NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 19:42

lovcen16 je napisao/la:Evo sad sam dosao sa stadiona pa mogu da vam kazem da sam bas prijatno iznenađem kvalitetom Zvjezde bas su dobra ekipa igrali su muski a je..ga Slavija bas bila bolja a penali su cisti ko suza!!!Nijedan igrac Zvijezde se nije bunio ni kod jedne situacije jer kod prvog penala odbranbeni igrac je ustopao loptu a kod drugog penala Vidic fintira i prolazi a ovaj ga rusi sa leđa!!!
hvala na komentaru lijepo je to cuti puno srece u borbi za opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 12 maj 2012, 19:44

Tkanton je napisao/la:Ovo samo budala moras bit da ne skontas da slavija-zvijezda i gosk - sloboda nije namjesteno. Ne kazem da je to nesto u rezij Zvijezde.

Sloboda vodi 2-1, zvijezda daje go, ukljucenje iz goska, sloboda 3-1, ukljucenje iz I. Sarajeva
drugi penal za slaviju, kaze na radionu komentator, i sudija dolazi do igraca da vidi gdje je bio prekrsaj, koji k..., u ligi prvaka ljudi imaju usporeni snimak na stadionu pa sudija to negleda, konsultacija sa pomocnim i to je to, a kod nas sudija doso da vidi gdje su igraci a hebo to gdje je prekrsaj bio.... pa za goskove igrace komentator kaze, djeluju mekano i nezainteresovano....

SA OVIH ZADNJI 3 KOLA UPROPASTIT CE SVE STO JE DOSAD NAPRAVLJENO, MISLIM NA KOMITET... SMIJENO ZALOSNO, SABANIJA CISTA
Pa dobro covjece jesil ti pri sebi??? Po kojoj logici je Gosk namjerno izgubio kuci od Slobode. U ovom momentu je upravo Gosk najblizi ispadanju, sta je tu bolan nastimano???

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 19:46

astra1922 je napisao/la:ma dobro je to sve fudbal nam je i dobar kakva nam je drzava...a onaj ko voli fudbal ko voli svoj klub volice ga i kada bude igrao u najnizem rangu takmicenja...ja sam zvijezdu volio i navijao kada je bila u drugoj federalnoj islo nas je puno po gostovanjima i svima nam bilo lijepo...a ako i ispanemo imat cemo najbolji stadion u drugoj ligi tako da no sikiriki.ja sam prezadovoljan ovom poluezonom i jedva cekam novu sezonu i prelazni rok meni dosta
Druze nije u pitanju zvijezda i koji je rang, ja zvijezdu volim otkako znam za sebe, ja sam jos prije 7-8 g mozda i vise, znao da ce zvijezda uci u PL, sjecam se tog treninga ko juce da je bio... ja i moj jaro dolazimo na trening juniora, nigdje nikog snijeg pao, samo 1. tim ima trening, to je bilo jos dok je zvijezda bila u drugoj ligi sjever, tad smo se borili za opstanak, u svlacionicu dolazi Ešo, Kadija, Atala, Eso govori ovu sezonu moramo izborit opstanak, i izborit cemo ga, dobili smo sponzora ljudi ce ulozit u Zvijezdu da udje u PL, naravno tad to niko nije shvato ozbiljno, ajdi lozi nas covjek da treniramo, snijeg 30 cm pa nezna kako ce.... ako ste pratili tad zvijezdu mislim da znate kako smo dobili Odzak tad, to je bilo za opstanak.
Pa isto pobjeda protiv Goska u Gabeli(na pp u detalje objasnim kooga zanima) nije im to trebalo i bez toga smo mogli al eto da se narod malo digne, al to mi i donekle ide u glavu nizi rang pa ajd nije toliko bitno svi se bore.... alo ovo je sad smijesno, gdje se treba drzava da prestavlja, da se dobije reprezentativac, kod nas sve suprotno ciganluk da bog sacuva

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 19:49

turbo1 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ovo samo budala moras bit da ne skontas da slavija-zvijezda i gosk - sloboda nije namjesteno. Ne kazem da je to nesto u rezij Zvijezde.

