Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Marcus
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Marcus » 02 avg 2014, 15:04

Pa Agger vjerojatno ide i Kolo ostaje kao 4. stoper.

Tasko
Kontakt:

Post Postao/la Tasko » 02 avg 2014, 15:05

Sakho, Skrtel, Lovren i Kouts/Koates su sasvim dovoljni.
Ja bih volio da ostane Ager, ali realno los je, pogotovo za svoj nivo.
Mada, mozda ce ove sezone on igrati dobro, a Skrtel potonuti. Oni tako igraju, cik-cak.

Dva stopera bi se trebala prodati. Kolo prvi, kolika god da je para. Ako vec Urugvajac ne ide nigdje.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 02 avg 2014, 15:07

Veceras susret 2 jarana dobra stara :lol: Nadam se da ce Markec igrati?!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 02 avg 2014, 15:08

Kada bi se biralo između Koloa i Koatesa naravno ovog prvog.

Lovren, Škrtel, Koates, Sakho, Agger, Kolo, Ilori.

ovu dvojicu prodati ;)

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 02 avg 2014, 15:10

Problem je što Agger ne želi biti u rotaciji i čekati priliku s klupe već igrati, tako da se ne bi čudio da ode.

Tasko
Kontakt:

Post Postao/la Tasko » 02 avg 2014, 15:16

Iloria sam i zaboravio.
Glupo mi je da Ager presjedi sezonu na klupi, vjerovatno i njemu to ne odgovara. Dok ova dva jazavca, Koates, Ilori, pa i Kolo, se nece buniti.

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 02 avg 2014, 15:59

Ma Agger garant odlazi pošto je tu sad i Lovren koji će nam igrati u prvih XI ;)
YNWA!
76ERS!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 avg 2014, 16:20

Ostaviti Skrtela, Lovrena, Aggera i Sakhoa, ovo ostalo na posudbu poslati.
Prodati Glena i dovesti normalnog desnog beka.
To bih ja uradio kada je odbrana u pitanju :D

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2014, 16:34

Otelo je napisao/la:Ceka se dolazak Dortmunta na Anfield tako da sve bude u jednom trosku :lol:

Arye bi morao ici u jednom avionu, Reus u drugom, Dortmunt u trecem a ovako ce svi skupa
ayre gdje svoje prste umijesa tu dogovora nema :D tesko se sa bajkerom dogovoriti.
rekao mi je henderson rizo da pozdravim staru raju
You are someone else I am still right here

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 02 avg 2014, 17:27

Ove pohvale koje je valjda Rodgers uputio na nekoj od pres-konferencija prema Balotelliu su odmah prouzročile medijsko povezivanje ovog nogometaša sa Liverpoolom.
Iskreno, ako ne možemo dovesti nekog trenutno boljeg od ovog Italijana onda se i ovo čini kolko-tolko prihvatljivim, jer bolje je imati i ovog konja u napadu nego se samo uzdati u Sturridgea ili Sterlinga.
Mislim, radi se o igraču sa nevjerovatnim fudbalskim talentom, ali i sa nevjerovatno lošom disciplinom koja ga je i sputavala da napravi nešto više do sada u karijeri. Uglavnom, ako dođe, obavezno u ugovor staviti da mora ići bar jednom sedmično kod doktora Petersa na tretman.
Što se tiče Tourea, mislim da ga ostavljaju samo jer je dobar motivator i što može pomoći van terena mladim igračima koji dolaze u klub. Naravno, on će tu biti i kao rezerva koja može uskočiti kada je potrebno (druga stvar je što i nama skoči pritisak kada on uskoči u tu zadnju liniju, ali to je neka druga stvar :) ).
Mene nekako ovaj Ilori uvijek podsjeti na skaute Liverpoola koji su njega izabrali ispred Williama Carvalha i doveli u klub, a mogli su iz Sportinga birati tada, jer je klubu gorilo pod nogama i hitno im je bio potreban novac. Praktički smo im mi pomogli da stanu na noge kupovinom ovog nedokazanog igrača koji se još uvijek, što bi se reklo, traži na terenu. Da li će u budućnosti postati odličan ili prosječan stoper, teško je prognozirati. Iskreno, meni ne djeluje da može izrasti u odličnog štopera, ali nadam se da griješim.
Što se tiče Coatesa, on mene dosta podsjeća na štopera kojeg smo, također, doveli dosta mladog prije desetak godina, a u pitanju je Gabriel Palleta. Imam osjećaj da bi se Coatesova karijera i mogla razvijati kao u Palette. Mislim da je previše spor i nekako trom da bi mogao igrati u engleskoj ligi, pogotovo u ovoj Rodgersovoj postavci, gdje se traže dosta pokretljivi i brzi štoperi.
Kada je u pitanju Daniel Agger, mislim da je njegova karijera u Liverpoolu završena. Prijateljska utakmica sa Bronbiyem je vjerovatno i zakazana kako bi se ovaj nogometaš na prikladan način oprostio od crvenog dresa. Moram priznati da meni ovo pogotovo teško pada, jer mi je nekako postao najdraži stranac koji je igrao u ovome klubu i zaista će mi biti teško gledati mečeve Liverpoola sa spoznajom da ovaj igrač neće, pa bar s klupe, ulaziti više u igru. Pošto ne mogu biti objektivan kada je ovaj igrač u pitanju, zato i ne želim komentarisati da li on zaslužuje da igra u prvom timu ili ne. Vjerovatno će Lovren i Sakho biti prvi izbor Brendana, jer ih je on doveo i previše platio da bi grijali klupu. Vidjet ćemo hoće li i ispuniti očekivanja...
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2014, 17:29

