Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve je to uredu, al ne mozemo odmah ocekivati milionski transfer.. postepeno to ide.. a mislim da se na dupovcu moze uzeti priblizna svota, mislim da bi bilo pametno prodati ga,a ako zavrsimo ranije EL svakako..Rule_hz je napisao/la:pa brate moj sve ja to kontam sto ces bezveze davat igraca koji je u ulaznoj putanji igrackih kvaliteta ako napravimo kakav takav iskorak u evropi u sto ne sumnjam, i osvojis titulu na njemu ces i cimirotu zaradit 2miliona km
To je nekad biloda vi prodate kloceve tipa Sehic za one pare,sad je druga prica nema vise virsli,kod vas je sad budjav lebac,mi mozemo dbiti dobru ponudu jer nam igraci imaju ugovore na 3 godine i vise,a vasi na dovoljno potpisuBaja_Zvjerka je napisao/la:Jahhh... 700.000 KM, moze se reci da ste odbili ako je uopste i bilo kakve ponude, mada bi i to prihvatili vjerovatno jer neko mora probiti led, da i vi prodate igraca, al 700 milja eura, to su price za djecu poput vas koje se plasiraju sa infa ili iz necijeg djecijeg mozga...rammstein je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:De ba, kakvih 700.000, do sada bi 100 puta bio bivsi, ne uzimajte svaku info zdravo za gotovo...nista se ti ne sikiraj
![]()
torino njega budno prati
Baja_Zvjerka je napisao/la:Jahhh... 700.000 KM, moze se reci da ste odbili ako je uopste i bilo kakve ponude, mada bi i to prihvatili vjerovatno jer neko mora probiti led, da i vi prodate igraca, al 700 milja eura, to su price za djecu poput vas koje se plasiraju sa infa ili iz necijeg djecijeg mozga...rammstein je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:De ba, kakvih 700.000, do sada bi 100 puta bio bivsi, ne uzimajte svaku info zdravo za gotovo...nista se ti ne sikiraj
![]()
torino njega budno prati
Tako je aldine samo daj svoje info i mi sretni jer uvijek kontra budeHercegovinaBosna je napisao/la:Kod vas igrači oduvijek idu džaba.Niste prodali igrača 27,6 godina ni za 20KM, ko me ti šupljiraš?
puno se hvatate za hofenhajm i 400 000 eura a ne znate da je bičakčić MORAO ici iz kluba jer mu je u ugovoru stajalo da u slucaju ispadanja ponistava otkupna klauzula i da igrac moze nappusitti klub za manju sumu novca...Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa de makar jednog prodajte pa se busajte... te djecije price o 700.000 eura za dupovca ostavite da vam mama ili tata procitaju za laku noc... prosjecan stoper, sa ne bas tolikim ugovorom, iz ekipe koja nigdje ne moze u Evropi dalje od pretkola, iz 101 lige svijeta... Koje budale ti iz Torina, vama nude 700 milja eura za prosjecnog stopera, a reprezentativac BiH, igrac bundesligasa, ode u Hofenhajm za 400 milja eura... HHAHAHAHAH
Pandza,Sesar,Handzic,PelakBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa de makar jednog prodajte pa se busajte... te djecije price o 700.000 eura za dupovca ostavite da vam mama ili tata procitaju za laku noc... prosjecan stoper, sa ne bas tolikim ugovorom, iz ekipe koja nigdje ne moze u Evropi dalje od pretkola, iz 101 lige svijeta... Koje budale ti iz Torina, vama nude 700 milja eura za prosjecnog stopera, i jos kao odbilia reprezentativac BiH, igrac bundesligasa, ode u Hofenhajm za 400 milja eura... HHAHAHAHAH
kuknjava kuknjavaBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa de makar jednog prodajte pa se busajte... te djecije price o 700.000 eura za dupovca ostavite da vam mama ili tata procitaju za laku noc... prosjecan stoper, sa ne bas tolikim ugovorom, iz ekipe koja nigdje ne moze u Evropi dalje od pretkola, iz 101 lige svijeta... Koje budale ti iz Torina, vama nude 700 milja eura za prosjecnog stopera, i jos kao odbilia reprezentativac BiH, igrac bundesligasa, ode u Hofenhajm za 400 milja eura... HHAHAHAHAH
To je podatak za cijeli podforum plbih, ne ofiraj setello je napisao/la:Joj 130 ih prati temu, Ibraaaaaakoviću štaaaaa im radiiiiiš hahahahhaa
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Fouzi1, miguelramos, OsmanhodzicBuco, Varijantas8 i 32 gosta.