Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Mozambik
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Mozambik » 03 avg 2014, 13:57

Pa i nije toliko tesko. Za ove pare sto su dosad potrosili, i pare od Suareza, mogli su dovesti svu trojicu i jos tri, cetiri kvalitetna igraca za rotacije.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 avg 2014, 14:02

Mozambik je napisao/la:Pa i nije toliko tesko. Za ove pare sto su dosad potrosili, i pare od Suareza, mogli su dovesti svu trojicu i jos tri, cetiri kvalitetna igraca za rotacije.
Slazem se, bas kao na FM.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 03 avg 2014, 14:05

Lijep gol Susa :thumbup:

Kad izračunaš zarađeno i potrošeno iz ovog roka, Liverpool je u minusu tek 14m funti, da hoće, Rodgers bi mogao potrošiti još najmanje 50m al' rekao je da neće kupovati igrače tek tako da popuni tim već da će čekati i januar ako treba da bi kupio pravog igrača...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 03 avg 2014, 14:07

slika
kakva bi to ekipa bila :lol: :rol:
LIVERPOOL FC

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 avg 2014, 14:10

Ja kolko sam vas ovdje pratio, neki su pisali da imate dobar budzet i bez Suarezovih para. Kad dodas njegove pare sigurno da je Liverpool mogao, i morao mnogo bolje poslovati.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 avg 2014, 14:13

Mozambik je napisao/la:Ja kolko sam vas ovdje pratio, neki su pisali da imate dobar budzet i bez Suarezovih para. Kad dodas njegove pare sigurno da je Liverpool mogao, i morao mnogo bolje poslovati.
Cijela poenta je da world class igrači ne žele u Liverpool, bar još uvijek, bez obzira što je LFC izborio Ligu prvaka i ima dosta novca. Ipak, ukoliko se u narednom periodu ustalimo u LP, onda je realno očekivati da se polako vratimo u društvo najboljih i konkurišemo za najbolje svjetske igrače.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 avg 2014, 14:22

Bertrand je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ja kolko sam vas ovdje pratio, neki su pisali da imate dobar budzet i bez Suarezovih para. Kad dodas njegove pare sigurno da je Liverpool mogao, i morao mnogo bolje poslovati.
Cijela poenta je da world class igrači ne žele u Liverpool, bar još uvijek, bez obzira što je LFC izborio Ligu prvaka i ima dosta novca. Ipak, ukoliko se u narednom periodu ustalimo u LP, onda je realno očekivati da se polako vratimo u društvo najboljih i konkurišemo za najbolje svjetske igrače.
znamo svi da liverpulu nije bas uvijek cvjetalo sto se tice finansija,,ali klub je sam doveo do toga da wc igraci ne zele njima,,jer su dovodjenjem nekih kloceva ispali iz vrha engleske lige,,5 ili 6 sezona neigraju ligu prvaka cini mi se,,a to sve zahvaljujuci tome sto je uprava krhala pare na razne kerole,,adame i slicno i doveli su klub tu gdje jeste,,znaci u nedostatku wc igraca liverpul je rezultatski pao,,i sada su se hvala bogu poceli vracati na pravi put,,ako zadrze kontinuitet igranja lige prvaka,,ponovo ce velika imena dolaziti u klub to je sigurno,,,i liverpul ce opet biti konkurentan u engleskoj,,kao i u evropi,,slicno je radio arsenal sve do prije 2 god,,prodavali su najbolje igrace a dovodili kloceve,,sada je prica drugacija najbolji ostaju,,a dovodimo dobra pojacanja,,, ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 avg 2014, 14:31

Mjesta ima samo za 4 ekipe, po meni su Arsenal, City i Chelsea sigurni u TOP 4. United ima prednost Liverpoola iz prsle sezone, koncentrisani na samo jedno takmicenje. Liverpool je ostao bez igraca koji pravi razliku, a Lallana se povrijedio i propustit ce citave pripreme i pocetak sezone.

Mislim da je Rodgers odlican trener, ali izgleda da je los menadzer. Odnosno tipicni engleski menadzer koji se slabo snalazi na trzistu izvan otoka.