Sloboda vodi 2-1, zvijezda daje go, ukljucenje iz goska, sloboda 3-1, ukljucenje iz I. Sarajeva
drugi penal za slaviju, kaze na radionu komentator, i sudija dolazi do igraca da vidi gdje je bio prekrsaj, koji k..., u ligi prvaka ljudi imaju usporeni snimak na stadionu pa sudija to negleda, konsultacija sa pomocnim i to je to, a kod nas sudija doso da vidi gdje su igraci a hebo to gdje je prekrsaj bio.... pa za goskove igrace komentator kaze, djeluju mekano i nezainteresovano....

SA OVIH ZADNJI 3 KOLA UPROPASTIT CE SVE STO JE DOSAD NAPRAVLJENO, MISLIM NA KOMITET... SMIJENO ZALOSNO, SABANIJA CISTA
Pa dobro covjece jesil ti pri sebi??? Po kojoj logici je Gosk namjerno izgubio kuci od Slobode. U ovom momentu je upravo Gosk najblizi ispadanju, sta je tu bolan nastimano???
Jest malo sutra, igra sa celikom kod kuce, i jos jednu ide tu negde u komsiluk, gosk ostaje 100%

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 19:53

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma dobro je to sve fudbal nam je i dobar kakva nam je drzava...a onaj ko voli fudbal ko voli svoj klub volice ga i kada bude igrao u najnizem rangu takmicenja...ja sam zvijezdu volio i navijao kada je bila u drugoj federalnoj islo nas je puno po gostovanjima i svima nam bilo lijepo...a ako i ispanemo imat cemo najbolji stadion u drugoj ligi tako da no sikiriki.ja sam prezadovoljan ovom poluezonom i jedva cekam novu sezonu i prelazni rok meni dosta
Druze nije u pitanju zvijezda i koji je rang, ja zvijezdu volim otkako znam za sebe, ja sam jos prije 7-8 g mozda i vise, znao da ce zvijezda uci u PL, sjecam se tog treninga ko juce da je bio... ja i moj jaro dolazimo na trening juniora, nigdje nikog snijeg pao, samo 1. tim ima trening, to je bilo jos dok je zvijezda bila u drugoj ligi sjever, tad smo se borili za opstanak, u svlacionicu dolazi Ešo, Kadija, Atala, Eso govori ovu sezonu moramo izborit opstanak, i izborit cemo ga, dobili smo sponzora ljudi ce ulozit u Zvijezdu da udje u PL, naravno tad to niko nije shvato ozbiljno, ajdi lozi nas covjek da treniramo, snijeg 30 cm pa nezna kako ce.... ako ste pratili tad zvijezdu mislim da znate kako smo dobili Odzak tad, to je bilo za opstanak.
Pa isto pobjeda protiv Goska u Gabeli(na pp u detalje objasnim kooga zanima) nije im to trebalo i bez toga smo mogli al eto da se narod malo digne, al to mi i donekle ide u glavu nizi rang pa ajd nije toliko bitno svi se bore.... alo ovo je sad smijesno, gdje se treba drzava da prestavlja, da se dobije reprezentativac, kod nas sve suprotno ciganluk da bog sacuva
ma licno mene to ne boli kao tebe meni je nasa liga kakva god je najdraza i moja zvijezda mi je najdrazi i najbolji tim e sada ako nekome ne pase ima lige petice upalis i gledas.sta cu ja ocekivat proso rat osto bez posla sad na birou i sad trebam neku pravdu ganjat ma boli me uzivam u svakoj utakmici zvijezde bila pobjeda ili poraz.iz ove se koze nemoze to nam je sto nam je .ali zato i nema puno svijeta na utakmicama jer nemogu gledati nepravde i namijestanja

