Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

lfckop
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfckop » 04 avg 2014, 10:51

KiaKaha je napisao/la:http://www.theladbible.com/articles/thi ... -hilarious

Hendo no lifer :D
Znao sam da mu je Lepi zalizani idol :D

LFC_YNWA
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la LFC_YNWA » 04 avg 2014, 13:17

Raja kakva su vasa ocekivanja u LP naredne sezone ? Ja mislim da bi mogli do 1/4 finala ,uz malo srece malo i vise .
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 13:38

manqillio potoisao,,(neznam tacno kako se zove) :D ,,ali je vas prema svim izvorima,,posudba ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 avg 2014, 17:38

topnik1 je napisao/la:manqillio potoisao,,(neznam tacno kako se zove) :D ,,ali je vas prema svim izvorima,,posudba ;)
Dovoljan je brate jedan zarez :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 04 avg 2014, 17:44

Sta ba stalno topnika napadate, momak je ok ne provocira, samo iznosi informacije i licno misljenje. Da je bar vise takvih forumasa... Nego, zvrsi li Ayre Morena, ili ce cekati zimski prelazni rok? Koji je danas napadac aktuelan?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 avg 2014, 17:50

Meni je na listi gnjavatora, mucno mu je citati one postove sa silnim zarezima i nepravilnostima.A i dosadan je pomalo, nekako stalno "iznosi svoje misljenje" a nista pametno ne kaze.Mada ne znam mozda se popravio u zadnje vrijeme dok je bio na listi gnjavatora...

ON: Izgleda onaj decko iz Atletica fakat dolazi, 2 god. posudba i onda pravo na otkup ugovora :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2014, 17:55

ackeey je napisao/la:Sta ba stalno topnika napadate, momak je ok ne provocira, samo iznosi informacije i licno misljenje. Da je bar vise takvih forumasa... Nego, zvrsi li Ayre Morena, ili ce cekati zimski prelazni rok? Koji je danas napadac aktuelan?
ma ovaj izigrava nekog zastitara ovdje u zadnje vrijeme napada sve redom ne samo topnike.
evo doveli su ovog iz atletica imao lik jedan duel sa ronaldom ne znam jel se vracao na teren od tad ikako :mrgreen:
You are someone else I am still right here

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 avg 2014, 17:56

Nisam ga uopste napao, i sam mislim da je jedan od rijetkih koji ne provocira (zasad).
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 04 avg 2014, 17:58

Mislim da je u pitanju godina posudbe, uz mogucnost kupovine- cijena 5 mil. funti.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 04 avg 2014, 18:08

[youtube][/youtube]
eto tog novog :D

[youtube][/youtube]
a evo i tog duela sa ronaldom kada je umalo otišao na drugi svijet :mrgreen: bude mi ga žao kad pogledam ovaj video :)

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 04 avg 2014, 18:21

ackeey je napisao/la:Mislim da je u pitanju godina posudbe, uz mogucnost kupovine- cijena 5 mil. funti.
Negdje pise jedna, negdje dvije godine posudbe. U oba slucaja otkupna cijena je ista. Nisam ga gledao, ali na ovim yt klipovima ima dobrih trenutaka, mozda i bude dobar. U svakom slucaju bolji je od Glena. Posebno mi se svidja njegova pozrtvovanost, mada u nekim slucajevima granici sa gluposcu. Moze tako sebi unistiti karijeru.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 04 avg 2014, 19:26

Kako god, ne moze biti gori od glena. Samo bolji. Kako Glen sada igra i Predrag Spasic bi bio bolji od njega. A po ovome sto sam vidio, Msnquilo je brz, pozrtvovan, a realno, za sada i nije neki kvalitet. S druge strane, takvog beka imamo - Flano. Vidjecemo, mozda to Brendan sredi...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 avg 2014, 19:28

Razumijem da niste fanovi gledan ali shvatite da se ovaj Marquinos ili kako vec nece naigrati,to je vise projekat za buducnost,nesto tipa Ilorija ili Coatesa svojevremeno,cisto sumnjam da ce dobiti neku veliku sansu.
SHvatite da je Glen i dalje broj 1. i u repci i ovdje i kada hoce ( a morat ce ako hoce da se izbori za sto bolji ugovor bilo od Liverpula ili nekog drugog tima) moze sigurno doprinjeti, a izmjena mu je Flanagan,ako nista pozrtvovan,djete kluba i bolja izmjena nijednom klubu u ligi ne treba.I tek onda dolazi Marqinos kao broj 3.na desnom beku.To je realnost.Ako se ispostavi kao starter niko sretniji od mene ali da je kvalitet ne bi ga dovodili na posudbu.Iako mi se sviđa ugovor kao ugovor, osigurali smo se max i mozemo samo profitirati.

Problem je lijevi bek i Moreno moze biti upgrade, ali naravno kada je upgrade u pitanju transfera nema.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 avg 2014, 19:36

Vazda problem LB a ta strana 3x bolja od desne, dok desno puse kao da je neko vjetranjacu stavio
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 20:10

gaston je napisao/la:Nisam ga uopste napao, i sam mislim da je jedan od rijetkih koji ne provocira (zasad).
ma ok ,nisi rekao nista lose ,imam tu neku naviku pa po zarezu udarim 2-3 puta,znam da nije lijepo vidjeti,ali eto sta cu,valjda cu se popraviti ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 20:13

BeyKopites je napisao/la:Meni je na listi gnjavatora, mucno mu je citati one postove sa silnim zarezima i nepravilnostima.A i dosadan je pomalo, nekako stalno "iznosi svoje misljenje" a nista pametno ne kaze.Mada ne znam mozda se popravio u zadnje vrijeme dok je bio na listi gnjavatora...

ON: Izgleda onaj decko iz Atletica fakat dolazi, 2 god. posudba i onda pravo na otkup ugovora :?
jbg neznam sta je za tebe pametno, ;) kazem ono sto mislim i kako mislim da treba reci nista ne oduzimam ili dodajem,nekom je to mozda glupo a nekom pametno,uglavnom uvijek izbjegavam rasprave i neko nepotrebno prepucavanje,jer niko ovdje nije da bi se svadjao bar tako mislim :crazy: ,a to sto se nekom ne svidja moje misljenje ok,nesvidja se ni meni svacije ;)

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89478.html" onclick="window.open(this.href);return false; :hmmmmm:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 avg 2014, 20:32

Pa svi novinari koji znaju oko Liverpoola su vec objavili da su ta dva transfera skoro pa gotova. Tako da mislim da ce se dogoditi 99%.

@topnik je dobar lik, i cijeni se to sto ne provocira :thumbup:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 avg 2014, 21:55

nerkolfc je napisao/la:Pa svi novinari koji znaju oko Liverpoola su vec objavili da su ta dva transfera skoro pa gotova. Tako da mislim da ce se dogoditi 99%.
"Sorry Brendan, fucked up again"

Samo to da ne bude :facepalm:
Ja te volim, volim Željo..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 avg 2014, 22:19

gio10 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Pa svi novinari koji znaju oko Liverpoola su vec objavili da su ta dva transfera skoro pa gotova. Tako da mislim da ce se dogoditi 99%.
"Sorry Brendan, fucked up again"

Samo to da ne bude :facepalm:
:lol: :lol:

Bas me nesto ovo nasmija. Sjetio sam se Konopa i otezanja njegovog transfera. Htio covjek u 10 rata isplacivati :lol: :lol: A tek Miki, Ayre je kralj nema sta :D

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 avg 2014, 22:31

Ako neko ima link arene ako prenosi vecetas tekmu neka postavi,osevapit ce se

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.