BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2011, 00:12

gringobih je napisao/la:Samo moliti boga da Susic ode unistio je generaciju fudbalera kakvu vise nikad necemo imati!!!!
Naserem ti se usta za ovaj tvoj prvi post....zivio...

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 16 nov 2011, 00:12

svi debili koji sada prosipaju frustracije po selektoru, igracima ban..bolja ekipa je pobjedila..bosna izgubila..zivot ide dalje
Unica grande amore

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2011, 00:12

kako vas nije stid srati po ijednom jedinom nasem igracu ? imate li vi imalo obraza ? imate li vi imalo dostojanstva ? imate li vi imalo pameti ? ovi igraci su nas ponos. ujedinili su nas sve. al' sad kad' je najteze, nadje se par pametnjakovica koji ce nesto kenjati. sram vas bilo ! ak' si bolji, bujrum izvoli igraj. a niste bolji zato sutite i cestitajte i portugalcima i nasim zmajevima.

VI STE PONOS DRZAVE

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 16 nov 2011, 00:12

FATIH TERIM.a ZA TRENERA BH REPKE!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 00:12

Bosnian_Serb je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jesi li ti normalan, znas li sta pises ?
portugalu 2 cista penala nisu svirali, mi smo dali gol iz ofsajda, sta hoces vise ?
Ma neznam, ljut sam bio... Sorry.

Ovi sto pricaju protiv Begovica.... Da nije njega, ovo bi bilo 10-2.

Lulic je dobio crveni zbog prigovora kod sumnjivog gola Portugalaca...
Života ti šta je Begović odbranio? Šta,osim onog šuta Koentra? ???
Haj mi ti reci sta je on mogao odbraniti kod svih 6 golova...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 16 nov 2011, 00:12

Primitivci jedni ,sta odmah pljujete???
Begovic ---nije kriv ni za jedan gol
Sve su bili eurogolovi

Posteno je i izgubiti nekad

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 16 nov 2011, 00:12

SPAHIĆ: APELIRAM NA SUŠIĆEV OSTANAK

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se uspjela plasirati na Evropsko prvenstvo. Portugalci su bili bolji, a sa ovom konstatacijom slaže se i kapiten Zmajeva, Emir Spahić, koji je još rekao da bi volio da Safet Sušić ostane na klupi.
"Zahvalio bih se svim našim navijačima, koji su nas bodrili i kada smo pali na koljena. Nismo uspjeli odgovoriti na fantastičnu igru Portugalaca, pogotovo nakon bespotrebno dobijenog crvenog kartona. Ponosni smo na naše navijače, koji su uvijek sa nama."

"Portugalci su poznati po tim dalekometnim šutevima, imaju nekoliko igrača koji uvijek sa tih pozicija mogu zabiti. Ne želim komentarisati suđenje, Portugalci su zasluženo slavili. Nama ostaje da se okrenemo kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Apeliram da ostane Sušić na klupi, donio je nešto novo i mislim da treba ostati na klupi, no ne odlučujem ja, imaju ljudi koji su zaduženi za to

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:12

jasmin10 je napisao/la:kako vas nije stid srati po ijednom jedinom nasem igracu ? imate li vi imalo obraza ? imate li vi imalo dostojanstva ? imate li vi imalo pameti ? ovi igraci su nas ponos. ujedinili su nas sve. al' sad kad' je najteze, nadje se par pametnjakovica koji ce nesto kenjati. sram vas bilo ! ak' si bolji, bujrum izvoli igraj. a niste bolji zato sutite i cestitajte i portugalcima i nasim zmajevima.

VI STE PONOS DRZAVE

centarfor
Kontakt:

Post Postao/la centarfor » 16 nov 2011, 00:13

I da gubis 10-0 pjesma bi se opet cula,mi te volimo,mi te volimo...

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 16 nov 2011, 00:13

Safet je bio igracina ali slab je kao trener...

Bosna i Hercegovina, Turska, Češka, Izrael, Republika Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunija, Bugarska