Nova sezona nova nafaka

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 12 maj 2012, 19:56

@Tkanton - Ukoliko "znas" i imas nacin da ubijedis nekog da je nastimano, pa druze prijavi to ukoliko zelis bolji fudbal u BiH. Ukoliko to neces da uradis nemoj onda ni pisat ovdje, jer vjerujem da te niko ne shvata ozbiljno.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 maj 2012, 20:01

astra1922 je napisao/la:pa zmajevac najbolje je da ne pratis zvijezdu kada znas unaprijed ishod...gdje je optimizam nada vjera u nas klub ti mislis mi skinuli gace kod tunela ;) :lol:
Eto astra uzvuci gace,malo se salim da ubuduce kao pravi navijac postujes svacije misljenje.Mozda ja volim vise Zvijezdu od tebe,samo sto vise pisem o losim stvarima da bi se one na vrijeme ispravile i da bi nam klub bio jos jaci.Sobzirom da stalno pises o Zvijezdi,a nesumnjam da volis Zvijezdu u sebi provjeri informaciju koja je do mene dosla,a to je da se skola Zvijezde skoro ugasila da djeca treniraju jedva jednom u 15 dana ,za informaciju sve skole klubova PL treniraju 4-5 puta sedmicno,da je jedan od trenera covjek koji nije nikad igrao fudbal,ali ima papire da je bio vrhunski igrac u Zvijezdi,provjeri ako mozes ko stanca te certifikate.Mislim da je to bitnije od boje dresova od toga kako ce krov izgledat,a da skola fudbala kluba koji ima tradiciju 90 bude gora od seoskih skola.Ove starije uzraste u omladinskom pogonu i njihove rezultate mozete svi provjerit.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 20:01

Nista narode, uzivajte u zabludi. Dzaba ovdje govorit, dzaba igdje govorit, onaj ko treba da govori nece. Ja samo ispadam budala, hvala vama sto ste mi to pokazali. odsad cu se ponasat ko da je sve ok, sve je 5, kad budem gledo da smo 100. liga, ja necu vidjet ovu jednu 0, pa ce bit da smo 10. :D
Sretno Zvijezdi u nastavku 8-)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 maj 2012, 20:03

Tkanton je napisao/la:
turbo1 je napisao/la:

Jest malo sutra, igra sa celikom kod kuce, i jos jednu ide tu negde u komsiluk, gosk ostaje 100%
Sloboda, Slavija i Gosk do kraja igraju jednu kuci i jednu u gostima..Gosk igra protiv celika i veleza(koji bi porazom od Slobode i Goska mogao komotno ispast) ..ali po trenutnoj situaciji i rasporedu Gosk i Leotar su najvise ugrozeni.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 20:06

Slana_krv, a jesil malo pogledo gol razliku ??? svi pobijede sta onda

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 12 maj 2012, 20:09

Tkanton je napisao/la:Slana_krv, a jesil malo pogledo gol razliku ??? svi pobijede sta onda
Zar nije onda medjusobni omjer?

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 maj 2012, 20:10

Tkanton je napisao/la:Slana_krv, a jesil malo pogledo gol razliku ??? svi pobijede sta onda
Medusobni susret se gleda a ne gol razlika...to pravilo kod nas vazi od kad se igra PL..(a i u svim UEFA-nim takmicenjima) Sloboda ima bolji skor od Goska a protiv Slavije vidjet cemo zimus je bilo 2-0 za slobodu

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 12 maj 2012, 20:21

slana_krv je napisao/la:
Medusobni susret se gleda a ne gol razlika...to pravilo kod nas vazi od kad se igra PL..(a i u svim UEFA-nim takmicenjima) Sloboda ima bolji skor od Goska a protiv Slavije vidjet cemo zimus je bilo 2-0 za slobodu
1-0 za Slobodu protiv Slavije!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 20:28

slana_krv je napisao/la:
Pa zasto onda sloboda nije ispred goska ako se medjusobni ogled glada, sloboda je obadvije utakmice pobijedila

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 20:33

Tkanton je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Pa zasto onda sloboda nije ispred goska ako se medjusobni ogled glada, sloboda je obadvije utakmice pobijedila
u prvenstvu se gleda gol razlika a u borbi za prvaka ili opstanak medusobni omjer to je pravilo

