I ja isto tebe fino pitam kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali plate igračima ?HercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Suljica prosle godineHercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???

Prosle sezonu u ovo vrijeme Asmir Suljic je prodat Ujpestu eto jesi zadovoljan sad razguli, jesi bolesnik .HercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
ovaj kloc je neki lik iz kustinih filmova 100%
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Fino vas pitam kad ste posljednji put prodali igrača za 300.000eura, Suljić je otišap za 20 maraka to se ne pika.
Mićo je Fićo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahhahahahhaahahahahahhaha majke mi ja imam osjecaj da tebe neko od nasih zlostavlja svaki dan pa ovako lijecis frustracije.HercegovinaBosna je napisao/la:Fino vas pitam kad ste posljednji put prodali igrača za 300.000eura, Suljić je otišap za 20 maraka to se ne pika.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ma on najbolje zna kako mu je sada,pustite ga neka se pati a vi braco uzivajte kada vam je bog daofcsforever je napisao/la:ovaj kloc je neki lik iz kustinih filmova 100%

Pitanje za ove malo upućenije na kojim pozicijama bi trebalo da dođu pojačanja ? Samo golman i lijevi bek ili još neka pozicija ?
-
- Kontakt:
haj ba majmune bolesni šta ti znaš
liječi se jer ćeš uskoro počiniti neko zlo pa robijati cvaju
jadna je kuća gdje ti živiš
halo ba admini...čovjek psihička hasta i trola 7 dana na ovoj temi a vi ništa
liječi se jer ćeš uskoro počiniti neko zlo pa robijati cvaju
jadna je kuća gdje ti živiš
halo ba admini...čovjek psihička hasta i trola 7 dana na ovoj temi a vi ništa
tello je napisao/la:Pitanje za ove malo upućenije na kojim pozicijama bi trebalo da dođu pojačanja ? Samo golman i lijevi bek ili još neka pozicija ?
cekaju odgovor mate jajala...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
De ba liku što si naporan toliko ?HercegovinaBosna je napisao/la:Fino vas pitam kad ste posljednji put prodali igrača za 300.000eura, Suljić je otišap za 20 maraka to se ne pika.
Sad će Ramazan pa napravi sergiju poslje teravije da se skupe pare za vodu i struju makar

Re: Odg: FK Sarajevo
Da bi igraca prodao za dobru cifru taj igrac mora imati i sobar ugovor. Da bi nekog prodao za 700 000 eura, taj igrac mora kod nas imati godisnju platu minimun 100 000 eura.
Mamic prodaje igrace, ali zato Mamicevi igraci imaju i odlicna primanja. Njegovi kvalitetni juniori imaju vecu platu nego nasi prvotimci. Samir je dobijao 700 000 eura godisnje. Modric je za zadnju sezonu igranja u dinamu dobio 1,8 miliona eura!!!
Naravno, vecina tih ulaganja su se Mamicu kasnije vratila. Ne mozes ti jednom Gojaku ili slicnom momku u kojem prepoznas talenat, dati 200km mjesecno a ocekivati da ga prodas za milion.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Mamic prodaje igrace, ali zato Mamicevi igraci imaju i odlicna primanja. Njegovi kvalitetni juniori imaju vecu platu nego nasi prvotimci. Samir je dobijao 700 000 eura godisnje. Modric je za zadnju sezonu igranja u dinamu dobio 1,8 miliona eura!!!
Naravno, vecina tih ulaganja su se Mamicu kasnije vratila. Ne mozes ti jednom Gojaku ili slicnom momku u kojem prepoznas talenat, dati 200km mjesecno a ocekivati da ga prodas za milion.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
- Kontakt:
aaa ne mozes stalno ti pitati ,hajd ti nama reci gdje je lova od dzeke,bekrica,sehica,visce i ostalih .otkud ovolika dubiozaHercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
-
- Kontakt:
ovog aldina da šejhovi postave u sredinu i hukću 24 sata...ne bi se "digo"...takav je nečastivi u njemu
Ramo drago mi je za pojačanja a još više jer si ih ti najavio i zato kritičari
imate 

Sarajevo ljubavi moja!
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
aaa ne mozes stalno ti pitati ,hajd ti nama reci gdje je lova od dzeke,bekrica,sehica,visce i ostalih .otkud ovolika dubioza[/quote]bordobijeli je napisao/la:]Fino te pitam kad ste prodali posljednji put igrača ??tello je napisao/la:Kad ste zadnji put platili vodu i struju ili dali igračima plate ?HercegovinaBosna je napisao/la:Kad ste posljednji put igrača prodali i za koliko ???
Uložili u pet trofeja!!
Mićo je Fićo!
Rule_hz je napisao/la:tello je napisao/la:Pitanje za ove malo upućenije na kojim pozicijama bi trebalo da dođu pojačanja ? Samo golman i lijevi bek ili još neka pozicija ?
cekaju odgovor mate jajala...

Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 21 jun 2014, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ministe...LUDOJE
prije 2 god imali ste MILION EURA OD KLOCA...pa te pitam fino...odkud ovolika dubioza na kontejneru
prije 2 god imali ste MILION EURA OD KLOCA...pa te pitam fino...odkud ovolika dubioza na kontejneru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.