Šta će gripa BošnjiNitro je napisao/la:
Ne sikirajte.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Šta će gripa BošnjiNitro je napisao/la:
Ne sikirajte.
Zivi bili pa vidjeli..kad god je Darmian igrao duplali su nam krilo po toj njegovoj strani i ta je strana bila beskorisna..ako bi nekim slucajem bio tu neki jaci bek,ostavili bi ga skoro samog sa nasim krilom a onda se pomjerali tamo na drugu stranu u slucaju neke dijagonale koja onda nije imala smisla..eto vidjet ces i vcrs (mozda samo zbog snage protivnika to bude bolje izgledalo) kako ce igrati nasa krila a samim tim i nasa igra...Darmian protiv bezopasne ekipe kakva je Hull nema sta traziti u sastavu,treba odma ofanzivno ih nacjepat a tu je Blind puno korisnijiAsteriks je napisao/la:Sta pricas decko.Slatinash_7 je napisao/la:Koje ubijanje u pojam sa Darmianom..opet ce biti patnja,dupliranje,sklanjanje sa desne na lijevu stranu,zatvorit ce Mikija i Matu..Pogba ako uposli Rooneya ili Rashforda dobro i jest..sreca pa je protivnik Hull
Tri strasno kreativna igraca, kapiten koji se vraca u formu plus pokretni Rash u vrhu.
Trenutna situacija je takva da je Darmian pozeljniji od Blinda.
evo imas i ovdje pa probajDevi1 je napisao/la:http://www.ronaldo7.net/video/mancheste ... tream.htmlcollector je napisao/la:@policajac
hajd ako nadjes kakav dobar link postavi, valjda nije frka
Imaš na ovom sajtu dobrih linkova za sve utakmice, 15-ak minuta prije početka. Ganjaj UStream, JW.
Policeman je napisao/la:evo imas i ovdje pa probajDevi1 je napisao/la:http://www.ronaldo7.net/video/mancheste ... tream.htmlcollector je napisao/la:@policajac
hajd ako nadjes kakav dobar link postavi, valjda nije frka
Imaš na ovom sajtu dobrih linkova za sve utakmice, 15-ak minuta prije početka. Ganjaj UStream, JW.
http://www.****.me/soccer#
Stvano sam pozitivno iznenadjen igrom vcrs,Mou ih je bas naspanovo,pa je Darmian cak i nabacio par finih lopti,cak i lijevom nogom,kao i Valencia jednom,sto do sada nije bio slucaj ili ga makar ja nisam primjetio..ono sto mi se nije svidjelo jesu neke bespotreben gestikulacije Pogbe,ponasa se kao deriste na terenu u nekim trenutcima i Darmianova defanziva,ok nije bilo puno greski al kao da su sve prilike bas stvorili preko njegove strane..Asteriks je napisao/la:Blinda negdje u samostan da dodje sebi, ovo sto defanzivno radi zadnje vrijeme je nivo nase druge lige - jug.
Trenutno imamo tri top kreatora iako je npr. Pogba povuceniji ali kada Silva il ko vec pakrira bus, onda ce naravno Francuz da ide prema naprijed.
Ta bezopasna ekipa moze imati ovaj il onaj pokusaj kontre bas po lijevoj str a Talijan je defanzivno mnogo bolji od Blinda iako i taj Darmianov nivo ne zadovoljava standarde.
Tajgeru, nek igraju i Mane i Coutinho, Manchester United je trenutno najbolja ekipa na otoku. Opušteno.tajger je napisao/la:Ne znam,derbi je derbi al brate u duplo boljoj smo situaciji,uzmi sve pozitivno sto nam se desava,ekipa puna te pozitive i samopouzdanja,steta bi bilo ne pobjedit liverpool koji je nekako pao u zadnje vrijeme i kod kojih nece biti ludog Manea i Koutinja,a oni bez njih su bar 40% slabiji,onda igra se na Trafordu bice ludnica,idemo po pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.