Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
nedime93, kolko je tebi godina?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- the scouser
- Kontakt:
Neka stranica na fejsu citirala Barretta. Moreno bi bio odlično pojačanje, a ovaj Manquillo mi je apsolutna nepoznanica.Liverpool are closing in on deals for Alberto Moreno and Javier Manquillo – Tony Barrett, The Times
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
nedim93 je napisao/la:
pa zar ima razlike kažem li kad je liverpool osovjio EPL ili kad je stevica osvojio ? isti qrac ni 'vako ni nako niste osvojili

@sage dominiras

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Al' stvarno je luzerski toliki niz godina ne osvojiti titulu. Utiče to i na mentalitet ljudi u klubu, igrača, navijača..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
družeSage je napisao/la:nedime93, kolko je tebi godina?

liverpoolREDS to si znao i bez mene

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
pa 93, vidiš po niku..doduse i po načinu kako piše vidi se da je mudar kao metuzalemSage je napisao/la:nedime93, kolko je tebi godina?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
aaa...pazi moći rasuđivanja kod skauzera.... :plač: pa zato onaj mene stalno pita kolko imam godina..zbog nicka....jojj kralj si Allaha mi xd
A.F.C. Bournemouth!
napredne deduktivne sposobnosti ovdje su prisutne, Šerlok style 

pa fino vas pitam, ne mogu da vjerujem da momci il sta ste vec pricaju ovakve nebuloze, gluposti sta vec...pfuuuu...
.. mislim ne znam sta krijete,meni je 33, kud srece da je ko vama al opet kad pomislim na vase razmisljanje, neka mene... eh ja, ide kafa po uzoru na maga pdf-a 

Zadnja izmjena: Sage, dana/u 01 avg 2014, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nemoj nikad vise nikoga ispravljati zbog gramatike. Pa pogledaj si postove covjecerambo16 je napisao/la:aaa...pazi moći rasuđivanja kod skauzera.... :plač: pa zato onaj mene stalno pita kolko imam godina..zbog nicka....jojj kralj si Allaha mi xd

Ljudi ide ovo predaleko.
Ovoj temi treba jedan moderator koji bi je nekad i posjetio i spriječio ovu djecu da na njoj liječe svoju dosadu i frustracije.
Pa cekaj stvarno niko nije skontao da je ovo zajebancija bila
ajd sto vam fali titula lige prvaka, vi ni smisao za humor nemate 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
nijedna gramatička greška NIKAD nije napravljena od strane moje malenkosti...ako ti to ne vidiš, onda spadaš u ove što dobro rasuđuju....Sellamnerkolfc je napisao/la:Nemoj nikad vise nikoga ispravljati zbog gramatike. Pa pogledaj si postove covjecerambo16 je napisao/la:aaa...pazi moći rasuđivanja kod skauzera.... :plač: pa zato onaj mene stalno pita kolko imam godina..zbog nicka....jojj kralj si Allaha mi xd![]()
Ljudi ide ovo predaleko.
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 01 avg 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
Slušajte malo sevdah, prosvijetlite se malo, ne škodi 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Smarate, posebno ovi topnici sto dolaze i hlupaju neke nebuloze. Pogledajte svoje zadnje postove.
Ako nemate sta pametno za reci u vezi Liverpoola-a, hajte vi na Arsenalovu temu i tamo chatajte
OT: Da li se spominje sta za odlazak Aggera/Lucasa/Assaidi/Borini ?
Ako nemate sta pametno za reci u vezi Liverpoola-a, hajte vi na Arsenalovu temu i tamo chatajte

ZZ
Ništa ako vjeruješ, zato nam je i dosadnomoj uzor-S.G je napisao/la:Smarate, posebno ovi topnici sto dolaze i hlupaju neke nebuloze. Pogledajte svoje zadnje postove.

Jedino nas uzbudila malo ova vijest za Morena i Manquilla

Jedno l.rambo16 je napisao/la:nijedna gramatička greška NIKAD nije napravljena od strane moje malenkosti...ako ti to ne vidiš, onda spadaš u ove što dobro rasuđuju....Sellamnerkolfc je napisao/la:Nemoj nikad vise nikoga ispravljati zbog gramatike. Pa pogledaj si postove covjecerambo16 je napisao/la:aaa...pazi moći rasuđivanja kod skauzera.... :plač: pa zato onaj mene stalno pita kolko imam godina..zbog nicka....jojj kralj si Allaha mi xd![]()
Ljudi ide ovo predaleko.
Pa valjda su te prvo ucili gdje ide zarez, a gdje tacka. Ili kad treba staviti veliko slova, a kada ne. Ti zapamtio kako se pise ne uz glagol i prosipas pamet po forumu.
- thekoplegend
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:nisu me to učili...samo znam za riječcu "ne"...

Nek neko brise ove nebuloze... Ocekivao sam da je Mesi potpisao kad sam vidio 4 stranice ispisane.
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Fuerza, JayCatwright, StevieG8 i 13 gostiju.