neko optimisticniji bi pomislio da ne prodajemo koloa zato sto cemo dovesti yayu :mrgreen:
You are someone else I am still right here

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 avg 2014, 17:43

James Pearce - "Markovic has got a minor tendon problem. He's not likely to feature vs Milan, but it shouldn't keep him out for too long."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 avg 2014, 21:06

Rodgers ce uvek pricati o extra talentovanim igracima, kakav je Balotelli, u dobrom svetlu, to ne znaci da ce iste i dovesti. Iskreno bih se razocarao kada bi tog neradnika i cirkuzanta doveo, bolje se uzdati u ovaj napadacki potencijal koji imamo, nego njega dovesti i upropastiti harmoniju koja je izgradjena. Pogotovo sto sam posle ovih partija Sterlinga nesto optimistican po pitanju njegovog golgeterskog ucinka, sledece sezone.

Zavrsiti ove bekove i kompletirati odbranu, ionako cemo opet dati dosta golova sledece sezone.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 avg 2014, 22:09

Aspas zabio za Sevillu :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 02 avg 2014, 22:15

Kralj prijateljskih utakmica. :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 avg 2014, 22:20

I kod nas isto na prijateljskim zabijao kao lud a kasnije osutao nije lopte :lol:

Mogli bi mi igrati finale kupa :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 avg 2014, 22:25

Otelo je napisao/la:I kod nas isto na prijateljskim zabijao kao lud a kasnije osutao nije lopte :lol:

Mogli bi mi igrati finale kupa :lol:
moramo dobit vcrs, city evo vodi 2-1 :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 02 avg 2014, 23:19

Nadam se da večeras okončavamo ove utakmice u Americi i da se vraćamo u Europu i na normalne terene za trening i utakmice. Od ovih utakmica na bejzbol stadionima mogu biti zadovoljni samo vlasnici koji se odnose prema klubu kao lutajućem cirkusu...
Ako već organizuju ove promotivne mečeve, mogli su bar ih organizovati na terenima MLS momčadi, gdje je kolko-tolko normalan travnjak za igru, a ne na ovim oranicama ili kako već... Nije ni čudo što su prisutne ovolike povrede i skoro da nema meča da neki nogometaš ne završi meč prije predviđenog vremena...
Što se tiče Super Maria, svatko ima svoje mišljenje, a ja sam samo iznio svoje u prethodnom postu... Jednostavno, ne vjerujem da sa trenutačnim opcijama u napadu možemo i približno ponoviti prošlogodišnju sezonu. Individualni kvalitet koji ima Balotelli bi mogao pomoći da se dođe do nekih pobjeda kada i ne ide i kada su Daniel i Raheem zatvoreni od strane protivničkih momčadi. Lambert mi ne djeluje kao igrač koji bi nam pomogao u tim situacijama, a pogotovo Borini koji ima nikakvo samopouzdanje. Markec je veliki talenat i treba od njega očekivati dosta u budućnosti, ali odmah od njega očekivati da bude zamjena za Suareza u prvih jedanaest je prerizično za Liverpool, naravno ako klub ima ambicije da i u narednoj sezoni bude pri vrhu tabele.
Naravno, ako postoji bilo kakva mogućnost da se dovede Reus, pa i Lavezzi, prije bih odabrao njih, ali od toga najvjerovatnije nema ništa.
Zadnja izmjena: kumkalesic, dana/u 02 avg 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Joint_fc

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 avg 2014, 23:20

City izgubio na penale. U finalu smo, vjerovatno protiv Manche :D

lfc96boy
Kontakt:

Post Postao/la lfc96boy » 02 avg 2014, 23:20

City izgubio na penale :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.