FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odužio se transfer nestalo papira u Siriji pa čekaju da im pošalje Tan obični A4 format.
Mićo je Fićo!
Ako Dzemica dodje na zadnjeg veznog odmah sa Cimijem,vec je on to kod nas igrao...
naravno ako Jajalo ode..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak ... ide/60818/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma odlicno, jos samo dati nogu Vusljaninu i Todoru i to je to.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Haha jasta ce Tatko na klupu na filmu mozda,ti nikad makedonca nisi gledao a vec ga prije Tatka stavljasRule_hz je napisao/la:ArsenalSA je napisao/la:Ja bih prodao Dupovca, ako bi dosla dobra ponuda.. Jer imamo sada igrace koji ga mogu zamjeniti, i to jako dobro.. A vrijeme je da se ostvari i neki malo veci priliv novca od transfera.. A ne treba ponavljati greske nekih drugih klubova, koji cuvaju svoje najbolje igrace, ne zele ih prodati.. pa nakon nekog vremena ti isti igraci se izgube, i nisu ni za federalne lige.. po meni, bi trebalo razmisliti o toj opciji..
cuj prodao dupovca ljudi odbili ovu polusezonu 700 hiljada eura od italijana dupe stoper sa mitrevskim a tatko klupa
-
- Kontakt:
Hajmo ba leć, pa kad ministar zaspe ( kad ga zaključaju u dr Nedo Zec) da mi nastavimo...
Nego HB da ti nisi Lutvo ili si Ajfel...ili možda Dželo M...
Nego HB da ti nisi Lutvo ili si Ajfel...ili možda Dželo M...
Ja mu vjerujem,ipak on je u ministarstvu,zna ko moze ko ne dobiti vizu.Vidi se fakat da je ozbiljan liknolimit je napisao/la:Ma hercegbosna je rekao prije da mi pojma nemamo da je Tana doveo od Fedje Kusturice brat koji je direktor neke azijske bankeAdo76 je napisao/la:Ma o cemu pricas,ublehe su to,cuj momka iz proletera doveli,ko ce kod nas????Eeee moj hercegbosanac ti si nasa maskota,da te nema trebalo bi te izmisliti.Reci nam hoce li ovaj jos neki Slovenac moci dobiti papire,hahahahahahahhhahacobefks je napisao/la:Joooj drame,danas polemisemo da nam fali desni bek, a vec dvojica dolaze. Aferim za upravu. I veliki pozdrav za covjeka iz ministarstva, prepoznat ce se hahahahahahahhaha
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
nolimit je napisao/la:Haha jasta ce Tatko na klupu na filmu mozda,ti nikad makedonca nisi gledao a vec ga prije Tatka stavljasRule_hz je napisao/la:ArsenalSA je napisao/la:Ja bih prodao Dupovca, ako bi dosla dobra ponuda.. Jer imamo sada igrace koji ga mogu zamjeniti, i to jako dobro.. A vrijeme je da se ostvari i neki malo veci priliv novca od transfera.. A ne treba ponavljati greske nekih drugih klubova, koji cuvaju svoje najbolje igrace, ne zele ih prodati.. pa nakon nekog vremena ti isti igraci se izgube, i nisu ni za federalne lige.. po meni, bi trebalo razmisliti o toj opciji..
cuj prodao dupovca ljudi odbili ovu polusezonu 700 hiljada eura od italijana dupe stoper sa mitrevskim a tatko klupa
moj jarane vidjet ces kakav je ovo stoper bit ce najace pojacanje

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Iskreno, imas Tatomirovica, Kovacevica, Berberovica, Mitrevskog, Muharemovica.. Kallasi je dosao, pametan potez bi bio uzeti tih 700 hiljda e.. ostvariti najveci transfer ikada.. imamo pare, imamo i igrace koji ga mogu zamjeniti.. cak i bolji biti.. al dobroo, samo kazem svoje misljenje..Rule_hz je napisao/la:ArsenalSA je napisao/la:Ja bih prodao Dupovca, ako bi dosla dobra ponuda.. Jer imamo sada igrace koji ga mogu zamjeniti, i to jako dobro.. A vrijeme je da se ostvari i neki malo veci priliv novca od transfera.. A ne treba ponavljati greske nekih drugih klubova, koji cuvaju svoje najbolje igrace, ne zele ih prodati.. pa nakon nekog vremena ti isti igraci se izgube, i nisu ni za federalne lige.. po meni, bi trebalo razmisliti o toj opciji..
Dzemica
Bravo bravo bravo,i jos milijardu puta bravo
kapitensku odma navuci na prvom treningu 

Bravo bravo bravo,i jos milijardu puta bravo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da znas Dzenu i kako cijeni Tatka nebi tako pricao
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
De ba, kakvih 700.000, do sada bi 100 puta bio bivsi, ne uzimajte svaku info zdravo za gotovo... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:De ba, kakvih 700.000, do sada bi 100 puta bio bivsi, ne uzimajte svaku info zdravo za gotovo...

torino njega budno prati
pa brate moj sve ja to kontam sto ces bezveze davat igraca koji je u ulaznoj putanji igrackih kvaliteta ako napravimo kakav takav iskorak u evropi u sto ne sumnjam, i osvojis titulu na njemu ces i cimirotu zaradit 2miliona km
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Evolution87 je napisao/la:Samo Tatka umjesto Mitrevskog, a posto neces za Velkoskog i Bilbiju necu nista recisimon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
..sa trenutnim igrackim kadrom.
Bez komentara za Velkoskog
Pa ni trecem pretkolu EL, sa ovim sastavom necemo biti neki autsajderi.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 jun 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da ce i kovacevic dobijati sto vise sanse mlad,odlican igrac bolji je od ovog Kostica sigurno
Ljudi dragi, kakav Dupovac i 700 000 €, odvadite malo 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
amypitr
fali ti tu igraca

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jahhh... 700.000 KM, moze se reci da ste odbili ako je uopste i bilo kakve ponude, mada bi i to prihvatili vjerovatno jer neko mora probiti led, da i vi prodate igraca, al 700 milja eura, to su price za djecu poput vas koje se plasiraju sa infa ili iz necijeg djecijeg mozga...rammstein je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:De ba, kakvih 700.000, do sada bi 100 puta bio bivsi, ne uzimajte svaku info zdravo za gotovo...nista se ti ne sikiraj
![]()
torino njega budno prati

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Dave, JuricaSpindl, MSOZ101, napoleon72 i 66 gostiju.