Bit ce tesko, al nadam se da ce Liverpool opet osigurat LP.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 03 avg 2014, 14:32

Kad je to Liverpool doveo nekog WC igraca tipa Robbena, Fabregasa, Balea, Reusa i sličnih koji su već izgrađeni i WC igrači, a ne WC potencijal?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 avg 2014, 14:42

Napokon bekovi dolaze, izgleda da je sve dogovoreno sa Manquillom ( cijena 5 miliona funti )
Sto se tice Morena, ponovo pregovori u toku, ovaj put izgleda puno uspjesnije. :thumbup:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 avg 2014, 14:44

LvG je napisao/la:Kad je to Liverpool doveo nekog WC igraca tipa Robbena, Fabregasa, Balea, Reusa i sličnih koji su već izgrađeni i WC igrači, a ne WC potencijal?
Torres???
A.F.C. Bournemouth!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 avg 2014, 14:49

topnik1 je napisao/la: znamo svi da liverpulu nije bas uvijek cvjetalo sto se tice finansija,,ali klub je sam doveo do toga da wc igraci ne zele njima,,jer su dovodjenjem nekih kloceva ispali iz vrha engleske lige,,5 ili 6 sezona neigraju ligu prvaka cini mi se,,a to sve zahvaljujuci tome sto je uprava krhala pare na razne kerole,,adame i slicno i doveli su klub tu gdje jeste,,znaci u nedostatku wc igraca liverpul je rezultatski pao,,i sada su se hvala bogu poceli vracati na pravi put,,ako zadrze kontinuitet igranja lige prvaka,,ponovo ce velika imena dolaziti u klub to je sigurno,,,i liverpul ce opet biti konkurentan u engleskoj,,kao i u evropi,,slicno je radio arsenal sve do prije 2 god,,prodavali su najbolje igrace a dovodili kloceve,,sada je prica drugacija najbolji ostaju,,a dovodimo dobra pojacanja,,, ;)
Slažem se otprilike. Mada, ti "klocevi" su se počeli dovoditi kada je Liverpool već izgubio mjesto u LP. Sve je krenulo od prodaje Alonsa, najlakše rečeno. Nije dovedena adekvatna zamjena za ključnog čovjeka u timu i te sezone smo završili na 7. mjestu. Potom dolazi Hodgson, koji kreće sa dovođenjem panjeva, jer nije u stanju privući bar wc potencijale, a poslije toga je već sve poznato.

Što kaže @LvG, Liverpool baš i ne dovodi world class izgrađene igrače. Više su to igrači koji su nadomak te titule.

I realno, to se najbolje oslikava u slučaju Alexisa, Liverpool kao grad nije dovoljno atraktivna lokacija za igrače. London je ipak nešto drugo.
Greatness dies

hendobrukasvojnick
Kontakt:

Post Postao/la hendobrukasvojnick » 03 avg 2014, 14:53

Mozambik je napisao/la:Mjesta ima samo za 4 ekipe, po meni su Arsenal, City i Chelsea sigurni u TOP 4. United ima prednost Liverpoola iz prsle sezone, koncentrisani na samo jedno takmicenje. Liverpool je ostao bez igraca koji pravi razliku, a Lallana se povrijedio i propustit ce citave pripreme i pocetak sezone.

Mislim da je Rodgers odlican trener, ali izgleda da je los menadzer. Odnosno tipicni engleski menadzer koji se slabo snalazi na trzistu izvan otoka.

Bit ce tesko, al nadam se da ce Liverpool opet osigurat LP.
Kako volim ove postove , isto kao i prošle sezone kad su u ovom periodu svi govorili kako su dva Manchestera i City sigurni u top 4 , da će se Liverpool boriti sa Swanseyem za sedmo mjesto ...
A tek ovo da se Brendanslabo snalazi na tržištu izvan UK hahahahaha Pa ljudi koji je vama ? Što ste se tako usrali moći Liverpoola ? Pa čovjek je napravio transfer prelaznog roka , za 10 miliona je doveo igračinu poput Cana , doveo je Markovića , dovešće Morena , ovog malca iz Atletika na dr , to su već 4 igrača izvan UK , napada Reusa i onda kažu da se slabo snalazi izvan UK. ahahah Znam ja da se svi plašite moći Liverpoola , talenta koji ima za narednih 10+ godina i slično , ali bar nemojte lupati gluposti.

