Fakat si Efesamirr je napisao/la:Njegova asistencija. Majstor svog zanata !DoeTz je napisao/la:Malo se vjeruje Saricu !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Fakat si Efesamirr je napisao/la:Njegova asistencija. Majstor svog zanata !DoeTz je napisao/la:Malo se vjeruje Saricu !
Malo mi se vjerovalo na pocetku sezone, dok sam drugi dio izdominirao.DoeTz je napisao/la:Fakat si Efesamirr je napisao/la:Njegova asistencija. Majstor svog zanata !DoeTz je napisao/la:Malo se vjeruje Saricu !![]()
Taj sam iako nisam ja ni toliko krupan koliko mi je kita krupnaDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
Objasnio.pinoglavi je napisao/la:Poslije silovanja sarajevskih klubova bude malo zaj.ebancije od nas, poslije naseg remija u kupu 20stranica ispisete. Samo nemojte pisati da su tuzlaci kompelksasi
Nismo zaslužili više od neriješenog... Mada bi bilo bolje da je 0-0 al eto sad, jbg...crveni nema veze sa mozgom..ne obazirite se sta sarajevski kompleksi pišu o crvenom...bit će i snimak sa druge strane... Pipnuo ga Zeba nije... PIPNUOOmerbavarac je napisao/la:Ako nas sva desavanja od sinoc ne natjeraju da idemo u Bijeljinu u rekordnom broju onda nismo ni zasluzili trofej.
Nismo briljirali iako smo imali inicijativu tokom cijelog meca stoga smo i definitivno vise zasluzili od ovih 1:1.
Zebin crveni je totalno neopravdan!
PS: od kada su prijave za Bijeljinu?
Ako bude dobar snimak zaliti se savezu, nemamo sta izgubiti a po nekoj logici bi trebali ukinuti crveni. Ne treba zaboraviti da drzimo sarajevske jajare u saci jer im treba nase osvajanje kupa a itekako imaju svojih ljudi u savezustaragarda je napisao/la:Nismo zaslužili više od neriješenog... Mada bi bilo bolje da je 0-0 al eto sad, jbg...crveni nema veze sa mozgom..ne obazirite se sta sarajevski kompleksi pišu o crvenom...bit će i snimak sa druge strane... Pipnuo ga Zeba nije... PIPNUOOmerbavarac je napisao/la:Ako nas sva desavanja od sinoc ne natjeraju da idemo u Bijeljinu u rekordnom broju onda nismo ni zasluzili trofej.
Nismo briljirali iako smo imali inicijativu tokom cijelog meca stoga smo i definitivno vise zasluzili od ovih 1:1.
Zebin crveni je totalno neopravdan!
PS: od kada su prijave za Bijeljinu?
Moj garda nije vise ni voda negi drina kad naplavi.al preplivacemo nema nam druge.samo pozitiva i samo bahatostaragarda je napisao/la:Valja nama preko vode
Prebaci nam vamo najbolje bisere.NYKnicks Fan je napisao/la:Kakvi komentari po fejsu... opet.
sta kazu strucnjaci jesmol to i kup prodaliNYKnicks Fan je napisao/la:Kakvi komentari po fejsu... opet.
sta ljudi misle o zebi a koji dolaze na utakmice culo se sinoc!Crveni karton je bio prestrog. Nisam imao namjeru da zakačim fudbalera Radnika, ali šta da kažem sada, sudije su uvijek u pravu. Nemam običaj da onako reagujem i žao mi je što sam ostavio saigrače na cjedilu. Ne znam šta drugo da kažem u ovom trenutku. Izvinjavam se svojim saigračima i vjernim navijačima", kazao je Zeba za SportSport.ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.