosna je napisao/la:E čuj Valet Birsa
Kaže baš da bi nam trebao jedan krokodil poput tebe ali da nije baš toliko glavat.Krokodil je napisao/la:Šta kaže ministar, nema papira?HercegovinaBosna je napisao/la:E čuj Valet Birsa
A za tebe će Aldin da nabavi jedan vazelin vidi se da ti potreban...boli kad Aldinlicencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
Ne rade ovi iz vlade za vikend hahahhaSarajlijc@ je napisao/la:Naljutit ce se ministar ako ujutro zakasnis na posao.
Liječi se...licencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
a ti se bolje zapitaj kako si doso u istu recenicu sa donom...Baja_Zvjerka je napisao/la:Liječi se...licencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
Od bolesnika mozes ocekivati svakakve nebuloze... Zato ti i kazem da se lijecis jer buncas, bolestan si... samo admin opet spava, kao i inace, pa dopusta bolesnicima poput tebe da i daljr pisu, ali najvise krivim roditelje...licencirani je napisao/la:a ti se bolje zapitaj kako si doso u istu recenicu sa donom...Baja_Zvjerka je napisao/la:Liječi se...licencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.