Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Poolova ofanziva je bila briljantna do nove godine, pa čak i bez Coutinha, međutim Firmino je pao u formi taman od početka ove godine, Mane je na AKN tako da je mnogo manja prijetnja za Unitedovu odbranu nego što smo navikli od Poola ove sezone. Ovaj prvi se tek vratio u ekipu kao i Henderson nakon povrede i vidjet ćemo na šta će to ličiti. Smatram da nećemo gledati ni blizu utakmicu kao prošli put. Mou je svijestan da su ovi donekle oštećeni i neće samo čekati nego će i ići po šansu. Odbrana Poola igra toplo hladno, znaju odigrati utakmicu na najvećem nivou a znaju i ponuditi kiks kao niko u ligi. Unitedu je odbrana isto slabija strana nego napad koji igra izvanredno u zadnje vrijeme i ta statičnost odbrane koju spominjete je Poolova šansa. Za ovakve tekme ekipa mora biti fokusirana i na nivou 120%, nadam se da će Klopp ove nabrijati kako samo on zna i tražiti svoju prednost u tom kolektivu i svom prepoznatljivom stilu igre. Brine me što ni United nije ekipa od početka sezone i ne oslanja se samo na Ibricu Pogbu itd. nego su počeli igrati onkao kako se to očekivalo od njih. Velika bitka će se voditi na sredini. Sve u svemu neka bolji tim pobjedi, prednost dajem Unitedu zbog forme i zbog toga što su im svi na broju.
- red devil88
- Kontakt:
City gubi ako bi izgubili danas imamo pravo dobru priliku da se prikljucimo top 4. Nadam se samo da ce Ibro iskoristit svoje prilike i nebi trebalo bit problema danas
Glory Glory Man United !!! 

Odličan sastav! Idemo!!!
Ovo je najbolje sto trenutno imamo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
A jbg ovo je ogromna prilika,mi do sada uvijek to nekako upropastimo
Kod njih bez Matipa,Clajna,Manea i Koutinja nama dosta a ako nam i to ne bude dovoljno ne znam
martial ako ovo dijete Arnolda koje ce se usrat na old trafordu ne siluje ne znam onda
Kod njih bez Matipa,Clajna,Manea i Koutinja nama dosta a ako nam i to ne bude dovoljno ne znam
martial ako ovo dijete Arnolda koje ce se usrat na old trafordu ne siluje ne znam onda
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 15 jan 2017, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Najjače što imamo trenutno, Bailly i Shaw bi jedino igrali da su tu.
Na klupi su Mata i Rash koji mogu valjati i Rooney koji će ući 100%. Nadam se da će biti neke koristi od njega, možda i postigne 250.gol, ko će ga znati.
Na klupi su Mata i Rash koji mogu valjati i Rooney koji će ući 100%. Nadam se da će biti neke koristi od njega, možda i postigne 250.gol, ko će ga znati.

Dosta ofanzivno ovako na prvu, samo se nadam da ce Darmian I Martial odgovoriti zadatku, u ovog drilugog ne sumnjam ali mu treba bolji bek. Ali bolje I Darmian trenutno nego Blind.
Najozbiljniji test za ekipa od onog debakla protiv Chelsea, vidjet cemo kako cemo danas proci.
Pogba danas treba I nazad I naprijed a paziti se itekako odlicnog Lalane I Firmina.
Najozbiljniji test za ekipa od onog debakla protiv Chelsea, vidjet cemo kako cemo danas proci.
Pogba danas treba I nazad I naprijed a paziti se itekako odlicnog Lalane I Firmina.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Tottenham je bio ozbiljniji test od ovog, budimo realni.Rooney88 je napisao/la:Dosta ofanzivno ovako na prvu, samo se nadam da ce Darmian I Martial odgovoriti zadatku, u ovog drilugog ne sumnjam ali mu treba bolji bek. Ali bolje I Darmian trenutno nego Blind.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajmo momci, sretno vam i pamet u glavu. S pobjedom se dolazi na -3 za 2.mjestom, itekako slijedi borba za to do kraja
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Budimo realni da nije, ne odgovaraju nama bas ekipe koje igraju ovakav fudbal kakav igra Klop.Nitro je napisao/la:Tottenham je bio ozbiljniji test od ovog, budimo realni.Rooney88 je napisao/la:Dosta ofanzivno ovako na prvu, samo se nadam da ce Darmian I Martial odgovoriti zadatku, u ovog drilugog ne sumnjam ali mu treba bolji bek. Ali bolje I Darmian trenutno nego Blind.
Evo City ponizen.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nez gledaš li SK, ali upravo je prilog u kojem Vlada Novaković govori kako Unitedu odgovara način na koji igra Liverpool.
Ja se bas I ne slazem no dobro, razlicita misljenja su itekako dobrodosla.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Martial igra na strani protiv nekog anonimusa na beku. To mora biti miss-match.
S tim omladincima nikad ne znas, siguran sam da su I Topnici trljali ruke kada su vidjeli nas sastav prosle sezone na OT koji je tada bio pun omladinaca I anonimusa u to vrijeme.
Sretno nam, nadajmo se najboljem.
Sretno nam, nadajmo se najboljem.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pogba jednostavno danas mora pokazat ko je ovoj sredini luzera,digao je igru a sad je vrijeme da jedan derbi prekuca
-
- Kontakt:
Odlična atmosfera na stadionu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pobjeda danas i stigli smo sve ove ispred sebe. Neprocjenjivo važno bi bilo dobiti ovo danas.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Dajte kakav dobar link za mob.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Razočarenje. Ovo se moralo dobit. Moralo. Pogba baš neugodno iznenadio danas.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.