Sta vi mislite koji cemo bit u grupi :D :D SP 2014 u Brazilu ?? :D

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 16 nov 2011, 00:13

Istina je da se nema puno reci,momci su odigrali grupnu fazu odlicno.Ipak shvatite da je ovo bio Portugal,jedna velesila fudbala za koju se niko ne bih iznenadio da i osvoji Eu2012.Niko nece reci da je favorit protiv Portugala pa ti momci imaju jednog Nanija i CR7,pa i tako za ovu tekmu je omjer bio 3:1 u njihovu korist.Nazalost mi takodje nismo odigrali na svom nivou,ne bih uzimao u obzir neke stvari kao "igras koliko ti protivnik dopusta" i tako to.Imali smo i mi svojih razloga za slavlje pa ja sam se kao i vi veceras dva puta nadao,nazalost uzalud.Danas kad sam uzeo ponudu od kladionice i pogledao kvote zapitao sam se bas da li je ovo ta realnost,ispada da jeste iako je ovo veceras mozda i previse jer smo pali poslje 4:2 sve nade su bile izgubljene sa 10toricom igraca.Momci ja sam ponosan na vas jer vi donosite tih par dana srece u nase zivote.
Sto se tice sudjenja katastrofalno za obije strane,pa ti ljudi nisu vidjeli par offside-a ni sa jedne a i druge strane,nemam se tu sta zalit,isnita je da nismo pokradeni ali bilo je velikih gresaka.Ovi momci su mlada i dobra ekipa koja vjerujem u buducnosti moze napraviti dosta toga.
"You'll Never Walk Alone"

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 16 nov 2011, 00:13

Bosna se voli i kad gubi i kad vodi, hvala Papetu i igracima, Pape ostani :!: :!:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 16 nov 2011, 00:13

TaRgEt_ je napisao/la:Realno da nije bilo Begovica 12:2 bi bilo , sta se moze Portugal bolji cestitati idemo dalje , nisu bolji za 4 gola ali sa nasom igrom poraz realan . SAfete ostani idemo dalje . A ovim fan geyevima Ronalda **** vam mamu , MEssi je gospodin pa i Inesta i ostali dali su nam pet golova pa su ispraceni aplauzom .Administracijo izvini .
Koju si ti utakmicu gledao. Pa skinuo je samo jednu u okvir gola ostalo je sve ušlo !
U novi boj...

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 16 nov 2011, 00:13

ma kakav ciro kakav susic treba nama jedan jak strucnjak nije problem nek smo izgubili bosna se voli i kad gubi i kad pobjedzuje problem je kukavicka igra sa jednim napadacem, u zenici pri kraju zaigrasmo sa dva spica napadosmo ih i portugalci ko zbunjene ovce da smo igrali sa dva spica kod rezultata 3-2 on uvodi stopera cuva rezultat mozda je konto dali dva u gostima pikaju se 4 pa idemo dalje rokada milion ma dajte ljudi a begovic slabo postavlja zivi

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 nov 2011, 00:14

teodolit je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Samo moliti boga da Susic ode unistio je generaciju fudbalera kakvu vise nikad necemo imati!!!!
HAJ NEMOJ SRATI MAMLAZE!!!!!
Hebo te seljak u dupe , unistio nas je ne veceras nego u Albaniji i Rumuniji...
Mrs seljak za ovacama!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 nov 2011, 00:14

soba 39 je napisao/la:Što se ne igra drugi set ? :mrgreen:
ne moze, jer vrsic zabija iz austrije !!! ;) a ti bi zelio da budes srbin, ali kume ne moze ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 nov 2011, 00:14

Dobro kakve su ovo slike Džeke sa šesticom, šta bi to trebalo značiti?

Jel' vam to do smijeha?

PAPE OSTANI!!!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 16 nov 2011, 00:14

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se uspjela plasirati na Evropsko prvenstvo. Portugalci su bili bolji, a sa ovom konstatacijom slaže se i kapiten Zmajeva, Emir Spahić, koji je još rekao da bi volio da Safet Sušić ostane na klupi.

"Zahvalio bih se svim našim navijačima, koji su nas bodrili i kada smo pali na koljena. Nismo uspjeli odgovoriti na fantastičnu igru Portugalaca, pogotovo nakon bespotrebno dobijenog crvenog kartona. Ponosni smo na naše navijače, koji su uvijek sa nama."

"Portugalci su poznati po tim dalekometnim šutevima, imaju nekoliko igrača koji uvijek sa tih pozicija mogu zabiti. Ne želim komentarisati suđenje, Portugalci su zasluženo slavili. Nama ostaje da se okrenemo kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Apeliram da ostane Sušić na klupi, donio je nešto novo i mislim da treba ostati na klupi, no ne odlučujem ja, imaju ljudi koji su zaduženi za to."
Sloboda Tuzla !!!

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 16 nov 2011, 00:14

Pouka; " Neće se izmijeniti stanje jednog naroda dok on sam sebe ne izmijeni"...

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 16 nov 2011, 00:15

scootyTM87 je napisao/la:ENO NEREDI U PORTUGALU IZMEDJU BH I PORTUGALSKIH NAVIJACA, IZVOR RECORD.XL.PT
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.