FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 11 maj 2016, 23:36

Dolazi nam Zakarić završeno.Biće još..
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 maj 2016, 23:37

Sta dalje? Hajde Husrefe digni ih, izmisli nesto.. Moramo zabiti u Bijeljini, moramo se aktivirati i autima otici. Valjda bude dobro..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 maj 2016, 23:40

DoeTz je napisao/la:
slana_krv je napisao/la: Hvala carko moj, ali to nece promjeniti vecerasnji utisak, ili mozemo se lagati pa mozda nam bude bolje.
Pun mi vas **** ako cemo iskreno, samo znate pljuvat i prijetit ovdje... sta je to molim te falilo Fukarama veceras? Ako imate prijedloge kakve i mislite da mozete bolje, bujrum, znate gdje i kome se trebate obratit. PRVI SMO kad treba pljuvat svoje i lafo izigravat neke mangupe, meni se licno to gadi ako imate sta protiv bujrum u lice to recite ljudima.
De jos pohvali i repertoar. Kad nas je bilo manje i kad smo bili gori, vise se pjesama pjevalo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 maj 2016, 23:40

DoeTz je napisao/la:
slana_krv je napisao/la: Hvala carko moj, ali to nece promjeniti vecerasnji utisak, ili mozemo se lagati pa mozda nam bude bolje.
Pun mi vas **** ako cemo iskreno, samo znate pljuvat i prijetit ovdje... sta je to molim te falilo Fukarama veceras? Ako imate prijedloge kakve i mislite da mozete bolje, bujrum, znate gdje i kome se trebate obratit. PRVI SMO kad treba pljuvat svoje i lafo izigravat neke mangupe, meni se licno to gadi ako imate sta protiv bujrum u lice to recite ljudima.
Pusti tu ustaljenu retoriku kritikuje se iz potrebe da se ne zadovoljis prosjekom, ja sam clan te grupe od 96-e i mogu ti garantovati da nikad nije bio slabiji repertoar pjesama a da nikad grupa nije bila brojnija. Imamo priliku da se napravi iskorak i na tom planu ali je ne koristimo..a za ubacivanje baklji zelim da vjerrujem, da je to samo prolazna faza.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2016, 23:42

Zeba jeste gubitak za revans, ali veliki dobitak su Veseli i Saric
krenut' isto kao veceras, samo ova dvojica umjesto Damira i Zebe

tekma u Bijeljini ce biti laksa, sto ne znaci automatski pobjedu, ali imat' cemo vece sanse nego veceras

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 maj 2016, 23:45

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
De jos pohvali i repertoar. Kad nas je bilo manje i kad smo bili gori, vise se pjesama pjevalo.
Necu vise komentarisat utakmicu ne da mi se... samo cu se slozit s tim da je bilo jace kad nas je manje bilo, i trebalo je tako i ostat. Pun sjever selfie likova hljeb te yebo koji dodju posle za racunar i pljuju igrace, strucni stab, Azmira, navijanje i hiljadu nekih krceva jer kod njih u Madridu/Barceloni to ne ide tako.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 maj 2016, 23:46

Doe nije bitna brojka i ko je na tribini , bitne su pjesme :mrgreen:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 11 maj 2016, 23:49

U Bijeljini počet
Pirić
Efe Merzić Kostić Pero
Stjepan Sarić
Veseli Ordaga Miljan
Jel neko upratio ko je čuvao Jakovljevića kod gola. I puste tribinu na ovom forumu, svi ste u pravu sto se tice tribine, jedino sto nam valja trenutno je ovo udruzenje koje imamo ono ostalo, 0, al bice bolje, SVI U BIJELJINU!!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 maj 2016, 23:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe nije bitna brojka i ko je na tribini , bitne su pjesme :mrgreen:
Meni je to bitno, **** 2000 navijaca kad 100 konta furku.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 maj 2016, 23:50

fukara1919 je napisao/la:U Bijeljini počet
Pirić
Efe Merzić Kostić Pero
Stjepan Sarić
Veseli Ordaga Miljan
Jel neko upratio ko je čuvao Jakovljevića kod gola. I puste tribinu na ovom forumu, svi ste u pravu sto se tice tribine, jedino sto nam valja trenutno je ovo udruzenje koje imamo ono ostalo, 0, al bice bolje, SVI U BIJELJINU!!!
Jesmo mi zemlja jaki ali teško ćemo sa 10 u Bijeljini, možda bolje da krenemo sa 11 igrača :mrgreen:
Zezam se malo, dobra postava, Krpić u napad i to je to, eventualno Mehidić za Miljana.
Nad tobom sunce najljepše sja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 11 maj 2016, 23:51

sloboda72 je napisao/la:Dolazi nam Zakarić završeno.Biće još..
Uozbilji se
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 maj 2016, 23:51

DoeTz je napisao/la:
Beduin je napisao/la: DoE jesil to bio s navijacima veceras pa te iznervirase NYK i Slani? :urnebes: :urnebes:

A Aerials ne smijes opsovati, primjetio si da je i Chinaglia iznerviran pa izbjegavas saketanje. :P

Ja bih da taj kup osvojimo samo radi buducih sponzora, jer kad imamo pehar i igramo u Evropi sigurno cemo lakse i jakog sponzora pridobiti. A kao takvi cemo onda svake godine se boriti za sami vrh.
Ja sam brajto od malih nogu s Fukarama ali nebitno to sasvim.

