Nas Guli je se obrukao i zapisan je kao tragicar jucer.
Znam i ja da je najmanje bitno kako je usla u gol, al jbga govorim cinjenicu da je umalo napravio situaciju ko Guli jucer. Ako nista svaka mu cast za ovu istrcanu kontru

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nas Guli je se obrukao i zapisan je kao tragicar jucer.
Ja glavu dajem da Jusufbegović nije bolji trener od Mirze a o ekipi da ne pričam a oni lagano pobjeđuju i zato smatram da bas handri samo atmosfera u i oko kluba.MortemHz je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:49Slažem se, pisao sam da dosta ljudi smatra da smo najzahtjevniji navijači na balkanu poslije Torcide ali nije to palo sa neba. Kako da ja tebe ozbiljno shvatim ako dovedeš Varešanovića i ako ti klub vodi žena koja ima znanje prosječnog djeteta? Investitor se ne razumije puno u fudbal i to je ok, nije on tu da se razumije već da investira ali izbor ljudi je očajan, mi smo najveći klub i ponižavaju nas kako žele, osjećam se kao navijač Drine iz Zvornika.fks74 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:44Kod nas je atmosfera karcogena već duže vrijeme i to je što nas j.be.MortemHz je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:32
Oni imaju investitore poput nas ali je ogromna razlika u samom radu i sistemu, nažalost. Ukratko, oni dovode trenere iz HNL-a a mi Mirzu Varešanovića, njihovi ljudi u upravi a i savezu se bore za klub poput Beusa. U Sarajevu je ''glavna'' žena koja navija za Željezničar i koja nije pratila fudbal od ćelavog Ronalda kako ona sama kaže, u savezu nemaš nikoga u izvršnom odboru.
Zato kazem, treba punit stadion i tjerati ali i dati podrsku igracima... Mozda bi vise bodova skupilifks74 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 21:00Ja glavu dajem da Jusufbegović nije bolji trener od Mirze a o ekipi da ne pričam a oni lagano pobjeđuju i zato smatram da bas handri samo atmosfera u i oko kluba.MortemHz je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:49Slažem se, pisao sam da dosta ljudi smatra da smo najzahtjevniji navijači na balkanu poslije Torcide ali nije to palo sa neba. Kako da ja tebe ozbiljno shvatim ako dovedeš Varešanovića i ako ti klub vodi žena koja ima znanje prosječnog djeteta? Investitor se ne razumije puno u fudbal i to je ok, nije on tu da se razumije već da investira ali izbor ljudi je očajan, mi smo najveći klub i ponižavaju nas kako žele, osjećam se kao navijač Drine iz Zvornika.
fks74 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:44Kod nas je atmosfera karcogena već duže vrijeme i to je što nas j.be.MortemHz je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:32Oni imaju investitore poput nas ali je ogromna razlika u samom radu i sistemu, nažalost. Ukratko, oni dovode trenere iz HNL-a a mi Mirzu Varešanovića, njihovi ljudi u upravi a i savezu se bore za klub poput Beusa. U Sarajevu je ''glavna'' žena koja navija za Željezničar i koja nije pratila fudbal od ćelavog Ronalda kako ona sama kaže, u savezu nemaš nikoga u izvršnom odboru.
Sve to stoji samo nisu jasni potezi Mirvica,kao da hoce da nas sroza totalno umjesto da mnogostruko vise zaradi nego sto ie ulozio.Sem ako igra kladara ili ima nesto sto mi ne znamo.Drzati ove spodobe u klubu bez rezultata je kao da sebi puca u koljenoMortemHz je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:32Oni imaju investitore poput nas ali je ogromna razlika u samom radu i sistemu, nažalost. Ukratko, oni dovode trenere iz HNL-a a mi Mirzu Varešanovića, njihovi ljudi u upravi a i savezu se bore za klub poput Beusa. U Sarajevu je ''glavna'' žena koja navija za Željezničar i koja nije pratila fudbal od ćelavog Ronalda kako ona sama kaže, u savezu nemaš nikoga u izvršnom odboru.
esprit24 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:56Nadam se da Ismir nece podleci pritisku i otpustiti navedeni dvojac do kraja sezone. Sa tim postupkom dat ce do znanja novom treneru da on vlada situacijom i da on odlucuje kad ce ko dobiti otkaz a ne mahala, tribina i slicno. Ova sezona je 70% izgubljena i sta god da se uradi do kraja bit ce plus. Mijenjati Mirzu radi mira u kuci sad nema nikakvog smisla jer nas sad ni Otmar Hicfeld ne moze spasiti. Puno smo se mi(navijaci, forumasi, simpatizeri) umislili da mozemo birati. Sa ulaznicama, clanskim i fan shopom mi u klub ne donesemo vise od 300 k maraka a to je 5 % budzeta.
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:33Nadam se da si pomno pregledao klip![]()
![]()
Poređenje je bilo sa prvakom države a to je Zrinjski, znači neko će dominirati a ne Velež, to je druga tema. Njih isto Zrinjski natrpa sa pola snage a Velež se bori za Europu. Ako ništa njihova uprava je povezana sa fudbalom dok naša to nije. Mi smo najveći klub sa najviše trofeja u ovoj ligi koji najviše troši i sasvim je normalno očekivati sami vrh. Velež opet nije dobar primjer ni ovdje jer nisu nikada u svojoj historiji bili prvaci i pored toga što im je manji budžet oni isto nemaju ni blizu ta očekivanja i pritisak poput nas. Za Velež je normalno da ih vodi Nedim i to radi odlično ali za Sarajevo nije i ne može biti normalno da te vodi Mirza ili neko sličan njemu, čak i kad bi sve ostalo zanemarili.fks74 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 21:00Ja glavu dajem da Jusufbegović nije bolji trener od Mirze a o ekipi da ne pričam a oni lagano pobjeđuju i zato smatram da bas handri samo atmosfera u i oko kluba.MortemHz je napisao/la: ↑08 apr 2023, 20:49Slažem se, pisao sam da dosta ljudi smatra da smo najzahtjevniji navijači na balkanu poslije Torcide ali nije to palo sa neba. Kako da ja tebe ozbiljno shvatim ako dovedeš Varešanovića i ako ti klub vodi žena koja ima znanje prosječnog djeteta? Investitor se ne razumije puno u fudbal i to je ok, nije on tu da se razumije već da investira ali izbor ljudi je očajan, mi smo najveći klub i ponižavaju nas kako žele, osjećam se kao navijač Drine iz Zvornika.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, mnon46, Proximic, ubipara i 44 gosta.