Znao sam da mu je Lepi zalizani idol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Znao sam da mu je Lepi zalizani idol
Dovoljan je brate jedan zareztopnik1 je napisao/la:manqillio potoisao,,(neznam tacno kako se zove),,ali je vas prema svim izvorima,,posudba
ma ovaj izigrava nekog zastitara ovdje u zadnje vrijeme napada sve redom ne samo topnike.ackeey je napisao/la:Sta ba stalno topnika napadate, momak je ok ne provocira, samo iznosi informacije i licno misljenje. Da je bar vise takvih forumasa... Nego, zvrsi li Ayre Morena, ili ce cekati zimski prelazni rok? Koji je danas napadac aktuelan?
Negdje pise jedna, negdje dvije godine posudbe. U oba slucaja otkupna cijena je ista. Nisam ga gledao, ali na ovim yt klipovima ima dobrih trenutaka, mozda i bude dobar. U svakom slucaju bolji je od Glena. Posebno mi se svidja njegova pozrtvovanost, mada u nekim slucajevima granici sa gluposcu. Moze tako sebi unistiti karijeru.ackeey je napisao/la:Mislim da je u pitanju godina posudbe, uz mogucnost kupovine- cijena 5 mil. funti.
ma ok ,nisi rekao nista lose ,imam tu neku naviku pa po zarezu udarim 2-3 puta,znam da nije lijepo vidjeti,ali eto sta cu,valjda cu se popravitigaston je napisao/la:Nisam ga uopste napao, i sam mislim da je jedan od rijetkih koji ne provocira (zasad).
jbg neznam sta je za tebe pametno,BeyKopites je napisao/la:Meni je na listi gnjavatora, mucno mu je citati one postove sa silnim zarezima i nepravilnostima.A i dosadan je pomalo, nekako stalno "iznosi svoje misljenje" a nista pametno ne kaze.Mada ne znam mozda se popravio u zadnje vrijeme dok je bio na listi gnjavatora...
ON: Izgleda onaj decko iz Atletica fakat dolazi, 2 god. posudba i onda pravo na otkup ugovora
"Sorry Brendan, fucked up again"nerkolfc je napisao/la:Pa svi novinari koji znaju oko Liverpoola su vec objavili da su ta dva transfera skoro pa gotova. Tako da mislim da ce se dogoditi 99%.
gio10 je napisao/la:"Sorry Brendan, fucked up again"nerkolfc je napisao/la:Pa svi novinari koji znaju oko Liverpoola su vec objavili da su ta dva transfera skoro pa gotova. Tako da mislim da ce se dogoditi 99%.
Samo to da ne bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.