FK Radnički Lukavac

LukavacLive
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la LukavacLive » 02 jul 2016, 01:46

Eh ovako danas kao "prozivka" sve su nam mladi do sada igrači...Ništa baš konkretno na prozivci nije bilo...Samo mi je drago što je došlo jedno naše dijete koje trenira u Slobodi, to je Budin mali Kasum, extra igrač i borac na terenu...Naravno Dženo je otišao u Zvijezdu Gradačac, za Kuduza i Halilagića se još uvijek ne zna...Almis Kasumović danas otišao sa prozivke valjda se nisu mogli dogovoriti.A ostalo će vrijeme pokazati vidjet ćemo ko će se još naći u našem klubu.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 02 jul 2016, 02:54

Ja sam u proslom postu sve objasnio.
Ciljevi kluba su-Dovesti neke istrošene igrače
-Prodati sve igrace koji valjaju
-Uzeti keš od ovih babinih sinova
-Utaliti se sa ljudima koji dovode te šnj igrače
-Prodati utakmicu onima koji dignu dva prsta i za ulazak.Dok ljudi ne skontaju da smo "kese"
-Posjediti nakon utakmice
-Ubaciti svoje ljude u skupstinu koji ce dizat' i
ruke kako njima odgovara (vec urađeno).
-Što više da se zaradi na Radničkom
-Smišljanje kako i skim potrošiti pare od kluba

Uglavnom sve na štetu voljenog nam kluba ciljeve sam napisao a ligu "pustite kraju"

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 jul 2016, 11:39

Kad bi 2 Kasuma došla to bi bilo extra..Nadam se i povratku Faruka Kuduzovića koji je prošlu sezonu igrao u 1. RS.
Takođe vratiti i Lakija (Admira Ćehajića) iz Lokomotive.
Maid Jaganjac je trebao igrati za nas..trebao, da je sve normalno k'o što nije.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 jul 2016, 12:41

Što se tiče Almisa Kasumovića ostat će da trenira 10 dana s Radničkim, procjenit će uslove i pokušati postići dogovor s našom upravom. Sjajna prilika da ugrabimo predobrog napadača, nadajmo se najboljem. Nakon jučerašnjeg razočarenja opet se može sastavit fina ekipa jer mnogo talenata ima na našem kantonu samo trebamo pametne ljude.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 02 jul 2016, 14:01

Iraola je napisao/la:Što se tiče Almisa Kasumovića ostat će da trenira 10 dana s Radničkim, procjenit će uslove i pokušati postići dogovor s našom upravom. Sjajna prilika da ugrabimo predobrog napadača, nadajmo se najboljem. Nakon jučerašnjeg razočarenja opet se može sastavit fina ekipa jer mnogo talenata ima na našem kantonu samo trebamo pametne ljude.
Bio sam jucer na toj prozivci,i treningu,po onome sto sam vidio i po razgovoru sa par ljudi vidim da bi ovo moglo ici na nesto bolje,jer ipak dovedeni su momci 20-23 godine,i ima tu talenata,ima momaka koji radom mogu itekako dostici neki nivo,Dzindo je dosao,i uvjeren sam da ce pripremiti ove mlade momke koji ostanu,kolko god ga neko mrzio,cak ga i ja ne gotivim previse svi znamo da Dzindo zna raditi svoj posao,jes malo udaren u glavu ali itekako je strucnjak.Sa jos 5,6 provjerenih,iskusnih igraca mislim da ce se napraviti prava ekipa,naravno ni za sta vece,samo odrzavanje u ligi

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 jul 2016, 14:23

Brigada89 je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Što se tiče Almisa Kasumovića ostat će da trenira 10 dana s Radničkim, procjenit će uslove i pokušati postići dogovor s našom upravom. Sjajna prilika da ugrabimo predobrog napadača, nadajmo se najboljem. Nakon jučerašnjeg razočarenja opet se može sastavit fina ekipa jer mnogo talenata ima na našem kantonu samo trebamo pametne ljude.
Bio sam jucer na toj prozivci,i treningu,po onome sto sam vidio i po razgovoru sa par ljudi vidim da bi ovo moglo ici na nesto bolje,jer ipak dovedeni su momci 20-23 godine,i ima tu talenata,ima momaka koji radom mogu itekako dostici neki nivo,Dzindo je dosao,i uvjeren sam da ce pripremiti ove mlade momke koji ostanu,kolko god ga neko mrzio,cak ga i ja ne gotivim previse svi znamo da Dzindo zna raditi svoj posao,jes malo udaren u glavu ali itekako je strucnjak.Sa jos 5,6 provjerenih,iskusnih igraca mislim da ce se napraviti prava ekipa,naravno ni za sta vece,samo odrzavanje u ligi
Slažem se, samo još da Kuduz ostane..

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 02 jul 2016, 14:28

Iraola je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:
Slažem se, samo još da Kuduz ostane..
Čuo sam koji su uslovi Kuduza,i ako to uprava za takvog momka ne može to ispuniti da bi on ostao kod nas onda ne znam..

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 02 jul 2016, 19:03

Koji su igraci tacno na provjeri u Radnickom,je li onaj mali napadac iz Svatovca pozvan...zna li ko sa kojim se to iskusnim igracima kontaktira....

