Valter Birsa hahahahahahahhashaman7 je napisao/la:Ko je V.B. babe
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Uozbiljite se 

- HannahMontana
- Kontakt:
Pregovori su zavrseni.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo ne znam odakle vam on 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Samo dajete razloga da dodju oni anamo i pocnu pjeniti od silnog bijesa i tuge..sta vam je uzobiljite se

Zavrsen je ovaj mali Piric iz Genta na tu poziciju,tu je za koji danAdiFKS je napisao/la:Realno gledajuci fali nam kvalitetan barem rezervni golman.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
S kim?HannahMontana je napisao/la:Pregovori su zavrseni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
kakviHannahMontana je napisao/la:Pregovori su zavrseni.
-
- Kontakt:
ma loš je ontello je napisao/la:Valter Birsa hahahahahahahhashaman7 je napisao/la:Ko je V.B. babe

Jbg, pitam. Vidim da se i na ostalim forumima pojavila ta informacija.
Džemo

Džemo

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Sa golmanom Piricem.
Luca Toni stoji nasred grada Sarajeva, misli se hoce li u zelju il sarajevu. Navijacima oba kluba je poslao tajanstvenu poruku sadrzaja :Nadjite me i vaš sam.
Ubiste nam kone u pojam.
Bez njih je tako dosadno.

-
- Kontakt:
nije to nego sam ja fino pricao s hercegovinom i to mu nije zanimljivo ,on voli kad vas zivcira i kad mu odgovarate .amypitar je napisao/la:Ubiste nam kone u pojam.
Dzemicu prebaciti na lijevi stranu,a Sirijca na desnu stranu.Dzemo moze pokriti obje strane.
nema potrebe to raditiamypitar je napisao/la:Dzemicu prebaciti na lijevi stranu,a Sirijca na desnu stranu.Dzemo moze pokriti obje strane.
Ne mogu oba onda igrati.Neko mora na klupu.
Na PP mi posalji imena novih pojacanja.Hvala unaprijed.
Na PP mi posalji imena novih pojacanja.Hvala unaprijed.
Valet Birsa hahahah covjek bio standardan prvu polseuzonu u Milanu... dajte ljudi
... treba nam jos zadnji vezni, jako kvalitetan, moze tu i Dzemica, i jedan napadac tipa Komazeca, i lijevi bek, i to je to fkt... I uigrat ekipu vrhunski, tranziciju, trokutove sve zivo, ko danas Costa Rica da igramo 

-
- Kontakt:
imamo tri napadaca krste,bilbija ,okic to je sasvim dovoljnomacahz je napisao/la:Valet Birsa hahahah covjek bio standardan prvu polseuzonu u Milanu... dajte ljudi... treba nam jos zadnji vezni, jako kvalitetan, moze tu i Dzemica, i jedan napadac tipa Komazeca, i lijevi bek, i to je to fkt... I uigrat ekipu vrhunski, tranziciju, trokutove sve zivo, ko danas Costa Rica da igramo
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, HeavyBassBlues, Pitar6785, Zagor i 46 gostiju.