Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma Kroenke je najvece zlo u Arsenalu i zbog njega sam skeptican u pogledu buducnosti ovog kluba,.Njemu je Arsenal strogo biznis,jedine ambicije su da izvuce što više love iz istog,boli njega racku za titule,.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Po meni je najzalosnija stvar u svemu ovome sto Wenger uopste nema losu ekipu, i sto ne uspjeva izvuci ni 75% iz trenutne ekipe.
Recimo Alexisu najbolje odgovara uloga drugog napadaca. Giroud isto igra bolje kad igra sa partnerom u napadu. Formacije 4-4-2(dijamant) ili 4-3-1-2, ili 4-4-2 cak ona klasicna, su po meni sve bolje od ove 4-5-1. Cak je i 4-3-3 bolja od ove 4-5-1.
Recimo Alexisu najbolje odgovara uloga drugog napadaca. Giroud isto igra bolje kad igra sa partnerom u napadu. Formacije 4-4-2(dijamant) ili 4-3-1-2, ili 4-4-2 cak ona klasicna, su po meni sve bolje od ove 4-5-1. Cak je i 4-3-3 bolja od ove 4-5-1.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Da imamo trenera normalnog,ostavili bi Gnabrya i prodali walcotta i te pare dodali za wc spica i stopera
No Premier League player has made more assists than this man in his four years at Arsenal.
Ooooooohhh....

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
vako je bilo pred Ozilov transfer 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... n-welbeck-
We’ve gained three months on Welbeck
Ne znam sta je gore, sto citam ovo u ova doba ili sto vjerujem da je ovo istina.

Ne znam sta je gore, sto citam ovo u ova doba ili sto vjerujem da je ovo istina.

Wenger
A person who is unwilling to spend money.
We need a car and have money to spend but my husband is being a Wenger.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Wenger
Nemoj me yebat

A person who is unwilling to spend money.
We need a car and have money to spend but my husband is being a Wenger.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Wenger
Nemoj me yebat

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Nista cudno, plasira se laz i nebuloza kako bi se pripremio teren za nedovodjenje napadaca pod izgovorom WC sila Welbeck se vraca ne treba nam napadacQUARTERBACK je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... n-welbeck-
Ne znam sta je gore, sto citam ovo u ova doba ili sto vjerujem da je ovo istina.![]()

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jel to Ozil i Giroud nece ni sutra igrati ?
No comment

No comment
Ian Wright: "Slama mi se srce što ovo moram reći ali stvarno se nemogu sjetiti kada su se zadnji put Arsenalovi fanovi radovali početku nove sezone"
uskoro ćeš dobiti zabranu pristupa emiratesu
uskoro ćeš dobiti zabranu pristupa emiratesu

Sta nam uradise od kluba ...
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Volis li ti 3.14cku?Harika je napisao/la:Sta nam uradise od kluba ...
Poyy
#Voajeroljupci na respiratorima.
Samo kod nas se odmara 3 hefte nakon početka sezone, yebemti klub 

Momak očigledno traži transfer, zar nije očigledno?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Biće veselo sutra :I
Ona moja postava i rutinska pobjeda. Svako filozofiranje i izmišljanje tople vode, i već ćemo biti na -6...a sezona tek počela 

A.F.C. Bournemouth!
I da je -6 mi imamo mental strength to come back, vođa znarambo16 je napisao/la:Ona moja postava i rutinska pobjeda. Svako filozofiranje i izmišljanje tople vode, i već ćemo biti na -6...a sezona tek počela

AA23 je napisao/la:I da je -6 mi imamo mental strength to come back, vođa znarambo16 je napisao/la:Ona moja postava i rutinska pobjeda. Svako filozofiranje i izmišljanje tople vode, i već ćemo biti na -6...a sezona tek počela

ko što rekoh vođa zna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.