Ne valja nista ovim ljudima, treba ugasit sve da ne postojimo mozda onda budete sretni?
Jedina zamjerka Fukarama je sto se ne fura vise onaj huliganski stil ko u doba Cipe. Kakvo ultra sranje kakvi bakraci.
Vjeruj mi da si preko TV-a slusao, frapirao bi se koliko je ocajno sve zvucalo. Brojnost je jedna stvar, bilo dosta ljudi danas na Sjeveru pa ti je mozda izgledalo mocno kada vise grla navija, ali repertoar je u najmanju ruku jadan brate. Ja kad se sjetim sta smo navijali prije 10 godina i ovo sad, place mi se, ako mi vjerujes. Pa vodja (da ga ne imenujem ovdje) cijelu utakmicu zavija ko vuk preko mikrofona i navijanje kao da ne postoji.
Navijas vise od pola sata "samo goool" (ako nije i duze), onda navijas "Druga liga, druga liga..." najmanje 15 minuta, i jos 1-2 svima poznate sto su malo ponavljali, a toliko jakih stvari ima koje se vjerovatno vodja niti sjeca, niti ih zna, niti zna podijeliti kop pa napraviti furku... mah, djaba to sve pisemo po ko zna koji put kad se nista nece promijeniti, a momci se jedan po jedan povlace sa tribini.
Ja bih volio da se paCi vrati ponovo, mada sumnjam.

Idemo mi pobijediti Radnik i osvojiti onaj pehar, a onda imamo cijelo ljeto da nagadjamo, zelimo, kumimo, seremo ovdje... a imamo i kahvu zakazanu u Slobodi :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2016, 23:54

Radnik nas Je nadigrao taktički i mislim da je realno nerjeseno rezultat bas mjera.... Nije ovo bi pola od prave Slobode ove sezone al mislim da je igrače pojela nedjelja i tekma sa pitarima... Vukli su se po terenu... Salihović je igrač za federalnu ligu i ako bude igrao i u revanšu na stoperu j e b a n i smo...maleri smo teski sto se tice ovih trofeja i u semberiju moramo povest i kavazovica i Puljica i onog irineja... Jednostavno nam se ne da...Samo molim Boga da Ordagić nije teže povrijeđen... Pohvalio bih i posjetu... Oko 8000 hiljada a poskupa je i karta u odnosu na atraktivnost protivnika te prenos na tv....kako god....NEK NAM JE BOG NA POMOĆI.... TREBAT CE NAM
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 11 maj 2016, 23:54

pinoglavi je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:U Bijeljini počet
Pirić
Efe Merzić Kostić Pero
Stjepan Sarić
Veseli Ordaga Miljan
Jesmo mi zemlja jaki ali teško ćemo sa 10 u Bijeljini, možda bolje da krenemo sa 11 igrača :mrgreen:
Zezam se malo, dobra postava, Krpić u napad i to je to, eventualno Mehidić za Miljana.
HAHAHA i ja sad skonto ma prenosi me hebo me Jakovljevic

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 11 maj 2016, 23:55

Mene samo zanima odakle izlete svi ovi likovi na prepucivanjima kad god Sloboda kiksa? Gdje budu inače kad se samo ovako pojave i počnu kenjat tamo...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 maj 2016, 23:57

Ljudi glavu gore nama se vraca ju dva igraca, i to veoma jaka, a gubimo zebu mozda, vidjećemo kako ce savez reogovat na ovaj karton. Ja mislim da ga je dobio od cele na asistenciju skakića iza gola. Celo nema trojicu standardnih i još dvojicu zbog zutih i crvenog. ja sam optimista.

P.S. Joj ljudi onom krmetu salemu proliću i jusufov dzip je mali

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2016, 00:00

Koga nema Celo u uzvratu?

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 12 maj 2016, 00:01

nema potrebe vise pisati ista na prepucavanjima, kapija se spomenula, dno dna...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 12 maj 2016, 00:02

ovu trojicu sto nisu igrali ni danas , sto nemogu nastupat, besirevića zbog crvenog i jos neki kupusar zbog 3 zutog

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 maj 2016, 00:02

tuzlak1987 je napisao/la:Koga nema Celo u uzvratu?
samo ovog Besirevica, Besirovica, kako god

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.