FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta nam je po nacrtu plana za iducu sezonu ? Opstanak ili ?
kolika ce biti suspenzija Zebi
je li ista suspenzija za dva zuta i direktan crveni
on je "udario" igraca, dobit' ce garant tri tekme kao Kostic
Nisam skontao da je Besirovic, ali Zeba je bio zaustavljen. Mada mora se priznati, zaustavljen je zadnjih nekoliko utakmica.
Iz Radnika bih jedino Hodžića volio vidjeti kod nas, ne znam koliko puta sam spomenuo, ali lik mi je baš predobar igrač. Čak mislim i da je asistirao večeras.
Iz Radnika bih jedino Hodžića volio vidjeti kod nas, ne znam koliko puta sam spomenuo, ali lik mi je baš predobar igrač. Čak mislim i da je asistirao večeras.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta nam je po nacrtu plana za iducu sezonu ? Opstanak ili ?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Znaci po planu je " zavrsiti medju top 3-4 ekipe "DoeTz je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta nam je po nacrtu plana za iducu sezonu ? Opstanak ili ?

ma kod Radnika je vise stvar "savrsenog sistema" kao i kod nas, pa igraci izgledaju bolji nego sto jesu
Secerovic je npr rupa od igraca, al' kod njih je haman glavni igrac
Secerovic je npr rupa od igraca, al' kod njih je haman glavni igrac
-
- Kontakt:
Krosevski je dobio 5 utakmica kazne, a Zeba ce dobiti preko 5 radi nepostojeceg crvenogChinaglia je napisao/la:kolika ce biti suspenzija Zebi

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Za 2 zuta je 1 utakmice suspenzije, a za direktan crveni 2-3 najcesce, koliko se sjecam. Jedino ako postoji mogucnost zalbe na izrecenu kaznu, ako se dokaze da nije bilo osnova za direktan crveni, pa da preinace u 1 utakmicu suspenzije.Chinaglia je napisao/la:kolika ce biti suspenzija Zebi
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da Zeba onog nije dotakao inace ne bi onako reagovao. Spalevic je dobio direktni crveni u ligi pa mu je bila 1 utakmica suspenzije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samire kome da vjerujemo sad?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
E moj Efe tek sam te sad' provaliosamirr je napisao/la:Mislim da Zeba onog nije dotakao inace ne bi onako reagovao. Spalevic je dobio direktni crveni u ligi pa mu je bila 1 utakmica suspenzije.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
????SlobodaTuzla1919 je napisao/la:E moj Efe tek sam te sad' provaliosamirr je napisao/la:Mislim da Zeba onog nije dotakao inace ne bi onako reagovao. Spalevic je dobio direktni crveni u ligi pa mu je bila 1 utakmica suspenzije.svaka cast majstore, dosta si se popravio i samo tako nastavi
jedan od boljih igraca si

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:E moj Efe tek sam te sad' provaliosamirr je napisao/la:Mislim da Zeba onog nije dotakao inace ne bi onako reagovao. Spalevic je dobio direktni crveni u ligi pa mu je bila 1 utakmica suspenzije.svaka cast majstore, dosta si se popravio i samo tako nastavi

Efe visi na prepucavanjima, to bi bio pravi show

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Samir Efendic jedan je od nas.DoeTz je napisao/la:Efe visi na prepucavanjima, to bi bio pravi show![]()
![]()
-
- Kontakt:
samirr je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:E moj Efe tek sam te sad' provaliosamirr je napisao/la:Mislim da Zeba onog nije dotakao inace ne bi onako reagovao. Spalevic je dobio direktni crveni u ligi pa mu je bila 1 utakmica suspenzije.svaka cast majstore, dosta si se popravio i samo tako nastavi
![]()
![]()

Moze mu seDoeTz je napisao/la:Efe visi na prepucavanjima, to bi bio pravi show![]()
![]()

Uvijek bio brajtoosamirr je napisao/la:Samir Efendic jedan je od nas.DoeTz je napisao/la:Efe visi na prepucavanjima, to bi bio pravi show![]()
![]()

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nema tu puno price. Husref ce odmarati igrace dok su ovi odmarali svoje 20 dana . Ako su bolji treba im cestitati a siguran sam da nisu. 0-2 Veseli i Kostic.DoeTz je napisao/la:Uvijek bio brajtoosamirr je napisao/la:Samir Efendic jedan je od nas.DoeTz je napisao/la:Efe visi na prepucavanjima, to bi bio pravi show![]()
![]()
Nego kome da vjerujemo?
Malo se vjeruje Saricu !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Njegova asistencija. Majstor svog zanata !DoeTz je napisao/la:Malo se vjeruje Saricu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.