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 12 maj 2012, 20:43

joj ocem vi raspravljate zaboli me ba ko ce ispast znam da Zvijezda nece a ko me nevalja nasa liga i nas tim nek ih neprati a u ostalom imate subotom i nedjeljom prenose engleske i španske lige na BHT i TK pa izvolte gledajte i pratite te timove cije utakmice mozete samo mastat i sanjat da ce te gledat u zivo meni moj klub tj. ZVIJEZDA najbolji tim a nasa liga najbolja liga i dovidjenja. sto se tice utakmice lose lose moglo je bolje ali eto idemo se okrenuti Sarajevu i u inat Joviću ih dobit s 2 gola razlike

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 12 maj 2012, 21:48

PISMO ZA TRENERA I VELIKOG GOSPODINA KUNTICA!!!!

Dragi treneru Kunticu ,hvala ti sto si u nas grad vratio radost i publiku na nas stadion.Zelim da ti se zahvalim sto sam zaista u tebi vidjeo pravog profesionalca i sto sam primjetio da si zaista napravio igru onakvu kakvu sam i sam prizeljkivao.Hvala ti sto cuvas moje zdravlje jer ja sada na utakmice idem rasterecen jer znam da ce Zvijezda pobijediti,a ako i ne pobijedi ostace u sredini tabele.Htjeo bi samo da te pitam jeli tebi naredjeno da prvu postavu igra Mesi(Nuhanovic),ako ti je i naredjeno razjebi to na vrijeme jer ti si veliki gospodin.Svi ljudi su primjetili da on nije za nas ,pa i ja.Htjeo bi jos da ti porucim da u Zvijezdi klubu nemas prijatelja osim Nurde i Fadila(Injih dok imas rezultate naravno),jer neki koji su sa tobom na klupi se ne raduju pobijedam jer oni pretenduju na tvoje mjesto pa samo bih ti rekao da ih se pripazis ,mada ces ti njih sam primjetiti,onak koji te navise gotivi je taj koji bi ti zelio vidjeti ledja.Ja mislim da ces ti nadmasiti ako vec nisi prijasnjeg trenera Ninkovica,ja mislim da si ga nadmasio jer imas losije igrace nego on ,mislim da je on na rapolaganju imao dosta boljih igraca.Najbolji treneri u Gradaccu su Adem Tipura ,Ninkovic i sada ti,samo sto su ljudi neposteni pa Ninkovica ne spominju ali ne treba zamijeriti.
Jos jednom zelim da ti cestitam na dosadasnjim rezultatima u ime postenih ljudi koji vole Zvijezdu!!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 22:31

Zapazam vec nekoliko kola kad igramo kod kuce, da neki lik(sa pivom u ruci) dodje na tribinu iznad klupe sa nasim igracima i hebe kunticu i upravi sve od do, kad neki igrac pogrijesi, kao doveli smo nekog anonimusa da nam uzme pare i tako to, neznam zasto mu obezbjedjenje suti na sve to.

Eto malo se strasti smirili, sad ce subota i Sarajevo pa navece finale LP, pravi jedan sportski dan.

Mislim da bi navijaci trebali napravit neki transparent zahvale za kuntica, ipak je ovo poslednja utakmica ove sezone pred domacom publikom, a bice pun stadion pa nek covjek osjeti malo nase podrske a ne da mu onaj slino hebe non stop, nije to zasluzio

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 maj 2012, 22:45

Svakako Kunticu treba dati podrsku,covjek je sa ovim igrackim kadrom postigo maksimum.Sa zadovoljstvom ocekujem utakmicu sa Sarajevom,po meni te su utakmice bile najljepse za oko.Takodje sam protiv tog dobacivanja trenerima pogotovo gostujucim bez ikakog razloga,valjda ostalo ono kad smo igrali sa Devetakom i Puracicem.Tako da sam i protiv lose dobrodoslice za Jovica, jer bi se tad i gosp.Nurdo i Fadil neugodno osjecali jer su imali korektan odnos sa Jovicem.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 12 maj 2012, 22:51

a sta mislite da npr u 33. min cijeli stadion skandira Zoran Kuntić! tako bi malo i jovića sjebali

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.