Fonte bi bio odlican dodatak Unitedovoj odbrani ali po kojoj logici mislis da ni Mou pustio prvog stopera? Arsenal ce na kraju uzeti Mustafia sigurno sto je itekako dobro pojacanje.Arnelv52 je napisao/la:Još iz Fulhama meni je želja Cris Smalling. Neka United dovede Fontea ali od para koje će im Arsenal dati za Smalla (ostatak neka potroše kako hoće).Gunner4 je napisao/la:Fontea United cekirao za 8 milja a najbolja opcija.
Ma onog Matijea iz Barce cemo dovesti kao da vidim.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Arsenal horse je poprilicno pouzdan izvor,do sada nisu pogriješili ništa,.Jedino to što nikad ne daju konkrentna imena,nema nigdje potvrde da govore o Mustafiju u opšte
Šta kaže profa,nije oko novca nego kvaliteta a zapeo je garant u par miliona oko Mustafija,opet sam sebi kontru puca,.

Šta kaže profa,nije oko novca nego kvaliteta a zapeo je garant u par miliona oko Mustafija,opet sam sebi kontru puca,.
A nikada nisam shvatio ovo. Da li vlasnik Arsenala ne daje dovoljno novca za prava pojacanja ili Wenger smatra da ne treba davati toliko i toliko novaca za određenog igraca ? Ako neko zna, molio bih odgovor 

Odgovor na to pitanje dat ce se sam nakon odlaska Wengera,do tad se može reci da ima istine u obe price,.KapitenK je napisao/la: A nikada nisam shvatio ovo. Da li vlasnik Arsenala ne daje dovoljno novca za prava pojacanja ili Wenger smatra da ne treba davati toliko i toliko novaca za određenog igraca ? Ako neko zna, molio bih odgovor![]()
U suštini, Wenger je u Arsenalu u rangu vlasnika,tako i da nema neke razlike,.Cinjenica je da Arsenal ima keša u rezervama,da Arsenal ima ogromna godišnja primanja koja mogu pokriti velika ulaganja,.
Po toj što mu možda neće biti prvi štoper.Rooney88 je napisao/la:Fonte bi bio odlican dodatak Unitedovoj odbrani ali po kojoj logici mislis da ni Mou pustio prvog stopera? Arsenal ce na kraju uzeti Mustafia sigurno sto je itekako dobro pojacanje.Arnelv52 je napisao/la:Još iz Fulhama meni je želja Cris Smalling. Neka United dovede Fontea ali od para koje će im Arsenal dati za Smalla (ostatak neka potroše kako hoće).Gunner4 je napisao/la:Fontea United cekirao za 8 milja a najbolja opcija.

Doveo je Fontea i Bailiya. Takav tandem u odbrani bi i ličio na njega... možda će htjeti prodati Smallinga. Nagadjam. Nigdje nisam vidio nikakve novosti, samo sam veliki poštovaoc igara Smalla i navijam da jednog dana dodje u Arsenal jer je k'o saliven za igranje arsenalove igre.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vlasnik kluba ne daje nikakve novce. Arsenal funkcionise po principu zaradi-potrosi. Doduse, moglo bi se reci zaradi-... .KapitenK je napisao/la:A nikada nisam shvatio ovo. Da li vlasnik Arsenala ne daje dovoljno novca za prava pojacanja ili Wenger smatra da ne treba davati toliko i toliko novaca za određenog igraca ? Ako neko zna, molio bih odgovor
Celik!3,2,2.
Zaradi-sjebi. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Arsene Wenger on Aug 7: "Physically, Arsenal look ready"
Arsene Wenger on Aug 14: "Some players are not physically ready"

Arsene Wenger on Aug 14: "Some players are not physically ready"

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Some managers are not mentally ready. Aug 15
Sto se tice Fontea, @marsal. Jesi li citao ono sta je Wenger rekao za osobu koju dovodi? One cetiri stavke, pa zadnja "cijena pri prodaji". Eh u tom grmu lezi zec.
Sto se tice Fontea, @marsal. Jesi li citao ono sta je Wenger rekao za osobu koju dovodi? One cetiri stavke, pa zadnja "cijena pri prodaji". Eh u tom grmu lezi zec.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Nije on bio dobar na Euru kao Giroud i Koss,nije ni zasluzio odmor.
-
- Kontakt:
Yaya Toure bi mogao biti na prodaju 

- AshburtonG
- Kontakt:
Najbolje godine su odavno iza njega,niti nam treba takav igrac,ako se vec igra sa samo jednim defanzivnijim veznjakom.Poljak je bio best fit za tu rolu,kao i Kante,a mi doveli albansku kantu.Nadam se da ce nam se svima pokenjat u usta.arminarsenal je napisao/la:Yaya Toure bi mogao biti na prodaju
-
- Kontakt:
Ahaa,najbolje godine su i iza Ibre takodje,da da...Elneny ce nam donijeti tituluAshburtonG je napisao/la: Najbolje godine su odavno iza njega,niti nam treba takav igrac,ako se vec igra sa samo jednim defanzivnijim veznjakom.Poljak je bio best fit za tu rolu,kao i Kante,a mi doveli albansku kantu.Nadam se da ce nam se svima pokenjat u usta.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj kad bi Fontea klepili,ali teško,ako ga Mou bude htio dovesti,dovesce ga..
Presmijesno je ocekivat da ce Muki dat Smallinga koji je najbolji stoper u EPL.Arnelv52 je napisao/la:Još iz Fulhama meni je želja Cris Smalling. Neka United dovede Fontea ali od para koje će im Arsenal dati za Smalla (ostatak neka potroše kako hoće).Gunner4 je napisao/la:Fontea United cekirao za 8 milja a najbolja opcija.

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Alisher Usmanov could sell Arsenal stake to take over at Everton
ništa čudno
o ovome se priča otkad je Moshiri kupio Everton,samo se nadam da Usmanov neće prodati svoje dionice kroenkeu 
ništa čudno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.