adnan24 je napisao/la:
Pa po ovome ispada da je sreca bila veliki faktor(u nasu korist) prosle sezone a sad je sve realnije pa u takvim okolnostima BvB ne moze drzati tempo.Ja ne kontam gdje si ti vidio srecu prosle sezone...99% bodova koje smo osvojili su zasluzeni.
**** te prošla sezona, da te ****

Niko jake klubove nenadrigava. Što te sad zaboli ta prošla sezona?
Da sreća je bila veliki faktor, ali nije jedini. Kako sam uspiješ sve svesti na samo jednu stvar

Ćemu brate, pa daj malo mučni sa glavom, nisi valjda glup toliko?
Zaš bi ja bio toliko mutaF da poserem svoj post, na način da uđem u raspravu o prošloj sezoni i napravim budalu od sebe zbog toga što raspravljam sa onima koji nisu istomišljenici? Na ovakvim forumima glupo je išta dokazivati jer na kraju u pravu će biti onaj koji ima više ljudi na tvojoj strani. Ja sad da kažem da je BvB slabiji klub od Bayerna, vas 10 će doči i reči d anije tako, davat će argumente itd. I na kraju će ispati da BvB nije slabiji. A zašto , zato što ste u pravu? Ne, nego zato kaj vas je više...To ti je forum, ako još nisi shvatio...
Eto, da se nasladiš. Igramo protiv vas na Signal Iduni, robben fula penal i priliku koja se neda promašiti i sad ćeš ti meni reči da tu BvB nije imao sreće? dabome imao je...
Poanta je da će BvB tak i onak u svakoj utakmici BL svog protivnika nadigrati (izuzev Bayerna i ove sezone Schalkea), a može se dogoditi, da BvB pukne 10 puta u gol, a protivnik jenput i da BvB izgubi 0:1 - eto to je ta sreća il nesreća...Inače teško d ati to na pismeno po pitanju "sreće" prošle sezone mogu objasniti. to bi ti morao uživo. No nesumnjam da bi se složio samnom jer si iz suprotnog tabora...
adnan24 je napisao/la:A druga je stvar sto ti mislis da je nasa sreca sto nismo prosle sezone imali utakmice tipa ove sa Wolfsburgom...sustina je ta da ovosezonski pehovi nisu ni blizu tih nekih sitnica koje su se Bvb-u poklopile prosle sezone.
ovo je nešto s čim se mogu složiti.
Ali ću ti opet reči. uopće ove sezone nije bitno što ste vi gdje prokockali, jer moraš priznati da je fer ako te negdje posere, da ti se negdje oduzme, a ne da samo dobivaš, nego je problem što Bayern igra izvanrednu sezonu - to je naš problem bio prošle sezone samo su uloge zamjenjene...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"