Naserem ti se usta za ovaj tvoj prvi post....zivio...gringobih je napisao/la:Samo moliti boga da Susic ode unistio je generaciju fudbalera kakvu vise nikad necemo imati!!!!
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
svi debili koji sada prosipaju frustracije po selektoru, igracima ban..bolja ekipa je pobjedila..bosna izgubila..zivot ide dalje
Unica grande amore
kako vas nije stid srati po ijednom jedinom nasem igracu ? imate li vi imalo obraza ? imate li vi imalo dostojanstva ? imate li vi imalo pameti ? ovi igraci su nas ponos. ujedinili su nas sve. al' sad kad' je najteze, nadje se par pametnjakovica koji ce nesto kenjati. sram vas bilo ! ak' si bolji, bujrum izvoli igraj. a niste bolji zato sutite i cestitajte i portugalcima i nasim zmajevima.
VI STE PONOS DRZAVE
VI STE PONOS DRZAVE
FATIH TERIM.a ZA TRENERA BH REPKE!!!
Haj mi ti reci sta je on mogao odbraniti kod svih 6 golova...Bosnian_Serb je napisao/la:Života ti šta je Begović odbranio? Šta,osim onog šuta Koentra? ???Pirke je napisao/la:Ma neznam, ljut sam bio... Sorry.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jesi li ti normalan, znas li sta pises ?
portugalu 2 cista penala nisu svirali, mi smo dali gol iz ofsajda, sta hoces vise ?
Ovi sto pricaju protiv Begovica.... Da nije njega, ovo bi bilo 10-2.
Lulic je dobio crveni zbog prigovora kod sumnjivog gola Portugalaca...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Primitivci jedni ,sta odmah pljujete???
Begovic ---nije kriv ni za jedan gol
Sve su bili eurogolovi
Posteno je i izgubiti nekad
Begovic ---nije kriv ni za jedan gol
Sve su bili eurogolovi
Posteno je i izgubiti nekad
SPAHIĆ: APELIRAM NA SUŠIĆEV OSTANAK
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se uspjela plasirati na Evropsko prvenstvo. Portugalci su bili bolji, a sa ovom konstatacijom slaže se i kapiten Zmajeva, Emir Spahić, koji je još rekao da bi volio da Safet Sušić ostane na klupi.
"Zahvalio bih se svim našim navijačima, koji su nas bodrili i kada smo pali na koljena. Nismo uspjeli odgovoriti na fantastičnu igru Portugalaca, pogotovo nakon bespotrebno dobijenog crvenog kartona. Ponosni smo na naše navijače, koji su uvijek sa nama."
"Portugalci su poznati po tim dalekometnim šutevima, imaju nekoliko igrača koji uvijek sa tih pozicija mogu zabiti. Ne želim komentarisati suđenje, Portugalci su zasluženo slavili. Nama ostaje da se okrenemo kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Apeliram da ostane Sušić na klupi, donio je nešto novo i mislim da treba ostati na klupi, no ne odlučujem ja, imaju ljudi koji su zaduženi za to
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se uspjela plasirati na Evropsko prvenstvo. Portugalci su bili bolji, a sa ovom konstatacijom slaže se i kapiten Zmajeva, Emir Spahić, koji je još rekao da bi volio da Safet Sušić ostane na klupi.
"Zahvalio bih se svim našim navijačima, koji su nas bodrili i kada smo pali na koljena. Nismo uspjeli odgovoriti na fantastičnu igru Portugalaca, pogotovo nakon bespotrebno dobijenog crvenog kartona. Ponosni smo na naše navijače, koji su uvijek sa nama."
"Portugalci su poznati po tim dalekometnim šutevima, imaju nekoliko igrača koji uvijek sa tih pozicija mogu zabiti. Ne želim komentarisati suđenje, Portugalci su zasluženo slavili. Nama ostaje da se okrenemo kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Apeliram da ostane Sušić na klupi, donio je nešto novo i mislim da treba ostati na klupi, no ne odlučujem ja, imaju ljudi koji su zaduženi za to
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:kako vas nije stid srati po ijednom jedinom nasem igracu ? imate li vi imalo obraza ? imate li vi imalo dostojanstva ? imate li vi imalo pameti ? ovi igraci su nas ponos. ujedinili su nas sve. al' sad kad' je najteze, nadje se par pametnjakovica koji ce nesto kenjati. sram vas bilo ! ak' si bolji, bujrum izvoli igraj. a niste bolji zato sutite i cestitajte i portugalcima i nasim zmajevima.
VI STE PONOS DRZAVE
I da gubis 10-0 pjesma bi se opet cula,mi te volimo,mi te volimo...
Safet je bio igracina ali slab je kao trener...
Bosna i Hercegovina, Turska, Češka, Izrael, Republika Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunija, Bugarska
Sta vi mislite koji cemo bit u grupi
SP 2014 u Brazilu ?? 
