Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 20 avg 2016, 14:58

soccerfan je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Samo kod nas se odmara 3 hefte nakon početka sezone, yebemti klub :damn:
Ja sam neki dan pisao. Odmara do kad ko hoce, igra kad mu volja, trenira onako odokativno kad misli da treba. Nigdje reda ni pravila. Bem ga i Evropsko Prvenstvo, ko da su samo Arsenalovi igraci igrali EP. Igrali su i ostali pa vec odavno treniraju sa klubovima i pripremaju se. Ovi nasi **** se vracaju kad im se prohtje. Sve je to do trenera. Da im je rekao da ce popiti kaznu ko se ne vrati tog i tog datuma u klub (sem povrijedenih igraca naravno) i da je uveo rezim da se vise trenira kako bi se bilo spremno, svi bi se nacrtali tog dana. Al lezihljebovica nije briga, pa ni igraci nesto previse ne trce da se vrate sa odmora. :kafa: :kafa: Doduse i meni sef na poslu da ne kaze da se moram vratiti tog i tog dana inace mi je otkaz, i ja bi vjerovatno odmarao po cjelo ljeto i posao mi nebi bio ni na kraj pameti.
Ezil je u Arsenalu radnik. Uredno placa porez na platu te koristi godisnji odmor na koji ima puno pravo. Ne vidim sta se moze uradit po tom pitanju da ga se natjera da dodje na poso. Jednostavno, njegov izbor. Sta sve to trenutno govori, to je druga stvar.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 avg 2016, 15:00

Arnelv52 je napisao/la:Pa Ozil ako bude odlazio kako igra može samo u Eintracht Frankfurt.
Ode on u ekipu koja ce osvojiti LP, bolje nego kod smezuranog senilnog starca koji nema pojma o životu :opaopa:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 20 avg 2016, 15:07

Kamo srece da Leicester pobijedi da se sramoti i dalje. Znajuci kako to ide, izvuce povoljan rezultat i bice prica kako sve ide kako treba, prva tekma je bila kombinacija povreda i sto nisu spremni.

Ono sto mene najvise zivcira kod njega je sto ceka do kraja kako sa transferima tako i sa pripremama. Pa ako ces potrositi, potrosi odmah i neka se ljudi uigravaju. Ako ne znas do pocetka roka sta ti treba i ko ti je cilj, onda svoj posao i znanje okaci macku o rep. Ocigledno on misli da sa istom ekipom i istim pristupom moze da nesto napravi. Kako god da ova sezona prodje, pocetak iduce ce bit opet isti ako Wenger ostane. Nekad mislim da samo u inat radi stvari jer hoce nesto da dokaze ljudima, a samo zahebe sebe i ljude koji igraju ili navijaju za klub.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2016, 15:26

bega_afc je napisao/la: Ezil je u Arsenalu radnik. Uredno placa porez na platu te koristi godisnji odmor na koji ima puno pravo. Ne vidim sta se moze uradit po tom pitanju da ga se natjera da dodje na poso. Jednostavno, njegov izbor. Sta sve to trenutno govori, to je druga stvar.
Po FIFA pravilima svaki fudbaler MORA imati 4 sedmice odmora godišnje. Znači i Man Utd i svi ostali su toliko dali i Pogbi i drugim fudbalerima ali ti fudbaleri su na svoju odgovornost ili na molbu trenera svoj godišnji iskoristili radno a ne drka.juci qrac ko naše zvijezde i zato su spremni. Doduše i Alexis je to uradio ali više zato jer njemu Wenger ne može zabraniti, dakle imamo igrače koji koriste odmor i imao trenera koji nije u stanju nametnuti im svoj autoritet pa ide uz struju da se ne talasa puno. Dobro si sve objasnio, samo sam htio dodati šta na tvoj post. :)

P.S.
Wenger: "Alexis has similar qualities [to Suarez]. And he has a good timing to run behind the defenders. He has played centre forward at Barcelona. He is technically top."
Novog napadača možemo zaboraviti, a ponovo su reciklirane glasine o Draxleru.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 avg 2016, 15:29

Koliko Wenger laže, ovo je već nivo BiH političara
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 20 avg 2016, 15:32

Wenger out

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 avg 2016, 15:47

Wenger out, peticiju pokrecemo

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 15:48

Poslati Joela na posudbu a ostaviti kokoš koja je i na prijateljskim tekmama pokazala svu svoju raskoš i neznanje sporta kojim se bavi a koga Arsenal papreno plaća može samo budala. Pa Teo se sramotio pred amaterskim ekipama. :rol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 avg 2016, 15:56