A ovaj nick sam napravio neki dan da bi odgovorio Hendersonu koji takođe govori da smo loši da smo ovakvi , onakvi , pa jarane otkud ti na ovom forumu ? Ja sam prije samo čitao ovo i smijao se postovima pacijenata kao što je on , a pokazao je i da je ljudski šljam jer je obećao da neće više dolaziti ovdje ako Liverpool uđe u 4 , a neki dan vidim opet lupa nebuloze kao prošlog ljeta ...
Ljudi svi ćete vi drkati na Brendana opet ne brinite se

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 avg 2014, 14:55

Bertrand je napisao/la:
topnik1 je napisao/la: znamo svi da liverpulu nije bas uvijek cvjetalo sto se tice finansija,,ali klub je sam doveo do toga da wc igraci ne zele njima,,jer su dovodjenjem nekih kloceva ispali iz vrha engleske lige,,5 ili 6 sezona neigraju ligu prvaka cini mi se,,a to sve zahvaljujuci tome sto je uprava krhala pare na razne kerole,,adame i slicno i doveli su klub tu gdje jeste,,znaci u nedostatku wc igraca liverpul je rezultatski pao,,i sada su se hvala bogu poceli vracati na pravi put,,ako zadrze kontinuitet igranja lige prvaka,,ponovo ce velika imena dolaziti u klub to je sigurno,,,i liverpul ce opet biti konkurentan u engleskoj,,kao i u evropi,,slicno je radio arsenal sve do prije 2 god,,prodavali su najbolje igrace a dovodili kloceve,,sada je prica drugacija najbolji ostaju,,a dovodimo dobra pojacanja,,, ;)
Slažem se otprilike. Mada, ti "klocevi" su se počeli dovoditi kada je Liverpool već izgubio mjesto u LP. Sve je krenulo od prodaje Alonsa, najlakše rečeno. Nije dovedena adekvatna zamjena za ključnog čovjeka u timu i te sezone smo završili na 7. mjestu. Potom dolazi Hodgson, koji kreće sa dovođenjem panjeva, jer nije u stanju privući bar wc potencijale, a poslije toga je već sve poznato.

Što kaže @LvG, Liverpool baš i ne dovodi world class izgrađene igrače. Više su to igrači koji su nadomak te titule.

I realno, to se najbolje oslikava u slučaju Alexisa, Liverpool kao grad nije dovoljno atraktivna lokacija za igrače. London je ipak nešto drugo.
doci ce sve na svoje mjesto,,opet ce liverpul biti u vrhu,,ja sam navijac arsenala,,i niko se nemoze mjeriti s njima,,ali i liverpul mi je drag tim,,zato sam cesto na ovom pdf-u,,,i iskljucivo gledam da prokomentarisem nesto sto me zanima,,a nikako da vrijedjam navijace liverpula,,jer mi je klub drag :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 avg 2014, 14:55

Kao prvo ne mozemo porediti situaciju Arsenala i Liverpoola, jer su to dve razlicite situacije. Arsenal nije imao finansijsku stabilnost da trosi dosta i da bude u plusu, ili malom deficitu, zbog otplate stadiona i ugovora sa kojim su morali da se zarobe. Liverpool sa druge strane je uvek mogao da trosi, i uvek su to bili velikim mahom promasaji, cak i kada je klub imao potencijal da privuce jake igrace u eri Beniteza, oslanjali su se na mladje i talentovane, i skoro nikad nije dovodjena "zvezda" da tako kazemo, sto je odgovor na pitanje forumasa LvG-a.

Liverpool je skoro uvek pravio te igrace, dovodio ih kao talente. Ako se onda nisu dovodili veliki igraci, sada kada klub tek krece da se stabilizuje, svakako da ima jos manje sanse da to isto uradi. Da su mogli da se dovedu bolji igraci, mogli su, ali svetski igraci bas i ne toliko.
rambo16 je napisao/la:
LvG je napisao/la:Kad je to Liverpool doveo nekog WC igraca tipa Robbena, Fabregasa, Balea, Reusa i sličnih koji su već izgrađeni i WC igrači, a ne WC potencijal?
Torres???
Torres je dosao kao klinac i kao svetski potencijal. Pre toga on u ligi sa Atleticom nije dao nikad vise preko 15 golova.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 avg 2014, 15:03

Mislim da je davao preko 15 golova,al' mrsko mi sad pretraživat
A.F.C. Bournemouth!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 avg 2014, 15:34

[youtube][/youtube]

Bit će naše pojačanje sezone, samo se nadam da neće biti čestih povreda. Tenk!
Greatness dies

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 avg 2014, 15:42

Can je :tokralju: :tokralju:

Sad u Bayernu placu sto su ga olako pustili :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 03 avg 2014, 16:23

Gol Alberta protiv West Hama

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 03 avg 2014, 17:22

nummaLFCŽ je napisao/la:Gol Alberta protiv West Hama

A mi ga držali na klupi :D
YNWA!
76ERS!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.