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 jul 2016, 20:48

Je li mali napadač iz Svatovca slučajno Tarik Derdemez ?

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 jul 2016, 22:07

Muamer Mešić (igrao je u nekom klubu sa lukavačke opštine) u Radničkom, vjerovatno na probi. Prošao omladinske kategorije FK Sloboda Tuzla, ali je veliki Manijak i ljubimac Želje. Inače je iz Banovića, prošle godine igrao za Gradinu. Primarna pozicija zadnji vezni, može igrati još nekoliko pozicija. Dobro se snalazi i u napadu, ima mnogo individualnih nagrada, vidićemo..

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 02 jul 2016, 22:29

Iraola je napisao/la:Je li mali napadač iz Svatovca slučajno Tarik Derdemez ?
Tako je,sta je sa Tarikom...je li se razgovaralo sa Jusufovicem???

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 jul 2016, 22:59

Nemam pojma, znam tog malog i znam da je u Svatovcu pa rek'o da nije on.. Igrao sam protiv njega prije jedno 2 godine, čini mi se da igra krilo ili napadača, dobar je brz isto ima brz dribling..A mogao bi se vratiti i Juka što da ne, ne znam kakav je Giga sad kad je Dženo otišao.

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 02 jul 2016, 23:05

Ma mali Tarik je extra,pruza maximum,gledao sam ga par puta,jos malo mase,al dobar je...nebi bilo lose stupiti u kontakt sa Sarajevom,i malog Imamovica na posudbu dovesti,pratim malo njegov rad,znaci klasa u svojoj kategorij,izrastao u pravog igraca...ma davno sam napisao,samo nasuti goriva za cvaju,obici klubove oko Lukavca,i neke kantonalne,moze se dobar tim napraviti....

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 jul 2016, 23:30

Ipak Derdemez nije na probi.
Takođe za Slobodine juniore igraju dva lukavčana a to su Elmedin Kasumović i Etir Al Amili, nije isključeno da i tu nešto bude.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 jul 2016, 00:58

Treba vratiti Edina Junuzovica iz Slobodinih juniora i Rikinog Armana. Svi oni sad mogu dati ruke.

Sto se Almisa Kasumovica tice, gledati da ga se zadrzi po svaku cijenu. Ali ako u njegovo ime i dalje pregovara otac od rahtmetli Mineta, onda od toga nema nista. Covjek mi je u par navrata otvoreno rekao da ne voli Radnicki i da ce gledati da Almis nikada ne igra u Radnickom osim ako nema gdje drugo.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 03 jul 2016, 01:14

Iraola je napisao/la:Ipak Derdemez nije na probi.
Takođe za Slobodine juniore igraju dva lukavčana a to su Elmedin Kasumović i Etir Al Amili, nije isključeno da i tu nešto bude.
Iraola kralju moj,smatram te za jednog od jacih i ozbiljnih forumasa,koji itekako prate situacije,ali gdje ces ovo sto se tice Etira hahaha..

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 03 jul 2016, 03:32

Iraola je napisao/la:Kad bi 2 Kasuma došla to bi bilo extra..Nadam se i povratku Faruka Kuduzovića koji je prošlu sezonu igrao u 1. RS.
Takođe vratiti i Lakija (Admira Ćehajića) iz Lokomotive.
Maid Jaganjac je trebao igrati za nas..trebao, da je sve normalno k'o što nije.
Laki je bio u Lokomotivi sad je trenutno u Slavenu
Cisto informativno i nije baš važno ali eto nek znaš.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 03 jul 2016, 03:34

Sportimo je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Je li mali napadač iz Svatovca slučajno Tarik Derdemez ?
Tako je,sta je sa Tarikom...je li se razgovaralo sa Jusufovicem???
Je li na Jasku misliš?

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 03 jul 2016, 03:36

Iraola je napisao/la:Nemam pojma, znam tog malog i znam da je u Svatovcu pa rek'o da nije on.. Igrao sam protiv njega prije jedno 2 godine, čini mi se da igra krilo ili napadača, dobar je brz isto ima brz dribling..A mogao bi se vratiti i Juka što da ne, ne znam kakav je Giga sad kad je Dženo otišao.
Znaš kakav je Mirza bio kod nas sad je jos borbeniji.
Gledao sam da ih kradu dole po šabanijama pogotovo u gostima ima i par videa.Lik na svaku loptu ide samo sa jednom namjerom.Gledao sam ga u 6 utakmica i po meni nije nimalo opao ali nema sanse da ga dovedemo.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 03 jul 2016, 03:39

Sportimo je napisao/la:Ma mali Tarik je extra,pruza maximum,gledao sam ga par puta,jos malo mase,al dobar je...nebi bilo lose stupiti u kontakt sa Sarajevom,i malog Imamovica na posudbu dovesti,pratim malo njegov rad,znaci klasa u svojoj kategorij,izrastao u pravog igraca...ma davno sam napisao,samo nasuti goriva za cvaju,obici klubove oko Lukavca,i neke kantonalne,moze se dobar tim napraviti....
Da je dosao on na probu a nije ,vjerovatno bi bio najjace pojacanje do sad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.