FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I jos ublehas nije dobio otkaz
Od početka sezone, štoperi koji su igrali u paru
Osmanović - Karamarko - 1 gol (Radnik)
Seedorf - Karamarko - clean sheet (Posusje, Velež, Sarajevo, Posusje)
1 gol (Rudar, Široki, Radnik, Rudar, )
2 gola (Borac, Velež)
3 gola ( Široki)
4 gola (Sarajevo)
Šukilović - Karamarko - 2 gola (Zrinjski, Borac)
Osmanovic - Sukilovic CLEAN SHEET (ZRINJSKI, Sloga)
E bravo ti ga bravo Adzeme, bas ih ukomponovao.
Osmanović - Karamarko - 1 gol (Radnik)
Seedorf - Karamarko - clean sheet (Posusje, Velež, Sarajevo, Posusje)
1 gol (Rudar, Široki, Radnik, Rudar, )
2 gola (Borac, Velež)
3 gola ( Široki)
4 gola (Sarajevo)
Šukilović - Karamarko - 2 gola (Zrinjski, Borac)
Osmanovic - Sukilovic CLEAN SHEET (ZRINJSKI, Sloga)
E bravo ti ga bravo Adzeme, bas ih ukomponovao.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ljudi moji ja zaista nešto ne mogu da shvatim pored svih ovih pitanja i izazova u vezi greški trenera, uprave i igrača. A to je još jedna Adzemova, kako da ovaj mali Gojak nije do sada dobio ni minute. Ja kad sam god gledao trening, momak je toliko fudbalski drzak, radilica, dobar zadnji pas, mlad. Adzem u svom prvom i drugom mandatu je davao šansu mladjim igračima, čak i na ustrb kvaliteta a sada ima ovog malog i ne mogu ništa da shvatim.
Ne mogu da se pomirim sa time da mu je jedan Pejic omiljeni igrač. Igrač koji igra krilo a spor. Bez ikakvog prijašnjeg predigrea.
Ne mogu da shvatim da nisi htio Juričića, Mulata i Sakotu nego Rakica i Pejica i Koningsa. Ne mogu da shvatim da je Ibrahima dao na posudbu. Ne mogu da shvatim da je doveo Obradova, Rončevića i Memisevica.
Ne mogu da shvatim da je Osmanovica stavio poslije onakvog debija da igra protiv Zrinjskog na Grbavici i momak se pokaže u toj utakmici kao odličan. Stavio u djep bukvalno napadače Zrinjskog i da poslije te utakmice frajer nema minute vise.
Ne mogu da se pomirim sa time da mu je jedan Pejic omiljeni igrač. Igrač koji igra krilo a spor. Bez ikakvog prijašnjeg predigrea.
Ne mogu da shvatim da nisi htio Juričića, Mulata i Sakotu nego Rakica i Pejica i Koningsa. Ne mogu da shvatim da je Ibrahima dao na posudbu. Ne mogu da shvatim da je doveo Obradova, Rončevića i Memisevica.
Ne mogu da shvatim da je Osmanovica stavio poslije onakvog debija da igra protiv Zrinjskog na Grbavici i momak se pokaže u toj utakmici kao odličan. Stavio u djep bukvalno napadače Zrinjskog i da poslije te utakmice frajer nema minute vise.
Shvati jer od njih ima procenatCwirek je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:55Ljudi moji ja zaista nešto ne mogu da shvatim pored svih ovih pitanja i izazova u vezi greški trenera, uprave i igrača. A to je još jedna Adzemova, kako da ovaj mali Gojak nije do sada dobio ni minute. Ja kad sam god gledao trening, momak je toliko fudbalski drzak, radilica, dobar zadnji pas, mlad. Adzem u svom prvom i drugom mandatu je davao šansu mladjim igračima, čak i na ustrb kvaliteta a sada ima ovog malog i ne mogu ništa da shvatim.
Ko zna mozda se preokrenula situacija, pa odjednom zeli sam otkaz dati.
Fk Željezničar.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Napokon smo tu gdje nam je i mjesto, borba sa Veležom i Širokim za eventualni plasman u Evropu, ako ovi iznad osvoje kup.
Imali smo momentum nekih par kola, gdje nam se mnogo toga poklopilo i eto bar na trenutak smo osjetili kako bi moglo biti dobro da smo normalan klub, odnosno da imamo prave ljude koji ga vode. Sve poslije toga je ukazivalo na ovu katastrofu koju smo doživjeli danas. Meni je zanimljivo kako se sve to poklopilo sa povredom Šošića.
Ponovo imamo trenera demagoga koji budimo realni, ipak nema pojma. Tih par pobjeda nas je zavaralo, ali njegov domet se jasno vidio protiv Radnika, Rudara i Posušja.
Žao mi je nas navijača jer smo zaista mnogo iznad ove ekipe i iznad ljudi koji vode ovaj klub. Igrači nisu krivi, svaki od njih bi volio da pobijedi, ali prvo - loše su vođeni i drugo - nemaju kvalitet. Šta ti imaš od skidanja dresa nekom Jaganjcu ili Pejiću? Apsolutno ništa. Jaganjac bi sigurno volio da svaku utakmicu zabije het trik, ali džaba kad ne umije. Kriv je onaj ko ga je doveo.