Bosna i Hercegovina, Turska, Češka, Izrael, Republika Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunija, Bugarska
Sta vi mislite koji cemo bit u grupi

Istina je da se nema puno reci,momci su odigrali grupnu fazu odlicno.Ipak shvatite da je ovo bio Portugal,jedna velesila fudbala za koju se niko ne bih iznenadio da i osvoji Eu2012.Niko nece reci da je favorit protiv Portugala pa ti momci imaju jednog Nanija i CR7,pa i tako za ovu tekmu je omjer bio 3:1 u njihovu korist.Nazalost mi takodje nismo odigrali na svom nivou,ne bih uzimao u obzir neke stvari kao "igras koliko ti protivnik dopusta" i tako to.Imali smo i mi svojih razloga za slavlje pa ja sam se kao i vi veceras dva puta nadao,nazalost uzalud.Danas kad sam uzeo ponudu od kladionice i pogledao kvote zapitao sam se bas da li je ovo ta realnost,ispada da jeste iako je ovo veceras mozda i previse jer smo pali poslje 4:2 sve nade su bile izgubljene sa 10toricom igraca.Momci ja sam ponosan na vas jer vi donosite tih par dana srece u nase zivote.
Sto se tice sudjenja katastrofalno za obije strane,pa ti ljudi nisu vidjeli par offside-a ni sa jedne a i druge strane,nemam se tu sta zalit,isnita je da nismo pokradeni ali bilo je velikih gresaka.Ovi momci su mlada i dobra ekipa koja vjerujem u buducnosti moze napraviti dosta toga.
Sto se tice sudjenja katastrofalno za obije strane,pa ti ljudi nisu vidjeli par offside-a ni sa jedne a i druge strane,nemam se tu sta zalit,isnita je da nismo pokradeni ali bilo je velikih gresaka.Ovi momci su mlada i dobra ekipa koja vjerujem u buducnosti moze napraviti dosta toga.
"You'll Never Walk Alone"
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bosna se voli i kad gubi i kad vodi, hvala Papetu i igracima, Pape ostani

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Koju si ti utakmicu gledao. Pa skinuo je samo jednu u okvir gola ostalo je sve ušlo !TaRgEt_ je napisao/la:Realno da nije bilo Begovica 12:2 bi bilo , sta se moze Portugal bolji cestitati idemo dalje , nisu bolji za 4 gola ali sa nasom igrom poraz realan . SAfete ostani idemo dalje . A ovim fan geyevima Ronalda **** vam mamu , MEssi je gospodin pa i Inesta i ostali dali su nam pet golova pa su ispraceni aplauzom .Administracijo izvini .
U novi boj...
-
- Kontakt:
ma kakav ciro kakav susic treba nama jedan jak strucnjak nije problem nek smo izgubili bosna se voli i kad gubi i kad pobjedzuje problem je kukavicka igra sa jednim napadacem, u zenici pri kraju zaigrasmo sa dva spica napadosmo ih i portugalci ko zbunjene ovce da smo igrali sa dva spica kod rezultata 3-2 on uvodi stopera cuva rezultat mozda je konto dali dva u gostima pikaju se 4 pa idemo dalje rokada milion ma dajte ljudi a begovic slabo postavlja zivi
Hebo te seljak u dupe , unistio nas je ne veceras nego u Albaniji i Rumuniji...teodolit je napisao/la:HAJ NEMOJ SRATI MAMLAZE!!!!!gringobih je napisao/la:Samo moliti boga da Susic ode unistio je generaciju fudbalera kakvu vise nikad necemo imati!!!!
Mrs seljak za ovacama!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne moze, jer vrsic zabija iz austrije !!!soba 39 je napisao/la:Što se ne igra drugi set ?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobro kakve su ovo slike Džeke sa šesticom, šta bi to trebalo značiti?
Jel' vam to do smijeha?
PAPE OSTANI!!!
Jel' vam to do smijeha?
PAPE OSTANI!!!
"Portugalci su poznati po tim dalekometnim šutevima, imaju nekoliko igrača koji uvijek sa tih pozicija mogu zabiti. Ne želim komentarisati suđenje, Portugalci su zasluženo slavili. Nama ostaje da se okrenemo kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Apeliram da ostane Sušić na klupi, donio je nešto novo i mislim da treba ostati na klupi, no ne odlučujem ja, imaju ljudi koji su zaduženi za to."
"Portugalci su poznati po tim dalekometnim šutevima, imaju nekoliko igrača koji uvijek sa tih pozicija mogu zabiti. Ne želim komentarisati suđenje, Portugalci su zasluženo slavili. Nama ostaje da se okrenemo kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Apeliram da ostane Sušić na klupi, donio je nešto novo i mislim da treba ostati na klupi, no ne odlučujem ja, imaju ljudi koji su zaduženi za to."
Sloboda Tuzla !!!
Pouka; " Neće se izmijeniti stanje jednog naroda dok on sam sebe ne izmijeni"...
- scootyTM87
- Kontakt:
scootyTM87 je napisao/la:ENO NEREDI U PORTUGALU IZMEDJU BH I PORTUGALSKIH NAVIJACA, IZVOR RECORD.XL.PT
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.