Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Loši smo, a osvježenja ni na vidiku. Monotonija, šablon, nezalaganje....
A.F.C. Bournemouth!
Tako nam malo fali, a tako nas Wenger i uprava sputavaju
**** jedna, **** vam materina bezobrazna
**** jedna, **** vam materina bezobrazna
Wenger on why Asano didn't get a work permit: "Because he didn't cost £50m."
9:35 PM - 20 Aug 2016
Yeswell @JordanCresswel1
Wenger on the chants calling on him to spend money: 'It doesn't cost a lot of money [to do] that'
That's total disrespect to the fans
9:11 PM - 20 Aug 2016
I've Never Heard So Many Fans Sing Wenger Out says Claude

9:35 PM - 20 Aug 2016

Yeswell @JordanCresswel1
Wenger on the chants calling on him to spend money: 'It doesn't cost a lot of money [to do] that'
That's total disrespect to the fans
9:11 PM - 20 Aug 2016

I've Never Heard So Many Fans Sing Wenger Out says Claude

Ali ljudi, stanite. Nemojte tako 'ljeba vam! Ovaj prelazni rok se bar potrudio da smisli opravdanje zasto cemo opet biti ko i prosle sezone. Sve isto, na repeat. Al se bar potrudio da smisli dobar razlogBrokula je napisao/la:Does it matter that English sides pay over the odds for players…
What matters to me is when you have a club of 600 employees that you are sure you can pay everybody at the end of the month. That is the most important. If you have the money to spend £300 million you can do it. But at the end of the month you have to respect everybody who works for the club and pay everybody.
THAT IS THE MOST IMPORTANT. Pa yebo mater upravo je rekao da smo yebeno preduzeće

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Totalno je pogubio konce, cuj prica o 600 zaposlenih hahahaha pa yebem ti sve senilno eno cujem u Unitedu radnicima kasne plate jer su potrosili mnogo novca na pojacanja pa voajer nece jadne radnike bez hljeba da ostavi
Ublehas je u ozbiljnom fazonu da vodi firmu i sve svoje rezultate ravna po novcu i profitu i konta da je uspjesan. Pa halo klaun ovo ti je fudbalski klub i fudbal se igra zbog trofeja ali ocigledno za Kroneka i voajera fudbal se igra zbog neceg drugog.

Ublehas je u ozbiljnom fazonu da vodi firmu i sve svoje rezultate ravna po novcu i profitu i konta da je uspjesan. Pa halo klaun ovo ti je fudbalski klub i fudbal se igra zbog trofeja ali ocigledno za Kroneka i voajera fudbal se igra zbog neceg drugog.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ovo o 600 uposlenih on moze objesiti macku o rep... posao Financijskog menadzera je da bi brine o novcanom tijeku neke firme, a koliko znam Wenger nije Financijski nego nogometni trener....
pas mu mater, svi se ponavljamo na ovoj temi i tako u krug...
dobro je murinho rekao prije nekoliko godina, najbolje placeni i najlaksi posao ima wenger, uvijek u top 4, nikad prvi, i uvijek masla o tome kako "na trzistu nije bilo kvalitetnih rjesenja"....
je, ali zato jedan Chelsea ili City potrose 200 mil funti, dovedu 5 igraca i pogode sa 3, onu dvojicu s kojim nisu pogodili prodaju i idu dalje... a Wenger dovede igraca na najnatrpaniju poziciju... a koga je Arsenal u zadnje 3 sezone kvalitetno prodao... nakon Van Persiea i Songa nije nikog utopio hahaha
pas mu mater, svi se ponavljamo na ovoj temi i tako u krug...
dobro je murinho rekao prije nekoliko godina, najbolje placeni i najlaksi posao ima wenger, uvijek u top 4, nikad prvi, i uvijek masla o tome kako "na trzistu nije bilo kvalitetnih rjesenja"....
je, ali zato jedan Chelsea ili City potrose 200 mil funti, dovedu 5 igraca i pogode sa 3, onu dvojicu s kojim nisu pogodili prodaju i idu dalje... a Wenger dovede igraca na najnatrpaniju poziciju... a koga je Arsenal u zadnje 3 sezone kvalitetno prodao... nakon Van Persiea i Songa nije nikog utopio hahaha
Arsene Wenger - profesionalni penetrator mozdanih masa sirih ljudskih masa
Zelim reci, hebe nas i to iskusno u mozak( sivu i bijelu mozdanu masu)

Zelim reci, hebe nas i to iskusno u mozak( sivu i bijelu mozdanu masu)

Gunner4ever
Neobična i divna fotografija nastala je na autoputu A1.
Na fotografiji je pripadnik Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona tokom svoje redovne smjene na dijelu autoputa Zenica – Sarajevo.
Dobri policajac fotografiran je sa svojim malim krznenim “pomagačem” kojeg je zapravospasio od sigurne smrti jer je mačić bio ušao u ograđeni dio autoputa i nije mogao sam pronaći izlaz.
Bravo za dobročinstvo.

Mali Dzemica izbjegao smrt. Marsal je ipak odlucio da zakolje sebe umjesto macke.
Na fotografiji je pripadnik Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona tokom svoje redovne smjene na dijelu autoputa Zenica – Sarajevo.
Dobri policajac fotografiran je sa svojim malim krznenim “pomagačem” kojeg je zapravospasio od sigurne smrti jer je mačić bio ušao u ograđeni dio autoputa i nije mogao sam pronaći izlaz.
Bravo za dobročinstvo.

Mali Dzemica izbjegao smrt. Marsal je ipak odlucio da zakolje sebe umjesto macke.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jes qrac nije htio prljat noza, pa konto da ga baci na autoput da ce ga auto udariti.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Marsal
- Kontakt:
Joj vidi Sarenca, poceo je i macke spasavat. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
tvoj punacMarsal je napisao/la:Joj vidi Sarenca, poceo je i macke spasavat.

Marno sifru od vlasnika stanabega_afc je napisao/la:Jesi se to poceo i rasipati tamo. Cuj i internet nabavio.anell je napisao/la:Klasicni voajeroljubac.

Taman da mogu pogledati highlightse, i procitati Seamenove kilometarske postove na engleskom.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Payet, Lloris i Sagna se povrijedili,zna profa 

- Marsal
- Kontakt:
Nesuđeni moj druže, nesuđeni. Ja bih za njegovo mače i život dao.Belmin6 je napisao/la:tvoj punacMarsal je napisao/la:Joj vidi Sarenca, poceo je i macke spasavat.![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Šta, pa da i malog Mehu žrtvuješ fudbalskim bogovima?Marsal je napisao/la:Nesuđeni moj druže, nesuđeni. Ja bih za njegovo mače i život dao.Belmin6 je napisao/la:tvoj punacMarsal je napisao/la:Joj vidi Sarenca, poceo je i macke spasavat.![]()
Nećeš

Sto ga AA23 metnu u neznanju.AA23 je napisao/la:Šta, pa da i malog Mehu žrtvuješ fudbalskim bogovima?Marsal je napisao/la:Nesuđeni moj druže, nesuđeni. Ja bih za njegovo mače i život dao.Belmin6 je napisao/la: tvoj punac![]()
Nećeš

#Voajeroljupci na respiratorima.
Aj vidi, yebi se Bega ne pročitah o kakvom je mačetu riječ

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahahah gospodin prije svega..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.