Ima tu igrača koji znaju igrati ozbiljan fudbal, ali razlika u kvalitetu u našim linijama je ogromna.
Ti se kralju moj odrekneš jednog Dangubića zbog par hiljada maraka, da bi ti igrali Pejić, Jaganjac, Rakić i Konings. Normalan mozak to ne može shvatiti.
Seedorf danas poklanja korner iz kojeg primamo gol, potpuno bespotrebno, i ko zna koji je to po redu gol koji ide njemu na dušu. Amaru Drini smo zbog takvih grešaka redovno spominjali najmilije, a ovaj siguran u prvoj postavi. Nestvarno.
Jedino što nam sad preostaje je to da pokušamo svim silama pobijediti Slogu i Radnika i ostati na mjestu koje vodi u Evropu. Pauza će nam dobro doći, pa u drugom dijelu - šta bude.
Imali smo momentum nekih par kola, gdje nam se mnogo toga poklopilo i eto bar na trenutak smo osjetili kako bi moglo biti dobro da smo normalan klub, odnosno da imamo prave ljude koji ga vode. Sve poslije toga je ukazivalo na ovu katastrofu koju smo doživjeli danas. Meni je zanimljivo kako se sve to poklopilo sa povredom Šošića.
Ponovo imamo trenera demagoga koji budimo realni, ipak nema pojma. Tih par pobjeda nas je zavaralo, ali njegov domet se jasno vidio protiv Radnika, Rudara i Posušja.
Žao mi je nas navijača jer smo zaista mnogo iznad ove ekipe i iznad ljudi koji vode ovaj klub. Igrači nisu krivi, svaki od njih bi volio da pobijedi, ali prvo - loše su vođeni i drugo - nemaju kvalitet. Šta ti imaš od skidanja dresa nekom Jaganjcu ili Pejiću? Apsolutno ništa. Jaganjac bi sigurno volio da svaku utakmicu zabije het trik, ali džaba kad ne umije. Kriv je onaj ko ga je doveo.
Ima tu igrača koji znaju igrati ozbiljan fudbal, ali razlika u kvalitetu u našim linijama je ogromna.
Ti se kralju moj odrekneš jednog Dangubića zbog par hiljada maraka, da bi ti igrali Pejić, Jaganjac, Rakić i Konings. Normalan mozak to ne može shvatiti.
Seedorf danas poklanja korner iz kojeg primamo gol, potpuno bespotrebno, i ko zna koji je to po redu gol koji ide njemu na dušu. Amaru Drini smo zbog takvih grešaka redovno spominjali najmilije, a ovaj siguran u prvoj postavi. Nestvarno.
Jedino što nam sad preostaje je to da pokušamo svim silama pobijediti Slogu i Radnika i ostati na mjestu koje vodi u Evropu. Pauza će nam dobro doći, pa u drugom dijelu - šta bude.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na kraju ce ispast dobro ako dobijemo Radnik i Slogu jer cemo bit 3/4 i u igri.Sa dobrim trenerom i par pojacanja jos ce se stvar zakuhat.Samo da dobijemo Radnik i Slogu.
Brko iz druge galaksije!
Citav dan refresham stranicu i cekam objavu “Admir Adzem vise nije trener FK Željezničar” ali o tome ni traga ni glasa…
sta bi u garazi ?
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ma zavrsio je on, samo je pitanje vremena kad ce se postaviti na zvanicni profil. Zna li neko detalje iz garaze… Nadam se da je Pejic dobio po usima za onaj kez na poluvremenu.
Ma nista idemo jedan lijevi bek za drugog . Da nam se vrati Sablja da uvede red. On je imao 2 prilike jednom kad je ekipa bila u raspadu drugi put kad je klub bio u raspadu i iz obje situacije je maksimalno izvlacio . Samo dokaz njegove borbenosti i kako on to prenosi na ekipu je utakmica iz Sezone 2015/16 kad je u zenici kjosevski udario sakom uglavu redara a par igrace zelje gadjalo bakljama navijace celika .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ko objavi da je dao ostavku ili da je dobio otkaz je za muštuluka
Adzem govorio na početku sezone, trebamo smanjiti bodovnu razliku za vodećim, frajer zaostaje 17 bodova nakon 17 kola, nabijem i njega i onog ko ga drži
-
traktori46
- Kontakt:
Adzem je maloprije podnio ostavku!!!!
Sportski portal Oslobodjenja je objavio da je Adzem podnio ostavku. Doduse, za sad kazu da je nezvanicno..
Onda možemo i Adžema ostaviti. Moramo postati ozbiljan klub i ne dozvoljavati klošarska ponašanja. Trener i igrač koji bi se svađao s redarima i gađao bilo čije navijače ne smije prići klubu pa makar bio kvalitet da nas uvede u LP.Pact1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:25Ma nista idemo jedan lijevi bek za drugog . Da nam se vrati Sablja da uvede red. On je imao 2 prilike jednom kad je ekipa bila u raspadu drugi put kad je klub bio u raspadu i iz obje situacije je maksimalno izvlacio . Samo dokaz njegove borbenosti i kako on to prenosi na ekipu je utakmica iz Sezone 2015/16 kad je u zenici kjosevski udario sakom uglavu redara a par igrace zelje gadjalo bakljama navijace celika .