FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma nije da me čudi nego me nervira, da sam kakav rmpalija , pobaco bi ih sve sinoć u Jalu.
Ma tipično za naš narod, samo da je teorija zavjere, ništa kod nas nije kako treba, pa de nađi neki izgovor za nešto, eto samo da imaš pričat o glupostima. Treba ih pustiti kraju i samo svoje gledat, znaju vrlo dobro igrači ko je uz njih i ko će biti uz njih uvijek, tu nema govora.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
Protiv Zrinje ocekujem: Muminovic, Lakicevic, Salihovic, Kostic, Efendic, Merzic, Prses, Mehidic, Saric, Govedarica, Ahmetovic
Protiv Radnka ocekujem: Piric, Ivetic, Salihovic, Kostic, Efendic, Merzic, Stjepanovic, Ordagic, Zeba, Saric, Killer
ili
Piric, Ivetic, Merzic, Kostic, Efendic, Stjepanovic, Saric, Ordagic, Zeba, Veselinovic, Killer
Protiv Radnka ocekujem: Piric, Ivetic, Salihovic, Kostic, Efendic, Merzic, Stjepanovic, Ordagic, Zeba, Saric, Killer
ili
Piric, Ivetic, Merzic, Kostic, Efendic, Stjepanovic, Saric, Ordagic, Zeba, Veselinovic, Killer
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa zar nije zbog crvenog dvije utakmice kazne?
-
- Kontakt:
Jest', ali ono crveni nije i uz nasu zalbu to se moze smanjit' na jednu tekmutuzlak1987 je napisao/la:Pa zar nije zbog crvenog dvije utakmice kazne?

SAMI PROTIV SVIH!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Husref ima pravo da se zali na igru Radnika, izlezavanje, provociranje, svaki trener koji se nadje u takvoj situaciji, rekao bi isto, medjutim, nemojmo biti cigani, njihovo pravo je da tako igraju, a sudija je tu da takve stvari regulise!
mi smo godinama igrali tako, tukli i valjali se, prema tome, valjda smo posljednji koji imamo pravo bilo kome prigovorit' za nacin igre, na kraju krajeva, cilj opravdava sredstvo i ako oni zele igrat' tako, neka im bude
mi smo godinama igrali tako, tukli i valjali se, prema tome, valjda smo posljednji koji imamo pravo bilo kome prigovorit' za nacin igre, na kraju krajeva, cilj opravdava sredstvo i ako oni zele igrat' tako, neka im bude
-
- Kontakt:
Kao sto je Zeba sinoc rekao" Nakon svega ovog' treba bit' gospodin! "Chinaglia je napisao/la:Husref ima pravo da se zali na igru Radnika, izlezavanje, provociranje, svaki trener koji se nadje u takvoj situaciji, rekao bi isto, medjutim, nemojmo biti cigani, njihovo pravo je da tako igraju, a sudija je tu da takve stvari regulise!

-
- Kontakt:
Ako sloboda osvoji kup dali ce i koliko dobiti kessa od saveza....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
30 000 km ako osvoji.crvenobijeli je napisao/la:Ako sloboda osvoji kup dali ce i koliko dobiti kessa od saveza....
20 000 kao finalist.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
U slucaju da neosvoljite kup,vasih je 2o ooo,imate evropu zagarantovanu,samo mozete ucerat sarajlijama,da evropu vide na tv-u.....zrinjski sloboda,siroki radnik bi islu u evropu.mozda je ovako najbolje....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
kako je Ordagic kod gola majstorski napucao sebe u glavu, sto mu je omogucilo da ostavi povratnu za Merzica
#respect
#respect
-
- Kontakt:
Odma poslije toga ga je njegova cura poljubila da prodjeChinaglia je napisao/la:kako je Ordagic kod gola majstorski napucao sebe u glavu, sto mu je omogucilo da ostavi povratnu za Merzica
#respect

Joj kako bi takve s merakom na otok neki poslao pa nek tamo palamude, takvi su razlog što nam je država u kur.cu. Popizdim na ove stvari.Rimes87 je napisao/la:Ma tipično za naš narod, samo da je teorija zavjere, ništa kod nas nije kako treba, pa de nađi neki izgovor za nešto, eto samo da imaš pričat o glupostima. Treba ih pustiti kraju i samo svoje gledat, znaju vrlo dobro igrači ko je uz njih i ko će biti uz njih uvijek, tu nema govora.
Nadam se da ćemo uložiti žalbu za Zebin crveni, nemamo šta izgubiti. I ako ne bude igrao nije toliko strašno, samo da je Ordaga spreman. Jedina dilema bi bila Merzić ili dodatno krilo pored Veselog u prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja
Goli otok je bio super ideja 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Merzic, da pojacamo vezni red, s klupe ubacit' Mehidicapinoglavi je napisao/la:Nadam se da ćemo uložiti žalbu za Zebin crveni, nemamo šta izgubiti. I ako ne bude igrao nije toliko strašno, samo da je Ordaga spreman. Jedina dilema bi bila Merzić ili dodatno krilo pored Veselog u prvih 11.
Raduje me cinjenica da smo jaci u gostima 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Stim sto cemo Radnik u Bijeljini razbiti ko beba zvecku.crvenobijeli je napisao/la:U slucaju da neosvoljite kup,vasih je 2o ooo,imate evropu zagarantovanu,samo mozete ucerat sarajlijama,da evropu vide na tv-u.....zrinjski sloboda,siroki radnik bi islu u evropu.mozda je ovako najbolje....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Vjerovatno je tako i bolje, imali bi jači vezni red nego sada na Tušnju iako nećemo imati Zebu u revanšu. Jedino Mehidića i Krpić/Ahmetović s klupe možemo ubaciti a da možemo imati nadu da će se nešto promijeniti, kako nam je samo tanka klupa...Chinaglia je napisao/la:Merzic, da pojacamo vezni red, s klupe ubacit' Mehidicapinoglavi je napisao/la:Nadam se da ćemo uložiti žalbu za Zebin crveni, nemamo šta izgubiti. I ako ne bude igrao nije toliko strašno, samo da je Ordaga spreman. Jedina dilema bi bila Merzić ili dodatno krilo pored Veselog u prvih 11.

Pa nemamo ni igrača da ubacimo ako hoćemo zatvoriti utakmicu
Nad tobom sunce najljepše sja
Haj sve al sto nas sloboda72 trolla za Zakarica 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.