Yebem ti Wengeru sve sugavo,dabogda ne zanocio
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 16:10

topnik1 je napisao/la:Yebem ti Wengeru sve sugavo,dabogda ne zanocio
Zivim za dan kad ce konacno reci da je otisao. Da ga moje oci vise negledaju. Al sve su prilike da cu 100tu doziviti cekajuci da se to dogodi :kafa: :kafa: Nema njemu "smrti bez malja". :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 16:14

bega_afc je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Samo kod nas se odmara 3 hefte nakon početka sezone, yebemti klub :damn:
Ja sam neki dan pisao. Odmara do kad ko hoce, igra kad mu volja, trenira onako odokativno kad misli da treba. Nigdje reda ni pravila. Bem ga i Evropsko Prvenstvo, ko da su samo Arsenalovi igraci igrali EP. Igrali su i ostali pa vec odavno treniraju sa klubovima i pripremaju se. Ovi nasi **** se vracaju kad im se prohtje. Sve je to do trenera. Da im je rekao da ce popiti kaznu ko se ne vrati tog i tog datuma u klub (sem povrijedenih igraca naravno) i da je uveo rezim da se vise trenira kako bi se bilo spremno, svi bi se nacrtali tog dana. Al lezihljebovica nije briga, pa ni igraci nesto previse ne trce da se vrate sa odmora. :kafa: :kafa: Doduse i meni sef na poslu da ne kaze da se moram vratiti tog i tog dana inace mi je otkaz, i ja bi vjerovatno odmarao po cjelo ljeto i posao mi nebi bio ni na kraj pameti.
Ezil je u Arsenalu radnik. Uredno placa porez na platu te koristi godisnji odmor na koji ima puno pravo. Ne vidim sta se moze uradit po tom pitanju da ga se natjera da dodje na poso. Jednostavno, njegov izbor. Sta sve to trenutno govori, to je druga stvar.
Ja se apsolutno ne osvrcem na to sta to sad trenutno govori. Pravila su pravila ja to znam. Al kako da su se svi igraci pa i oni koji su zajedno sa tim istim Ezilom kako ga ti zoves bili u ekipi na EP vec odavno vratili i treniraju, a on jos uvijek odmara? Da se mi razumijemo, ja ne krivim Ezila ni jednu jedinu sekundu. Apsolutno. Covjek odmara jer mu se jednostavno moze. Jer njegov trener nema autoritet a ni nesto drugo (da ne budem vulgaran) da kaze igracu kad treba da se vrati na treninge jer prosto mora biti spreman za pocetak sezone. Prosto ko pasulj.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 avg 2016, 16:43

Izjavi Wenger da nema kvaliteta na stoperskoj poziciji, a da nisu godine limit ali da ipak nema ono sto on traži :lol:

:rol: :rol: :rol:

SubhanAllah oooooooooooooi

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 avg 2016, 16:53

Paja doktore javi se i primi me u svoju brigadu ,majko draga sta nam jarac stari uradi od kluba,Burnly pisa po Liverpoolu a nama ljude svale 4 gola, Paja je doktor i svi mi koji smo pokusavala braniti Wengera i koji ga brane i sada su u velikoj zabludi kako je to glup covjek to nisu istine
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 avg 2016, 16:58

Kako je krenulo, Wegnerovace nece biti iduceg vikenda ni za lijeka. Kupujte zalihe. Duga je sezona. Preduga. A tek drugo kolo. Sto je reko Admir Glamocak u "Dobro ustimanim mrtvacima" da mu hoce bar asteroid na glavu pasti. ;)
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 20 avg 2016, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

VGS
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la VGS » 20 avg 2016, 16:59

soccerfan je napisao/la:Kako je krenulo, Wegnerovace nece biti iduceg vikenda ni za lijeka. Kupujte zalihe. Duga je sezona. Preduga. A tek drugo kolo.
Uskladistena je, pun podrum

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2016, 17:34

Ja sam neku noc sanjao da gledam livescore i tamo 4-1 za Leicester.
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 avg 2016, 20:21

Wengeru yebem ti sve

MRŠ NAPOLJE ŠUGAVAC USRANI, **** TI MATERINA

Sramotno, sramota

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 20 avg 2016, 20:24

Nisam se nervirao oko arsenala ima godina a sad se iznervirah sto ne dosudi ovaj penal :mrgreen:

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 20 avg 2016, 20:28

**** vam bogomaljlu

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 20 avg 2016, 20:28

Janajakkakalamlapaja ahazOa

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.